PetoK píše:Vyjadrovat sa nemusis, ono to chce cas, kym pochopis ze to tak je... keby to bolo take terno, ma to kazdy... bohuzial, realita je inde..

PetoK píše:Vyjadrovat sa nemusis, ono to chce cas, kym pochopis ze to tak je... keby to bolo take terno, ma to kazdy... bohuzial, realita je inde..
JaraX píše:prostě e60 láká takové ty kšiltovkáře, co ti pak vypráví jak hrabou s automatem tak že N, vytočí otáčky a pak tam vrazí D![]()
![]()
![]()
a jak to teda je s tím LPG? to si rád nechám vysvětlit.PetoK píše:Vyjadrovat sa nemusis, ono to chce cas, kym pochopis ze to tak je... keby to bolo take terno, ma to kazdy... bohuzial, realita je inde..
kurevtore a přesně tak to začíná, měl jsem to stejně, "ta sedma od arnieho je super, jsem fakt spokojený, byl to velký skok, ale ta standklima se mi libí, tu si tam ještě dám! no jako auto super, a když už v Kladně borec prodává za 4k zadní lednici, tak tu tam taky hodíme, s autem jsem fakt spokojený! Hele, Flipflop prodává celýho logica, tak ještě to. no a když už dodělávám logica, tak by mělo smysl dotáhnout zadní idrive nebo zadní komforty" a už to jede a nejde to zastavit.kurevtor píše:Jaraxovi se opet velmi omlouvam za sve nepochopeni dulezitosti standklimy pramenici z nevedomosti a nezkusenosti!!!Mozna ze mit to na svym aute tak to zacnu milovat a startuju s tim nadalku vzdycky, ale proste mi pripadalo zbytecne ze jardan koupi arnieho milacka a hned resi standklimu. Samozrejme pokud ma nekdo vybava level kawaman tak kazda takovahle vec je povinnost mit...
Filozof píše:Jojo já mám taky známého tatuv kamarád který má miliony měsíčně a když jsem se ho ptal. Proč jezdí pouze v A6 3.0tdi tak prej nechce nijak vystrkovat nic na obdiv ....a přesně to mě zaujalo ...že člověk co by si mohl každej měsíc koupit např novou 7er prostě ne a nekoupí si lepší auto.
Je to dříč a pan podnikatel co byl obchodník a protože mu nechtěli proplácet procenta založil si vlastní firmu...a ted má spousty poboček.
Pak znám druhého velkopodnikatele vlastní i benzínky a jezdí jen GOLFEM R přes 300koní ale je to tvrdé a nalítá stím skoro 50tis ročně ...nechápu
normálně mi hnědá až tolik nevadí...ale tohle je teda ultra hnusettore píše:Když už se tady mluví o těch úpravách kšiltofkáři![]()
https://cars.av.by/bmw/7-seriya/14427192