Jako klobouk fakt dolu, ja tu lezu jenom chvilku, ale tolik srandy co tu je s mr. kurevtorem to neni jen tak nekde. Takovych slovnich obratu co tady vyblil ktere jsou jako ze fakt TOP, to jsem jeste nevidel. Jelikoz jsem blbej tak si to nepamatuju, ale i kdybych se posral v kine tak bych to nedokazal vypotit.
Poprosil bych mr. Filozofa zdali by nemohl pana kurevtora tak trosku necim proprudit aby nevysel ze cviku Pripadne kohokoliv jineho. Snejk sice taky vali, to jak nedavno napsal ze by se pobodal mne dostalo taky, ale moc sem nejak neleze
kurevtor píše:Jaraxovi se opet velmi omlouvam za sve nepochopeni dulezitosti standklimy pramenici z nevedomosti a nezkusenosti!!! Mozna ze mit to na svym aute tak to zacnu milovat a startuju s tim nadalku vzdycky, ale proste mi pripadalo zbytecne ze jardan koupi arnieho milacka a hned resi standklimu. Samozrejme pokud ma nekdo vybava level kawaman tak kazda takovahle vec je povinnost mit...
a co mám řešit jiného ? vymýšlím co by se mi líbilo nějakou tu výbavu dodělám, ale na logica za 30k nebo tam nacpat 4,4i to jen tak nevidím , skla mi moc asi smysl nedávají..(určitě ne hned - asi bych si je musel vyzkoušet)
u nás standklima stojí 2500k + ovladač 2500 starší, novej je ted myslím 7500kč, ale mužeš si ho pak nechat až vyměníš 7er, takže těch 2,5 není zas tak moc,
JaraX píše:u nás standklima stojí 2500k + ovladač 2500 starší, novej je ted myslím 7500kč, ale mužeš si ho pak nechat až vyměníš 7er, takže těch 2,5 není zas tak moc,
jo já už to tu od tebe četl ale díky, tak jsem představu měl, no teď mi bude dělat kufr a sníženej termostat a možná sežene vyhřívanej volant tak musim dát chvilku pauzu žena mě sežere že to už přeháním