Filozof: Predne, usetri me prosim frazi "narovinu reknu ti to takto" apod. Proste to rekni (napis) a hotovo. Vis, nemusis psat tyhle veci jakoze uuuu ted pozor odhalis nam nejakou tajnou pravdu... tak to hovinko pane, vidim ti az do zaludku a mam te prectenyho a to jsem te v zivote nevidel

Proto je mi i bez "narovinu" jasny, ze samozrejme, ze bys po kdejakym rapidu v dieslu skocil jako slepice po zvratkach a mlaskal by sis blahem, ze to zere 4 litry a neplatis gumy a povinny. Nemyslim to nijak zle. Natoz kdyby ti zamestnavatel vysolil nejakyho superba nebo nedej boze neco lepsiho typu audi / bmw. Po tydnu by sis sednul do svy E38 a pripadal by sis jak v praveku.
Taky ti nejak moc nezeru, ze kdybys dostal nejakej novej vrak starej rok dva, ze by sis doma "hyckal" nejakej tvuj vysnenej benzin. Treba jo, ale treba taky ne. Soudis situaci, ve ktery nejsi prizmatem te soucasne situace, myslim, ze by to dopadlo jinak. Podle toho jakou si tu budujes image totalni drzgresle si myslim, ze by sis hyckal leda tak prazdnou garaz a byl bys spokojenej jak nemas vydaje na auto.

To samy s tim nakupem auta za 3 mice. Filozofe, ty, zrovna ty bys tohle nikdy nikdy nikdy neudelal. Nesel bys a nekoupil auto za 3 mice, na 101%. Vim to, protoze jses tak trochu kolenovrt (opravdu to nemyslim zle, vim ze topis zivot cely rodiny a prachy nerostou na stromech), ale proste tak to je - byt v ty situaci, ze si mas koupit auto za trojku tak co udelas? Koupis si auto za 450 papouchu, budes si rikat jak ses to ale urval, ale zaroven si usetril a zbytek vyuzijes jinak. Ja to mam v podstate podobne, sahnul jsem si na prachy diky svy praci, ale jsem z chudych pomeru, a tak proste utracim "rozumne"
A nebudu priznavat, ze jsem zaujatej vuci LPG. Kdyby to tak bylo tak to reknu, ale neni to tak ani v nejmensim. Ja jsem open minded kokot, nejsem zasekanej v rigidnich nazorech a pohledech na svet co jsou zality v zelezobetonu jako to mas ty. Novym zkusenostem se nebranim a nikdy nerikam nikdy a kdyz me nekdo nebo zkusenost presvedci tak to prijmu, priznam si "byl jsi slepej/blbej/zaujatej/ovlivnenej ty kokote debilni" a jede se dal. Odrikanej chleba proste... zeru ho furt. Takze pro tvou informaci - ja naopak CHCI LPG! Chci to zkusit. Chci mit propan butan v kufru, chci mit v aute 100 litru plynu a k tomu 80 litru benzinu a bejt ready dojet na konec sveta. Myslim to vazne, kdyby to slo mit zitra v aute LPG tak jo, vokamzite rikam ano, kde to mam podepsat.
Duvod proc rejpu do LPG, ze ty tvy blaboly jedine benzin a nafta jsou fakt na hlavu. Ze by sis jizdu v dieslu neuzil? Aha, ty to totiz ve sve 728i LPG asi furt kropis dverma napred a otackomer uz mas servanej z toho jak to furt drzis nad 6000, ze? Tak to chapu, ze jizda naftovym autem (ktery by si dost pravdepodobne tvou sedmicku namazalo na chleba) je pro tebe hrozna tragedie
PS: prijde mi jak kdybys foukal matecak nebo nevim. Stepan ti napsal naprosto racionalne jak to je bezne a jak to chodi a proc. Tvoje reakce: "ne e e, pockej mam znamyho co ma sluzebni porshe turbo.
PSS: lidem, se kteryma kecam ve fitku rikam nahodni jesteri z fitka, ale nekecam s nima.