Napište mě, že jsem se zbláznil, nebo to má smysl ?
Jak to svítí oproti přestavbě Svitlip/Snejk ?
http://www.tuning-tec.cz/predni-svetla- ... cerna.html
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E70 - světla výměna
BMW E70 - světla výměna
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Re: BMW E70 - světla výměna
Co ta na tom zaujalo?
Tato verzia pre xenony vyzera ovela chudobnejsie ako verzia pre halogeny - tiez rozsirena na aliexpress.com a pod.
Viz. slovenskeho klubaka s halogenami:
https://www.bmwklub.sk/post1355196.html#p1355183
Priplatok za prestavbu u Svitlip nie je az taky velky.
Ja by som volil OEM LCI vzhlad. Bud prestavbou alebo retrofitom LCI svetiel.
Tato verzia pre xenony vyzera ovela chudobnejsie ako verzia pre halogeny - tiez rozsirena na aliexpress.com a pod.
Viz. slovenskeho klubaka s halogenami:
https://www.bmwklub.sk/post1355196.html#p1355183
Priplatok za prestavbu u Svitlip nie je az taky velky.
Ja by som volil OEM LCI vzhlad. Bud prestavbou alebo retrofitom LCI svetiel.
Tak světla už měnit nepotřebuji. Kdyby člověk nebyl na játra mohl svítit dávno. Obě výbojky byly žluté jak halogeny a vůbec nesvítily, tak jsem si říkal, že problém,bude jako u e53, mrtvé paraboly, neřešil jsem.
Včera v servisu jsme vyndali jendu výbojku a byla prasknutá a vevnitř oranžová, obě se vyměnilo a svítí to fenomenálně, skoro jako předělváka od Snejka.
CO si z toho vzít, že Auto z roku 09 a výbojky z roku 07 není to pravé ořechové
čest německé kvalitě, 10let na výbojku je suepr, i když si myslím, že už 5-6let jsou mrtvé 
Včera v servisu jsme vyndali jendu výbojku a byla prasknutá a vevnitř oranžová, obě se vyměnilo a svítí to fenomenálně, skoro jako předělváka od Snejka.
CO si z toho vzít, že Auto z roku 09 a výbojky z roku 07 není to pravé ořechové

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

osobně bych volil retrofit od kluků viz tvůj příspěvek, je to mega a za stejný peníze jak tyhle čínský sračky viz odkaz.
Na e70 bude jejich DRL vypadat přísně.
Já mám na své Scanii V8 původní výbojky, je to rok 2012 a najeto nějakých 930tis.km, svítí pořád stejně jako za mlada, neuvěřitelná výdrž, kolik mají nasvíceno hodin těžko říct.
O víkendu jedna výbojka zhasla, říkám si, tak to má za sebou po těch letech má nárok. Dojel jsem do Scanie vzal opět OEM Scania dvě výbojky za 5tis.Kč
, auto dorazilo domu, jdu měnit a zjistil jsem pouze zoxidovaný jeden kablík, tak jsem ten skřípnutý kus vystřihal, nastavil, sletoval a xenony jedou dál opět jako za mlada 
Na e70 bude jejich DRL vypadat přísně.
Já mám na své Scanii V8 původní výbojky, je to rok 2012 a najeto nějakých 930tis.km, svítí pořád stejně jako za mlada, neuvěřitelná výdrž, kolik mají nasvíceno hodin těžko říct.
O víkendu jedna výbojka zhasla, říkám si, tak to má za sebou po těch letech má nárok. Dojel jsem do Scanie vzal opět OEM Scania dvě výbojky za 5tis.Kč

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket