Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
tak to jsou všechno boje s konkurencí, dokud se bude nabízet A8 holá a Sclassa holá, bude i holá sedma,
až budeš do 3er dodělávat radio, tak si teprve pak řekneš co to je auto bez výbavy.
až budeš do 3er dodělávat radio, tak si teprve pak řekneš co to je auto bez výbavy.
No hlavne to moc neuspechat FilozofeFilozof píše:To ne holou e65 ani zadarmo nechci já jsem nestudoval výbavu není tam vin tak netuším co to má a nemá.
To už raději tu 545i mysliveckou v plné polní![]()
Ono se jich ještě par ukáže určitě

ty jsi opravdu neskutecnej kolenovrt.Filozof píše:Snejku jsi magaloman ještě větší jak Jarax.
Takové uchlastané auta jako je to hovado a toto se spíše hodí do země kde je benzin za par haléřů .... tady bys mohl živit flotilu BMW.
Ale plníš si sny což je fajn.
Věřím kdyby vyrobili něco s obsahem 10L tak to musíš mít
ty kravo tohle je mercedesovina, mozna jaguarovina, ale vubec to nevypada jako BMW

na tomhle aute je krasne videt jak ten interier prokoukne, kdyz na dverich neni ta hnusna defaultni sediva lista!
ty mas (k tomu vsemu cos ve vybave mel) piano black volant?kawaman píše:Jeden takový už jsem sehnal v PL, stál kolem 4k, jen piano black.

- Itchythefirst
kurevtor píše:Filozof píše:No hlavne to moc neuspechat Filozofe

hele, taky vam v E65 funguje funkce random na CD prehravaci TAK NAPICU jako mne? Kterej bazerant tohle programoval?matiz píše:... Vzdy jsem rikal ze multimedia a hracky jsou v e65 katastrofa, .....

varovani... jste na tenkem lede pane, zde citim narazku na megane v petidvirku s klimatizaci, centralem a klimou a tyto narazky zde nehodlam tolerovatmatiz píše: Kdyz ma peknou barvu, pekne kola, neni prilis vybydlena je to porad lepsi nez zanovni francouzske petidvirko -)))

ty vado ja to chci!ettore píše:Arnie kup tuhle naftu a budeš v klidu![]()
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-73 ... ml?ref=srp

kurevtor is back..
to budou zase krásný rána s kávičkou a počteníčkem..

to budou zase krásný rána s kávičkou a počteníčkem..

Michal595 píše:Filozof sorrac ale ze ty niekomu napises aby nieco nerozoberal na spousty stranek ked uz to bolo receno..tak to ma mimoriadne pobavilo takto pred obedom.)))A ze das radu zrovna ty ze sa musi rozhodnut co vlastne chce...Super:)))

Travison: zdravicko noo, taky ste mi vsichni chybeli

Hele kdo me v Praze povozite v 730d, abych zjistil jak moc to nechci?

wow tak to je totalni imperator zdejsich zdechlejch sedmicek. Nadhera. Tyhle chybi fakt pouze periskop + middle finger z vokna. Za kolik se tohle prodava, kde to prosim najdu?Filozof píše:ta fotka je luxusní i ty kola prostě na fotce vypadá líp jak kdejaká řadová 750i
Doufám majitele nenaštvu když sem hodím krásnou fotku jeho auta.
ta je klimsona a chce za ní 260k
má to na fb ve skupině
má to na fb ve skupině
Jojo ta krasavice je klimsona ....JARAX mě varoval že tam je chyba a že to ani STK neprojde tak jsem říkal Klimsonovi, že když mi ji za kilo nechá že tedy se uráčím přijet z lesa řáholce a budu na ni aspon koukat tady na zahradě ... 

a copak to neni pecka auto?soukupadam píše:tři fotky na facebook, lákavej popis a lidi v tom hned viděj strašnou pecku auto.
Ale proste klasika, je tam nabastlenej propan butan a ted to bude delat problemy.
Esteze ta jarax varoval inak by si ju urcite bral:))))Filozof píše:Jojo ta krasavice je klimsona ....JARAX mě varoval že tam je chyba a že to ani STK neprojde tak jsem říkal Klimsonovi, že když mi ji za kilo nechá že tedy se uráčím přijet z lesa řáholce a budu na ni aspon koukat tady na zahradě ...
Arnie, nechapu, proc by se ten fizl nemel doplatit?Arnie_one píše:Tanner, me vyhrozoval polda v Usti ze me s e70 posle na STK, prej me nesvitli svetla, kdyz sem mu rejl ze me to je uprdele ze si to ridi auto, tak byl vyrocenej a chtel me tam poslat, rikam klidne bedoplatis se. Druhej cyhtrejsi kolega me nechal problikat vsechny pozice svetel a jel sem dal. Zdravim nemocne Usti !

a to slo mit Individual kompozici 1 a rict jim prosim bez kozene palubky? To je picovina ne?stary27 píše:Z VINka, sme to poznali.

no co, aspon je bez kurvitek precehoran píše:Co myslíte? Chybí tam něco důležitého?![]()
https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtw ... 295676182/

Kamo ty bys to mel mit z prvni ruky proc.Filozof píše:mě toto rozum nebere ... Proč si někdo nekoupí raději 5er s výšší výbavou novou než 7mu holouj totálně .. ???
Proc? Protoze to byl pablb co o tom tak spekuloval a spekuloval a spekuloval a furt resil co jooo a co neee az dopadl takhle. Jo, mohl mit mnohem lepsi bawo, ale ne proste - chtel za kazdou cenu sedmicku s V8 bez kurvitek. To kupoval nejakej tvuj dvojnik, jen jinak naockovanej.

tak se nedri pro kazdou korunu a zacni vydelavat kachle. Z ceho ti pada brada, ze lidi maji penize? Jako sorry, ale neztezuj si tady, ze v praci dres dokud te tu vidime online 25 hodin denne 8 dni v tydnu.Filozof píše:Tam mi spadla brada když jsem pochopil že takovej člověk má min kilo v peněžence a já se musím dřít v práci na každou korunu. A tak jsem se zamyslel co asi dělá zda má firmu na stavby nebo nějakej gang co mu nosí výpalné ... ?