Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jakou E66 se služebním autem?
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou E66 se služebním autem?
jenže tanner má trochu pravdu, s šestkou musíš lítat jak blázen abys měl radost, je to jak nová M3, v kile totálně nudná sračka, musíš s tím letět jak debil, aby tě to bavilo, předpisová jízda tě víc baví v E36, co na to že tě předjede duchodce v Yarisu, hlavně že máš radost.
- Sweden
- Klubové ID: 2669
A to mě zase baví v 6er i ta pomalá jízda, šestka ... 2200ot... na tachu kilo, krásná odezva od podvozku a řízení
co více si přát, snad jen více času na takovýhle radosti 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- Filozof
- Klubové ID: 1044
U 7er zase stažené okno a klapka ala jarax vykouzlí taky radost z jízdy přijde vám ze jedete v monstru
-
- Klubové ID: 3633
Jaris330D píše:To mne se zase libi Corvette, ale tu nesmis nabourat. Jasne, ze se toho moc v Mustangu nesere, protoze jsou 100 let za opicema. Nic to neumi.
Navic je to z Ameriky. Americka zvykacka je prece lepsi nez Evropska.
To jako že zrovna já bych nějak obdivoval Ameriku? To mě teda moc neznáš

Btw. Že Vette nesmíš nabourat? A zkusil si někdy opravovat něco na e63? Praskne ti světlo s blatníkem a je z toho totálka. Jety věci vůbec nejsou. V tomhle určitě nebude 6er levnější než Vette.
Me pripada ze ty nemecky 8v maj divnej zvuk at tam je jakejkoliv vejfuk..proste divny.. za to ty americky pekace maj dobrej zvuk nekdy i se seriovym vejfukem..napriklad zminovanej tuctovej v8 mustang jo...ale i treba ram..atd .
-
To je konstrukcí motoru, prostě velkej zdvih. A jo, ten zvuk je úplně jinde už v základu.
Sorry zase za OT, ale nedá mi to, ta nedostupnost dílu na E63 je fakt tak velka, ze to bude stát takovou raketu? Něco ve smyslu s E63 bez havarijka ani nevyjet z garáže?TANN3R píše: A zkusil si někdy opravovat něco na e63? Praskne ti světlo s blatníkem a je z toho totálka. Jety věci vůbec nejsou. V tomhle určitě nebude 6er levnější než Vette.

-
- Kontaktovat uživatele:
najedeš na trošku vyšší obrubník nárazníkem, ten asi vydrží, bude jen na lak, ale praskne ti rožek plexi světla díky totalně špatné konstrukci a stejně tak ti praskne rožek blatníku kde nějakej chytrák dal uchyt do rohu, to by i malý dítě vymyslelo líp.
adaptivní světlo počítej tak 15, nárazník na opravu a blatník bude tak desítka, ovšem pokud to někdo bude mít, co jsem sháněl na 6er, tak nikdo nic neměl, neseženeš mraky věci, neseženeš softclose, neseženeš dekory, když děláš třeba CIC, neseženeš klimakompresor, ani chladič oleje, ani žádné kryty pod motor, nic prostě není.
sranda je že na E65 se všecho tady toho bordela válí kvatna za pár kč, ale prostě na 6er nic z toho nedáš.
adaptivní světlo počítej tak 15, nárazník na opravu a blatník bude tak desítka, ovšem pokud to někdo bude mít, co jsem sháněl na 6er, tak nikdo nic neměl, neseženeš mraky věci, neseženeš softclose, neseženeš dekory, když děláš třeba CIC, neseženeš klimakompresor, ani chladič oleje, ani žádné kryty pod motor, nic prostě není.
sranda je že na E65 se všecho tady toho bordela válí kvatna za pár kč, ale prostě na 6er nic z toho nedáš.
Tanner: ale porad bude oprava 6er levnejsi nez Corvetty. Ta kastle je totiz lepena specialni pryskyrici a opravit to pomalu nikdo neumi. Jen dvere stojej 100 000 kc. Jinak C6 muze mit i adaptivni tlumice a jeden stoji 50 000 kc. Jenze oproti Mustangu to ma skvele jizdni vlastnosti. Jinak bezne veci se daj.
-
Tak Vette je trochu uchylarna, už jen tou konstrukcí motor vs kardan vs převodovka.
Co se týká e63, tak osobně sem s tím teda bez havarijka nikdy nejezdil. Shánět někde v Polsku stary, matny a popraskany světlo za 15k, se můžu vysrat. Stejně tak přední blatník - bez praskliny v rohu u dveří snad neexistuje . Já bych to popravdě stejně nikdy nespravoval, pokud bych to rozvěsil. Takže kolik stojí oprava po nehodě u auta fakt neřeším.
Btw. Havarijní mě u 645ci vyšlo cca o 30% dráž než u 750i. Obě sem měl pojištěné na 250k.
Co se týká e63, tak osobně sem s tím teda bez havarijka nikdy nejezdil. Shánět někde v Polsku stary, matny a popraskany světlo za 15k, se můžu vysrat. Stejně tak přední blatník - bez praskliny v rohu u dveří snad neexistuje . Já bych to popravdě stejně nikdy nespravoval, pokud bych to rozvěsil. Takže kolik stojí oprava po nehodě u auta fakt neřeším.
Btw. Havarijní mě u 645ci vyšlo cca o 30% dráž než u 750i. Obě sem měl pojištěné na 250k.
-
- Kontaktovat uživatele:
- tanner docela by mě zajímalo jak by ti vyšla pojistka na 745i pojištěnou na 250k,
- transaxle je masakr, až neskutečny kdo to vymýšlí
- transaxle je masakr, až neskutečny kdo to vymýšlí

A pojišťovna nemá problém s plněním takovejch peněz u 15 let starýho auta?
-
- Kontaktovat uživatele:
jak která pojištovna, jak jaká udalost.
-
250k byla tabulková cena pojišťovny. Co vím z okolí, tak by s tím větší problém být neměl, ale na poprvé ti většinou nikdy nevyplatí to, co by měli.