Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	F01, F02 760i ano nebo ne
- 
				JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: F01, F02 760i ano nebo ne
s trojramínkem děláš dobře, to čtyřramínko je komfortnější a líp hřeje, prodal bych ho i do nafty, ostatně možná časem budem brát i takové 735i na servis, je nás ted víc a pěkně to odsýpá, na druhou stranu mi přijde že o to víc té práce přibývá. ale musím vytvořit nějaký papír něco ve stylu, že mě nezajímá že do toho auta někdo zbytečně proinvestuje gatě 

- 
				jardan
- Klubové ID: 4008
Vidíš to ani nevím   ale mě se tam to trojraminko nelíbí nějak se mi tam nehodí. Přijde mi že to autu sluší víc s tím čtyřraminkem
  ale mě se tam to trojraminko nelíbí nějak se mi tam nehodí. Přijde mi že to autu sluší víc s tím čtyřraminkem   

Jak takové ?..to není ledajaká 735i tahle je ve vůni 

ale mě se tam to trojraminko nelíbí nějak se mi tam nehodí. Přijde mi že to autu sluší víc s tím čtyřraminkem
 Jak takové ?..to není ledajaká 735i tahle je ve vůni

Stvorraminko budes mat lahsie zohnat vyhrievane, mrkni ked tak ebay alebo allegro tam ich par bolo, problem bol trojraminko vyhrievane zohnat..

- 
				Arnie_one  
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
Jardan, dávej bacha, aby jsi to neměl za chvilku líp vybavený než kdejaká 760 .) Jinak ten kufr závidím a jarax mě pekně sere  prej začnu i 735i brát
 prej začnu i 735i brát  A ten volant, hmm já jezdím v palčkách, takže to závidím. Vodejd by ne, když na té ex-mojí už není do čeho píchnout
 A ten volant, hmm já jezdím v palčkách, takže to závidím. Vodejd by ne, když na té ex-mojí už není do čeho píchnout 

prej začnu i 735i brát
 prej začnu i 735i brát  A ten volant, hmm já jezdím v palčkách, takže to závidím. Vodejd by ne, když na té ex-mojí už není do čeho píchnout
 A ten volant, hmm já jezdím v palčkách, takže to závidím. Vodejd by ne, když na té ex-mojí už není do čeho píchnout 
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

- 
				jardan
- Klubové ID: 4008
Tam furt budou největší problém ty koníky  ale jak jsem psal bude to asi nejvybavenější 735i
 ale jak jsem psal bude to asi nejvybavenější 735i    

Na mě je stejně daleko když mám u nosu Snejka ale tak možná bych se s ním taky rád potkal je to takovej "svůj" týpek 

No mám to co to tady filozof shání 3 roky a ještě 20 bude sedmu bez vstupních investic místo do nich to pade padne do výbavy

Na mě je stejně daleko když mám u nosu Snejka ale tak možná bych se s ním taky rád potkal je to takovej "svůj" týpek

No mám to co to tady filozof shání 3 roky a ještě 20 bude sedmu bez vstupních investic místo do nich to pade padne do výbavy

- Filozof
- Klubové ID: 1044
Hele nesháním 3roky e65. Jen se o ní tady bavím. Dívám se po ní ted poslední týdny a shánět snad na jaře.   

Tak nepřeháněj jardane

Tak nepřeháněj jardane