Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kódování-dotazy
Kódování-dotazy
Zdravím, mám dvě otázky.
Mám už hodně věcí v E60 vlastnoručně nakódované, jedinou věc kterou jsem nerozchodil je tzv Pathway light.
Neboli rozvícení světel tlačítkem kufru. Mám LM1 takže WelcomeLight není možné.
Po nakodování-
HEIMLEUCHTEN_FUNKSCHL
aktiv
HEIMLEUCHTEN_KL58G
aktiv
to stejně nefunguje. Neví někdo co ještě změnit?
Druhá otázka je, jak nakodovat/zakázat rozsvícení halogenu(H7) současně s bixenonem na dálkové.
Moje E60 zapíná pouze bixenon bez halogenu, což je super. Ale chtěl bych to tak nastavit i u kamaráda.
Děkuji za rady.
Mám už hodně věcí v E60 vlastnoručně nakódované, jedinou věc kterou jsem nerozchodil je tzv Pathway light.
Neboli rozvícení světel tlačítkem kufru. Mám LM1 takže WelcomeLight není možné.
Po nakodování-
HEIMLEUCHTEN_FUNKSCHL
aktiv
HEIMLEUCHTEN_KL58G
aktiv
to stejně nefunguje. Neví někdo co ještě změnit?
Druhá otázka je, jak nakodovat/zakázat rozsvícení halogenu(H7) současně s bixenonem na dálkové.
Moje E60 zapíná pouze bixenon bez halogenu, což je super. Ale chtěl bych to tak nastavit i u kamaráda.
Děkuji za rady.
Re: Kódování-dotazy
Pokud E60 umi zapnout halogen jako pridavne dalkove svetlo k bixenonu, proc se tomu branit ? To je jako machrovina videt ve tme hur ?
Nam se zase nepodarilo nakodovat do F11 2012 zobrazovani blinkru do HUD. Resp. podarilo, ale stejne nefunguji. Pritom do E61 2008 se to povedlo.
Nam se zase nepodarilo nakodovat do F11 2012 zobrazovani blinkru do HUD. Resp. podarilo, ale stejne nefunguji. Pritom do E61 2008 se to povedlo.
ty halogeny už moc nepomůžou
ale je to kvuli vzhledu... ptal jsem se na kodování, né na názor...ale díky 

pokud chceš nastavit dalková světla halogen + bixenon tak je to hned první položka PWM_ANST_FL_BIXENON dej WERT_01 nebo 04 nevim přesně. 03 je vyplé.
děkuji ti
a o tom Pathway light nikdo nic ?

a o tom Pathway light nikdo nic ?

Nakódování Pathway lights:
LMA:
HEIMLEUCHTEN_FUNKSCHL
nicht_aktiv => aktiv
HEIMLEUCHTEN_VERLAENG
nicht_aktiv => aktiv
HEIMLEUCHTEN_ABBRUCH
nicht_aktiv => aktiv
CAS:
SONDERTASTE_PANIKALARM
nicht_aktiv => panikalarm
LMA:
HEIMLEUCHTEN_FUNKSCHL
nicht_aktiv => aktiv
HEIMLEUCHTEN_VERLAENG
nicht_aktiv => aktiv
HEIMLEUCHTEN_ABBRUCH
nicht_aktiv => aktiv
CAS:
SONDERTASTE_PANIKALARM
nicht_aktiv => panikalarm
tohle mám, stejně nic
tak update
Pathway Light už funguje ale tak na 2 sekundy

Přes Idrive můžeš nastavit dobu po kterou to bude svítit. Mrkni na to kolik tam máš nastaveno.
to ne, to je neco jineho, v idrive nastavujes svetla ktere sepnes zatahnutim leve packy po vystoupeni, muj problě vyresi
heimleuchten_ambruch na nicht_aktiv
heimleuchten_ambruch na nicht_aktiv