JJ ten podvozek me hodne chybi, kdo to neokusil nevi o co prisel, navi03 je pecka, vyhrivanej voalnt taky, stnadklima to by chtelo, ale pak nevim co ti tady lidi budou psat, vymen motor

Dobre se to cte, ze to auto je proste fajn a ne nejaka hajtra.
O jakych svetlech je tu rec??? Ukaz!!!jardan píše:slouží už moc dobře a dál bude ten podvozek s komfortama je neskutečnej je jedno po jaký jedeš silnici o ničem prostě nevíš auto si žije svůj životto kde sem se supem skákal jak na koze teď přepluju až mi to hlava nebere jak je to možný..
ty světla to auto strašně omlazují každej na to čumí jak kdyby přiltělo ufo![]()
![]()
Arnie ještě musím ztmavit předeks falconem jsem domluvenej s navi03 to se těším. pak zajedu za Snejkem a uvidím jak na mě bude mít čas chci tam dát ten hydro kufr, vyhřívanej volant standklimu a sníženej termostat to bude mít radost o dalšího votravu víc
![]()
motor je cajk já závodník nejsem a furt jsem poskočil o cca 80 koní pro mě pohoda, asi Tě někdo pořádně praštil do hlavy nechápu jak jsi mohl tak sqvělé auto prodat![]()
já když to tu pročítal tak jsem si říkal co to je za "blázna" jak tu Jarax o tom autě mluví a teď se mu za mé myšlenky musím omluvit jelikož je to vše pravda a podepsal bych se pod to.. to auto je dokonalost sama !! a nemyslím že za půl roku/rok budu mluvit jinak.
Protože mě vůbec nebaví.bouloclo píše:Jen taková otázečka, možná i přímo na tannera. Když už svoji 6er prodal a briketu nechtěl, proč nekoupí 750i/li?