Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Děkuji. Myslím, že se za měsíc až dva potkáme osobně, až budu potřebovat dodělat nějaké maličkosti.
. Prosím, prosím.

Mahla gratulujem k top autu nech robi radost rovnako jak kawamanovi:)
Gratuluji i tady a ještě jednou přeji mnoho šťastných kilometrů 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
jj už máš VIP rezervaci od kawamanaMahla píše:Děkuji. Myslím, že se za měsíc až dva potkáme osobně, až budu potřebovat dodělat nějaké maličkosti.. Prosím, prosím.

Gratuluji ke koupi. Myslím si že super auto sis pořídil.
U Jaraxe takové auta vítají s VIP červeným kobercem a šampanským
U Jaraxe takové auta vítají s VIP červeným kobercem a šampanským

Nejhorší zážitek dnešního dne pro mě byl, když jsem pak jel svojí vrcholnou verzí Ford Mondeo EcoBoost 2.0 SCTi Titanium S na nákup.
Ten rozdíl je nepopsatelný!!

Ten rozdíl je nepopsatelný!!
-
- Kontaktovat uživatele:
To je mrdka ten baworak, ze jo -))) Holt Ford vi jak na to.
Jo jo, bereš mi to z úst.
...... Jako nechci ho úplně hanit. Sloužil mi dobře, ale technologie BMW je prostě jinde.

Tohle nemuzes srovnavat. Ja jsem v lete jel Mercedesem S 500 coupe v plne nalozi a to same jsen si rikal o sedme. Ze ten Mercedes byl uplne nekde jinde. Podvozek, motor a ta technologie. Bylo to i o hodne tizsi. Tady 200 uz je trochu znat, tam vubec. Ale to bylo auto za 5 mega.
Ted prodal Mercedesa a koupil novou M760Li a rikal, ze Mercedes byl lepsi. Nedavno byl i v TV, protoze to jeho kolega rozstrelil na D11.
Tu sedmu dela kouzelnou ten podvozek, motor a odhlučnění. Kdyby to melo tvrdy podvozek, hlucny a bez výkonného motoru, tak si reknes, ze je to stara sracka.
Jen muj nazor.
Ted prodal Mercedesa a koupil novou M760Li a rikal, ze Mercedes byl lepsi. Nedavno byl i v TV, protoze to jeho kolega rozstrelil na D11.
Tu sedmu dela kouzelnou ten podvozek, motor a odhlučnění. Kdyby to melo tvrdy podvozek, hlucny a bez výkonného motoru, tak si reknes, ze je to stara sracka.
Jen muj nazor.
Srovnávám to, v čem jsem jezdil a to s čím jsem jel teď. Jen pocitovka z jízdy......Samozřejmě, že to nemůžu srovnávat objektivně, protože na straně Mondea chybí 2 miliony, které jsou u BMW a to pak samozřejmě znát je ve všech aspektech. 

to přitlač, kawamanovka mohla stát tak 4-4,5m, jen ten intercom stal statisice
Radši jsem to podhodnotil
..... V tom případě je tam rozdíl 3 - 3,5 mil.

Moje krátká "obyčejný individuál" 2003 stála podle ceníkových cen 165000 euro a to jsem ještě nenašel ceny některých položek výbavy..
no, hlavne to, ze ty auta co tohle nabizeji jsou bud starsi nez my nebo extremne drahy. Jake jsou varianty aut se sperou (je mi jedno automat/manual) s rokem vyroby treba pred 10 lety? E36 je na me stara, v tom jezdit nebudu, E46 je pro me taky stara, navic malaTANN3R píše:A co z těch čtyř věcí podle tebe vylučuje denní používání? Tohle všechno, krom V8, splňovala moje E36, kterou jsem kdysi měl a pořád je to spolu s e63 nejlepší auto, co jsem kdy měl.kurevtor píše:Tanner: jenze to neni zrovna na denni jezdeni... Tu speru bych taky dost chtel.
Mě auto musí bavit, je mi jedno, že v jiném je pohodlnější sedačka.

Kurevtore, zůstává jediná volba, E60/63 V10 

zapoměl jsi e64
I E61 jsem vynechal. Bylo to myšleno jako řada
ale to by byla lestenka a tam se mi nebude chtit to posilat do zatacek dverma napred a jet furt nadoraz. Chtel bych nejakyho vokopanyho sleepera, se kterym to budu krosit hlava nehlava, body nebody.
treba tohle je dobrej vtip
ale je to "sport" a ma to speru.
https://auto.bazos.cz/inzerat/100658583 ... voz-GB.php
jinak cabrio urcite nechci a co se tyce kombika - az me v nejakym zkurvene fotrovskym pohrebaku uvidite, strelte me prosim mezi voci az pak jeste pro jistotu 3x do hrudniku pls. Dekuji predem.
treba tohle je dobrej vtip

https://auto.bazos.cz/inzerat/100658583 ... voz-GB.php
jinak cabrio urcite nechci a co se tyce kombika - az me v nejakym zkurvene fotrovskym pohrebaku uvidite, strelte me prosim mezi voci az pak jeste pro jistotu 3x do hrudniku pls. Dekuji predem.
Říká člověk co má fotrovkou e65, fakt k smíchu toto

- Přílohy
-
- 5c5b8fd6b2a5f0320159d632e069d408.jpg (134.22 KiB) Zobrazeno 2413 x
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
kolik vyjde dodělání standklimy a jak moc je to náročný?