Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e61 530d - vymena oleje - kolik se tam vejde oleje ?
-
e61 530d - vymena oleje - kolik se tam vejde oleje ?
Nazdar bando, chci se zeptat kolik se vejde oleje do motoru, u E61 173kw x drive. Nemuzu to nikde najit. A pak bych potreboval jaky mam koupit olej do automatu. A kolik hlavne. Diky
-
- Klubové ID: 4134
Re: Vymena oleje.
motor cca 6,5 L
prevodovka do 6L pokud nedelas proplach, zf lifeguard6, ja ho kupoval v zf pakra
a vymen si olej v rozvodovce, cca 0,9L. Ja tam nalil Ravenol, dle specifikace na realoem.com. A u rozvodovky to chce vymazat adaptace pres diag
prevodovka do 6L pokud nedelas proplach, zf lifeguard6, ja ho kupoval v zf pakra
a vymen si olej v rozvodovce, cca 0,9L. Ja tam nalil Ravenol, dle specifikace na realoem.com. A u rozvodovky to chce vymazat adaptace pres diag
-
Tak to je super. Ja myslel ze tak 8 a pul litru. A kolik by vysla ta cela vymena oleje v prevodovce i s filtrem
do motoru urcite vic,ja do 170kw davam cca.8l
http://autodily.mjauto.cz/bmw/5-touring ... e_173.html
do rozvodovky a diferaku dej origo bmw olej
http://autodily.mjauto.cz/bmw/5-touring ... e_173.html
do rozvodovky a diferaku dej origo bmw olej

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
hlavně si tu převodovku nedělej sam, pokud nemáš knowhow, je třeba vyměnit i těsnění pod mechatronikem, utahovat to momentákem, správně naplnit atd.
-
Re: e61 530d - vymena oleje - kolik se tam vejde oleje ?
Podle tabulek do e 61 173 kW
8.25l oleje
8.25l oleje
Já si dělal převodvku sám, sundal z auta poslal měnič na repas a vymněnil olej. Díly jsem měl přes známého origo z Renocaru, vymněnil i všechna těsnění po mechatronikem.. Jediné co jsem v té době neměl byl momenták. Tak jsem to dotahoval na cit jak jsem to povolilJaraX píše:hlavně si tu převodovku nedělej sam, pokud nemáš knowhow, je třeba vyměnit i těsnění pod mechatronikem, utahovat to momentákem, správně naplnit atd.

Technická.. ví někdo kolik je rozdíl mezi MIN a MAX ? U oleje v motoru 173kW. Díky
Re: e61 530d - vymena oleje - kolik se tam vejde oleje ?
1,5l na měrce od min-max