Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
U mě myslím se zatížením, ale jisty si úplné nejsem. Lepši to vzadu zamykat, dcerku ty tlačítka na rolety a okna vcelku dost lákají
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Skusim to vyskusat, ale urcite to u mna nevybehlo zatazenim ale tym pasom..
Zatial mala neobjavila caro ovladani roletiek a sedaciek tak som to nezamykal..zatial sa mi pacilo ze sa dal pekne nastavit sklon sedacky detskej na komfortoch jak si potreboval to je super celkom...inak ked zamknem vlastne obladanie vzadu, zadny idrive zostane normalne funkcny plus vyhrievanie a vetranie?to ma teraz tak napadlo..
Zatial mala neobjavila caro ovladani roletiek a sedaciek tak som to nezamykal..zatial sa mi pacilo ze sa dal pekne nastavit sklon sedacky detskej na komfortoch jak si potreboval to je super celkom...inak ked zamknem vlastne obladanie vzadu, zadny idrive zostane normalne funkcny plus vyhrievanie a vetranie?to ma teraz tak napadlo..
Jsem si na 99% jist, že je to až po zapnutí pásu. Vždy takto reagují ostatní sedadla mimo řidičovo.
U me to funguje podle zatizeni. Nekdy to aktivuje jen samotna sedacka, nekdy az tam sedne prcek. Takze to funguje na zatizeni. Ano i nase kluky bavi roletky, ale nastesti si s nema nehrajou a zatahujou to jen, kdyz jim sviti slunce na tablety
.

Mé auto dnes slaví 14 narozeniny a tak jsem mu dopřál nové plynové vzpěry na kapotu
Můžete mě poradit, jak vycvaknout ty staré? Stačí zapáčit na ten plíšek u kloubu šroubovákem?

Musis podebrat ten plisek a jde to pekne.
- soukupadam
Čau, mám vodu u řidiče pod kobercem, kudy to tam teče? Dokáže mi někdo poradit?
Díky
Díky
šíbrem?
nebo máš zabordelené odotoky u brzdového válce, zajed za někým kdo E65 zná at ti to celý prohlídne
nebo máš zabordelené odotoky u brzdového válce, zajed za někým kdo E65 zná at ti to celý prohlídne
adame, mas zaneseny odtokovy kanalky ze sibru...
staci nechat stat auto par dnu pod nejakou brizou a je to hned...

staci nechat stat auto par dnu pod nejakou brizou a je to hned...
Typoval bych na rybník pod brzdovým válcem, stačí zvednout kapotu a sundat box na pylovy filtr u ridice a mas hned jasno. Ja lovil hned jak sem to koupil 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
ty voe, to se o ty auta nikdo jako nestara?
- soukupadam
Čau. ja se chci zeptat ještě na tu navi mechaniku. Mě to prostě nepřečte nic vypálenýho. Zkoušel jsem všechno možný. Jediný to bere to origo dvd z roku 2005
software na mechanice je9.1.10
co s tim mam dál dělat? Mam to rozkopat nebo se to dá repasovat nebo já nevim co?
co s tim mam dál dělat? Mam to rozkopat nebo se to dá repasovat nebo já nevim co?
dá se v ní vyměnit mechanika
- soukupadam
a víš kdo to tady dělá? díky
Nebo staci vymenit jen Laser. Mne taky necetla nic vypaleneho. Po vymene laseru zatim klid. Mam Nav3. Mne to delal Falcon. Pokud sezenes laser, tak to zvladnes i ty. Na netu je dost navodu, ale problem je v tech laserech. Neni totiz vyjimkou, ze koupis i vadny kus.soukupadam píše:Čau. ja se chci zeptat ještě na tu navi mechaniku. Mě to prostě nepřečte nic vypálenýho. Zkoušel jsem všechno možný. Jediný to bere to origo dvd z roku 2005
- soukupadam
A tys kupoval novej? kolik stojí?
Ne, vse jsem nechal na Falconovi. On odzkousi a v pripade nutnosti ti dokaze vymenit i mechaniku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Predpokladam ze se bude dat koupit v bmw jako nahradni dil, akorat ze uz podrazily. Ale radsi at to nekdo overi, Mne to ceka taky, nechce se ji moc cist. Ale ja to udelam razne, rovnou asi s MMI a navi3. Mam navi2...
Jardan to ted resil u me ex 735 s Falconem cena za me primo smesna. Takze rovnou tam, neni co resit.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Je videt, ze to hazes vidlema, kdyz je ta cena smesna.