tak se přiznejte kdo se díval včera na grand tour? já si to hezky užil v komfotech na logicu, sice jsem dvě hodiny rozjížděl miracast ale prostě mi na W10 nefunguje, nakonec jsem to pustil přes DLNA a ok.
ale k věci, dostal mě trailer jak tam blbou s E38, docela se těším na ten díl, včera mě pobavili ty americky bestie a Sennu asi potřebuju
po konci dakaru jsem rád že je na co se dívat.
Lebo nie je potreba sa vyjadrovať? Tiež si to platím už nejaký ten pátek, je tam totiž aj iný kvalitný (až ku*va kvalitný) obsah než TGT... ja osobne som ticho, lebo ma sere že na týchto "must have" streamingových službách serem mesačne liter jak nič
...a potom nemám dukáty na nákup 760Li s prehistorickou obrazovkou vzadu, že Snejk?
no a ne snad?
Jeste bych si dokazal predstavit, ze to nekdo v nouzovy situaci serve ze sedacky a pouzije jako lopatu na odhazeni snehu, ale jiny vyuziti mne nejak nenapada...
kdyby to aspon nevypadalo tak debilne.... nebo kdyby se to treba dalo aspon sklopit jako stolek... mohli pak v tovarne vedle baterky v prihradce spolujezdce nainstalovat i minizehlicku s naparovanim a pak se muzeme bavit o krutoprisnosti.
ta vybava radio, televize, lednicka, telefon, SOS tlacitko... to je vsechno pekny mit v tom pojizdnym obejvaku... ale co ma clovek delat, kdyz prijede na pracak a zjisti, ze mu stara ani neprezehlila batikovany tricko a manzestraky do zvonu? Mit moznost emergency zehleni pred dulezitou byznys schuzkou muze mit vliv na karieru profesionalne nezamestnaneho...
no samozrejme, misto geberitu na hajzlu si das nadrz ostrikovacu, z kol si postavis kuchynsky ostruvek, minilednicku si das k posteli, vetrakem si vylepsis klima v dome, vyjetym olejem si natres plot, z dekoru si vyrezes pribory a ze sibru si udelas designovku tac na cajovy set
já chtěl do obyvaku celou kastli z E65, resp jen kabinu, bez motoru a kufru,misto čelního skla bych dal TV, ale neprošlo to, tak jsem prosadil aspon komfortu a logica AVR od harmanu