Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
https://www.facebook.com/jaraxnet/posts ... 755817295/Jaris330D píše:Jo, je to na FB a dokonce i nekde tady. Porad se to tu resi.
Ma to 3dily, sice jsem nasel jen prvni a treti, ale druhy tam nekde taky bude.
https://www.facebook.com/jaraxnet/posts ... 482318589/
https://www.facebook.com/jaraxnet/posts ... 778432926/
Pro Filozofa, pokud nevadí šedá

https://www.autoscout24.ch/de/d/bmw-745 ... 10%26r%3d5
No len tu este CLO a DPH a uz to nebude taka super cena...
Filozove tvl... zaregistruj se prosím na jiné forum.. třeba o kolech nebo o psech. Vyjde tě to pak mnohem levněji.
pět let tady řešíš nákup sedmy. řeknu ti to asi takhle.. jsi zblblej lidma tady z fora a toužíš po něčem, co absolutně vůbec nepotřebuješ!! ja bych už nikdy nekoupil auto, který stojí víc jak polovic peněz co mam na učtě. jestli šetříš několik let.. a našetříš kilo nebo kolik.. potom řešíš že musíš prodat starou e38 aby jsi dal dohromatdy +- 150.. tak se na to radeji vyser.
Tím to nemyslím vůbec zle.. naopak poklona před tebou pokud živíš deti, ženu a staraš se o barák a jsi "jen" zaměstnanec. Tím víc bych se na to ale vysral!! za ušetřený prachy si zajed s rodinou na hory.. začni lyžovat, nebo kup kolo a začni jezdit na kole. Bude ti tohle dělat mnohem vetší radost, než jezdit v nejakym přiblblim autě.. jen proto, že jsem zblblej z fora.
chápu že auto může delat radost.. ale až v momentě.. kdy na to mam. Pokud budeš dávat prachy do auta na ukor rodiny nebo čehokoliv jinýho.. tak to auto tě pak bude jenom srát.. nic jinýho!!
znova opakuji.. vůbec to nemyslím nějak zle..
víš tohle auto si koupí člověk, který ma zajištení bydlení.. nedelá mu problém ject v létě k moři.. v zimě na hory.. zajít si do restaurace.. nakoupit rodině kola.. koupit ženě kabelku a kozačky a neřešit to.. a přesto má volných třeba půl mega nebo mega na učtě... Tak si řekne.. jo koupím sedmu.. Vyplázne 300-400 za hezkou sedmu.. a aniž by se nejak stresoval nebo nekde si ubíral.. tak za pár měsíců ma ty peníze na učte znova. Tomuhle človeku bude určite delat radost. Ale nebude delat radost někomu, kdo přemýšlí stylem.. tak mam na vánoce 20 000, koupím dětem kola.. nebo udelám brzdy na autě??
pět let tady řešíš nákup sedmy. řeknu ti to asi takhle.. jsi zblblej lidma tady z fora a toužíš po něčem, co absolutně vůbec nepotřebuješ!! ja bych už nikdy nekoupil auto, který stojí víc jak polovic peněz co mam na učtě. jestli šetříš několik let.. a našetříš kilo nebo kolik.. potom řešíš že musíš prodat starou e38 aby jsi dal dohromatdy +- 150.. tak se na to radeji vyser.
Tím to nemyslím vůbec zle.. naopak poklona před tebou pokud živíš deti, ženu a staraš se o barák a jsi "jen" zaměstnanec. Tím víc bych se na to ale vysral!! za ušetřený prachy si zajed s rodinou na hory.. začni lyžovat, nebo kup kolo a začni jezdit na kole. Bude ti tohle dělat mnohem vetší radost, než jezdit v nejakym přiblblim autě.. jen proto, že jsem zblblej z fora.
chápu že auto může delat radost.. ale až v momentě.. kdy na to mam. Pokud budeš dávat prachy do auta na ukor rodiny nebo čehokoliv jinýho.. tak to auto tě pak bude jenom srát.. nic jinýho!!
znova opakuji.. vůbec to nemyslím nějak zle..
víš tohle auto si koupí člověk, který ma zajištení bydlení.. nedelá mu problém ject v létě k moři.. v zimě na hory.. zajít si do restaurace.. nakoupit rodině kola.. koupit ženě kabelku a kozačky a neřešit to.. a přesto má volných třeba půl mega nebo mega na učtě... Tak si řekne.. jo koupím sedmu.. Vyplázne 300-400 za hezkou sedmu.. a aniž by se nejak stresoval nebo nekde si ubíral.. tak za pár měsíců ma ty peníze na učte znova. Tomuhle človeku bude určite delat radost. Ale nebude delat radost někomu, kdo přemýšlí stylem.. tak mam na vánoce 20 000, koupím dětem kola.. nebo udelám brzdy na autě??
Tak mít 20, tak ty brzdy asi neudělám...
...pardon já musel 
Je to trefně napsané, a Filozof je první ofce tohodle fóra, je to smutný pohled na někoho z diagnózou ofcjidníbmwfil.

Je to trefně napsané, a Filozof je první ofce tohodle fóra, je to smutný pohled na někoho z diagnózou ofcjidníbmwfil.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Kourk: Mluvíš jak můj vlastní mozek jak mé druhé já, máš vlastně pravdu. Bohužel časteji poslouchám své srdce. A pak mám cashflow v červených číslech ...
Jde o to že překračuji často svůj vlastní stín což bych neměl.
Ok přestanu o tom mluvit i přemýšlet a opravím vše na své e38 a budu vděčný ze ji mám.O e65 přestanu mluvit a je to.
Už tím nebudu nikoho prudit.
Rodině dopřávám vše mají kola i lyže a beru je v létě na kola i zimě na hory.
Ale tu e65 bych měl jistě odložit na později.....podle toho jak se bude dařit
Sorry ze jsem tu některé lidi prudil svyma kecama.
Jde o to že překračuji často svůj vlastní stín což bych neměl.
Ok přestanu o tom mluvit i přemýšlet a opravím vše na své e38 a budu vděčný ze ji mám.O e65 přestanu mluvit a je to.
Už tím nebudu nikoho prudit.
Rodině dopřávám vše mají kola i lyže a beru je v létě na kola i zimě na hory.
Ale tu e65 bych měl jistě odložit na později.....podle toho jak se bude dařit

Sorry ze jsem tu některé lidi prudil svyma kecama.

kourk moc to řešíš brzdy udělá cetelem, nový gumy přinese home credit, Logic a ask třeba mbank a jede se dál
za rok se otočíš a zjistíš že jsi prosral celej život kvůli sedmě

za rok se otočíš a zjistíš že jsi prosral celej život kvůli sedmě

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:45, celkem upraveno 1 x.
Nevím, E38 už má svoje místo na výsluní, já do toho auta nedorostl, kdyby mě, ale někdo chtěl nechat E31, prakticky 30 let staré auto, tak s tím nemám vůbec žádnej problém 

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Já bych to zase tak tragicky neviděl. Pokud Filosof tu sedmu chce, ať si ji koupi, není to zase nic tak nereálnýho. Vysral bych se na nějaký individuály a koupil obyčejnou (rozuměj v dobrým stavu a rozumně vybavenou) e65/e66.
Pořád mi to přijde smysluplnější, než cpát prachy do obstarožní e38.
A nejhorší co se může stát by bylo, že to Filosof třeba po roce pošle dál do světa a od nějakýho cigána koupi zpět e38
Pořád mi to přijde smysluplnější, než cpát prachy do obstarožní e38.
A nejhorší co se může stát by bylo, že to Filosof třeba po roce pošle dál do světa a od nějakýho cigána koupi zpět e38
Jenomže ciganum se už ty e38 rozpadly a jezdí v e65!
No zrovna dneska jsem jednu potkal plně obsazenou tmou a trochu se zastyděl.
Proc by ses mel stydet? Uvedom si, ze cigani nikdy nejezdili v nicem spatnym. Pro ne bylo na prvnim miste pohodli. Od žiguliku, az po dnesni lode.
To jooooo, ale přesto.
Asi jsem cigán. Měl jsem mimo jiné i zigulika, E39 i e66. Pořád mě někdo říká, že jezdím v ciganských autech.
Asi jsem cigán. Měl jsem mimo jiné i zigulika, E39 i e66. Pořád mě někdo říká, že jezdím v ciganských autech.

Ja som na poznamku o cigosoch dostaval casto ked som chcel kupovat mercedes w221, a vzdy ked som niekde nasiel nasich tmavsich spoluobcanov tak je pravda ze mercedes bola ich srdcovka aj ked nie w221 ale skor starsie Ska alebo E, C...
V nasich koncinach este moc neobjavili caro e65, v tom som ich nevidel, skor rozne existencie ala kseftarikovia s retiazkami na trickach, ruzencom na spataku a podobne....vacsinou v klasickej motorizacii 730d...
V nasich koncinach este moc neobjavili caro e65, v tom som ich nevidel, skor rozne existencie ala kseftarikovia s retiazkami na trickach, ruzencom na spataku a podobne....vacsinou v klasickej motorizacii 730d...
Tak kouzlo ciganskeho zivota je, ze zijou bez stresu. Coz jee nadherny zivot, takze proc nebyt cigan
. Aspon nachvilku.

Mě už 2x nabízeli prachy za e38 ale to bylo naposledy rok zpátky a když jsem jim řekl že sorry to by min kilo bylo tak se jim to nelíbilo že to je pro ně moc... kupují jen výhodně věci a auta. Taky to vypadalo jak z vrakoviště.
Ale je pravda že na bratislavské jsem měl velké uznání od cigána s řetízkama zlatejma na krku. Tak s divným pocitem jsem poděkoval a jel...
Holt se jim bmw a mb líbí. Stejně jako Rusům a Ukrajincům stejně tak i Albáncům atd.
Ale nikdy neříkej nikdy. Jednou jsem prodával luxusní bundu koženou na bazoši za 3K a ozval se chlap že ji v Brně vezme.
Tak jsem ji vzal a dojel na parkoviště krásnej jaguár vylez cigán ověšený zlatem zkusil bundu a prohrábl se v peněžence plnou 5K a 2K a vytáhl 3k zaplatil bez keců poděkoval a vypadl. Ještě utrousil při odchodu pokud budu mít cokoliv pěkného nebo luxusního at dám vědět že platí hned a cash ...
Tam mi spadla brada když jsem pochopil že takovej člověk má min kilo v peněžence a já se musím dřít v práci na každou korunu. A tak jsem se zamyslel co asi dělá zda má firmu na stavby nebo nějakej gang co mu nosí výpalné ... ?
Ale je pravda že na bratislavské jsem měl velké uznání od cigána s řetízkama zlatejma na krku. Tak s divným pocitem jsem poděkoval a jel...

Holt se jim bmw a mb líbí. Stejně jako Rusům a Ukrajincům stejně tak i Albáncům atd.
Ale nikdy neříkej nikdy. Jednou jsem prodával luxusní bundu koženou na bazoši za 3K a ozval se chlap že ji v Brně vezme.
Tak jsem ji vzal a dojel na parkoviště krásnej jaguár vylez cigán ověšený zlatem zkusil bundu a prohrábl se v peněžence plnou 5K a 2K a vytáhl 3k zaplatil bez keců poděkoval a vypadl. Ještě utrousil při odchodu pokud budu mít cokoliv pěkného nebo luxusního at dám vědět že platí hned a cash ...

Tam mi spadla brada když jsem pochopil že takovej člověk má min kilo v peněžence a já se musím dřít v práci na každou korunu. A tak jsem se zamyslel co asi dělá zda má firmu na stavby nebo nějakej gang co mu nosí výpalné ... ?

- soukupadam
Filozofe treba mel obchod s kozenejma bundama a tu tvoji tam otocil za 10
...Bracha včera vymenil žiguli za piano (MB W123), čorky děla večer a chrapat chodi rano...
Skvělej song
Inzerát s fotkou auta na odtahovce
Za mě plusové body za upřímnost
K tomu černý kola, ledvinky, okna... =pouze pro otrlé kupující
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria ... BIDaF.html
Pro zajímavost: 760Li za 25K s holýma komfortama (bez ničeho)
https://www.standvirtual.com/anuncio/bm ... MoVnK.html
Skvělej song

Inzerát s fotkou auta na odtahovce

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria ... BIDaF.html
Pro zajímavost: 760Li za 25K s holýma komfortama (bez ničeho)
https://www.standvirtual.com/anuncio/bm ... MoVnK.html
Naposledy upravil(a) petr3141 dne pát 22.02.2019 09:33, celkem upraveno 1 x.