A co teprve ta packa tempomatu. Trochu jsem se toho bal, ale s tou packou se bezvadne jezdi. Tlacitka na volantu u e38 ted vidim jako strasnej opruz
Jinak volant samozrejme ctyrramennej.
kawaman píše:A kolik stojí můj špigl ani nechci zjišťovat. Teda jestli jde koupit
zrcátka máš stejný jako my...takže v highglossu, el.sklápěcí, zatmívací, vyhřívaný...takže těch 30táců jak psal kurevtor to je za tu kostru...pak je ještě asi za 8čku nový to sklo případně ten černej plastovej rámeček asi za litr a zadní kryt zrcátka lakovaný v barvě vozu...ten netuším kolik vyjde
No nevyjde mě teda levnějc koupit jiný auto ? No to jsou mě teda vyhlídky a marně vyhlížím nějaký pozitiva
Ten volant u e65 je z 80 procent skoro to samé co koukám jen prostě tam má dvě stříbrné tlačítka vypadá to jak hlava méďa béďa ...a pak tlačítka dole takže pokud bych měl držet volant na třičtvrte na 3 tak si vykloubím palec.
U E38 jsou krásně tlačítka po ruce přesně kde mají být na dosah palce
Takže co je lepší mačkat medvědovi stříbrné uši s vykloubeným palcem který nedosáhne na spodní tlačítka pokud nemám medvědí tlapu nebo mít pravý M volant kterej má prostě styl a vše je hned po ruce ? ...
Novější Mka volanty jsou ještě lepší ale i tento je prostě skvělej
zvedavec přeci si nemyslíš že budeš kupovat nové zrcátko ? Vemeš jeté z bazoše nebo prostě pojistíš 7er na havárku a pak ti je vše jedno.
Zaplatíš spoluúčast ideálně nechat 3litry a zbytek zacáluje pojištovna.
Blbé je že prostě 10-15ku ročně vyhodíš oknem ale budeš mít klidné spaní protože vše ti zaplatí at už srnku co ti skočí do cesty a rozjebe auto tak vandalismus když ti ukopnou zrcátko a poškrábou lak....apod. To má většina lidí s E65.
Pokud bys pojištěnej nebyl tak si nejprve vyškubeš vlasy ... a potom si vezmeš úvěr a nějak to zalepíš...
Ale stále existuje sekce náhradní díly kde se dá koupit kde co za mnohem menší ceny jako nové přemrštěné ceny z BMW.
kawaman píše:A kolik stojí můj špigl ani nechci zjišťovat. Teda jestli jde koupit
zrcátka máš stejný jako my...takže v highglossu, el.sklápěcí, zatmívací, vyhřívaný...takže těch 30táců jak psal kurevtor to je za tu kostru...pak je ještě asi za 8čku nový to sklo případně ten černej plastovej rámeček asi za litr a zadní kryt zrcátka lakovaný v barvě vozu...ten netuším kolik vyjde
No nevyjde mě teda levnějc koupit jiný auto ? No to jsou mě teda vyhlídky a marně vyhlížím nějaký pozitiva
nenech se strašit nesmyslama, ty zrcatka prakticky neodchází, vlastně jsem tu neměl nikdy auto na kterém by odešlo, třeba u E53 odchází furt ,tam je to hrůza, ale u E65 ani jeden případ, jen nějaké vraky co s tím přijeli už nefuknčím a ty jsem rovnou vyhodil, no a pár lidi tu bylo co jim to někdo ukopl, za 5k se dalo celé druhé starší zrcátko a vyřešeno
Jardo dlužíš ještě odpověď proč a z jakého důvodu se ti zrcátka dle mě sklapí tak kokotsky. X5 má ještě větší "plachty" a po sklopení mi přijde úspora místa daleko vyšší jak u e65, a o to tu jde přeci na prvním místě ne?? U e65 to fakt musí pochybné existence co jdou kolem dost lákat to zrcátko dodělat když je takhle vyonděný, si musí myslet že je to rozbitý
no právě, já neřeším poruchovost. Já řeším magorovost. Teda když pominu že bydlím na hlavní " štráse " a tak se mě stává cca jednou za cca 5 let že se nějakej vožralej křupan co se vrací nad ránem do brna se nevejde na ulic a vopře se mě o auto . Minulý rok jsem takto přišel o kliky a zrcátko Pro svý volvo mám v zásobě kompletní sadu zrcátek Já magory fakt přitahuju.
Teda skromě se přiznávám že jsem asi taky trošku magor, páč první co mě napadlo když jsem viděl ty sklopený zrcátka, že by šly dobře urazit.
na autě který je dotažený celý do konce a všechno tam funguje s vším, né nějaký 5er,6er, Fka apod? to se mi moc nezdá.
vandalismus řeší havarijko, bez něho bych stejně sedmu nechtěl.
Ty zrcatka se sklapej tak blbe, protoze to je cool. Spousta premiovejsich aut nebo i ty co si na premiovost hrajou, tak maji sklapeni ne vodorovne, ale nahoru. Dolu by to bylo blby, vodorovne to ma kazdy auto, tak zbyl posledni smer nahoru no. Auto venku moc neparkuju, tak je mi to jedno. Predpokladam, ze voda nekudy vytece, to snad domysleny maj. A konstelaci, aby prselo, snezilo a mrzlo tak, ze z toho bude ledova koule, tak to se tak casto nestava.
zvedavec píše: Já magory fakt přitahuju. Teda skromě se přiznávám že jsem asi taky trošku magor, páč první co mě napadlo když jsem viděl ty sklopený zrcátka, že by šly dobře urazit.
Jako je pravda, že když jsem to viděl poprvé, tak jsem si taky říkal, až tohle uvidí někdo nalitej, tak bude mít dobrej terč, ale v BMW asi nečekali, že si někdo koupí 7er a nebude mít garáž Dneska už tyhle problémy musí řešit POV nebo HAV.
Jak zacne chumelit, tak se ani neodvazuju to sklapet. U nas neni problem, ze nachumeli, lehce roztaje a zase zmrzne. Pak z toho mas ledovou kouli. V tom kloubu to asi nevyhrejva. To bych mel strach.
))cize proste ked je pod nulou vonku tak to stale hreje hej?uz si nemapamatam na akom aute to bolo davno davno tam sa spustal vyhrev spetakov ked sa pustilo rozmrazovanie zadneho okna..
JaraX píše:na autě který je dotažený celý do konce a všechno tam funguje s vším, né nějaký 5er,6er, Fka apod? to se mi moc nezdá.
vandalismus řeší havarijko, bez něho bych stejně sedmu nechtěl.
no já nevím, já bych se na tu pojištovnu moc nespoléhal. Pojištovna plní do výše hodnoty vozu. Není tady nějakej pojištovák co by se koukl do comlu jakou zůstatkovou cenu má 15 let stará sedma ? Nerad bych se mýlil ale nejsem si jistej jestli má cenu dvou zrcátek. Cena zrcátek plus tabulková cena práce v oficiálním servisu.
hele mě to nemusíš vykládat, já servisu desítky sedmiček a pořád řeším nějaké pojistné události.
cenu dvou zrcátek má naštěstí zatím každá E65. cena je individuální, záleží na tom kolik má ta E65 km, stav, výbava, individual atd. atd. málo ojetý face je pro pojištovny furt do 300k, předface vrak začíná kolem kila.
už několik lidí mi říkalo že jim někdo ukopl zrcátko, cena zrcátka rozpočtem je cca 35k, po amortizaci jim pojištovna dala 25-30k, za 6k koupil zrcátko.