Zugy upřímnou soustrast, jediný člověk co se mnou držel kolem těhle stodol, měl upřímnou vůli žít a sdílel naše nadšení.
Moc mě mrzí, že jsme se nakonec všichni nesešli, jak jsme plánovali
Jaraxi, myslím, že by toto by jsme mohli udělat a přijet se rozloučit, pokud Zugy prosím napíšeš co jak, klidně sz.
Tak mam nejake info. Posledni rozliuceni bide v pátek ve 14:00 ve smutecni síni ve Velkých Bilovicich na jizni moravě. Urcite by ho potesil doprovod stodol. Ale byl chapajici a urcite by se nezlobil, kdyz to nevyjde. Predem diky za vše
tak jsme se s laikem rozloučili, ted ho ještě zapíjím. Kdo ho neznal nepochopí, byl to moc fajn chlap, takových lidí je na světě málo, a ted ještě míň, hodně jsem si ho vážil, budiž mu země lehká.
Rodina může být smutná že je opustil,na druhou stranu může být štastná že měli doma tak fajn chlapa.
kdo nemohl na pohřeb, zapalte za laika svíčku, dejte si pár panáku, vzpomente co tu psal, atd.
Přidávám se k tomu co napsal Jarax, je fajn, že jsme za klub byli alespoň my dva (Zugy)
Laik byl opravdu na dnešní dobu moc dobrý chlap a takových, jako on je poskromnu.
Panáka jsem vyfasoval, tak teď jdu zapít Laika já.
Myslím, že je zaděláno na "Laiku memorial 1" Zugy musí převzít otěže.
Kluci ste super. Moc si vazime tohk, ze ste prijeli. Bylonto s vama pak u nas moc "fajn", jen je skoda , ze sme se nepotkali pri lepsi prilezitosti. To snad napravine do budoucna. Laik by byl nadšený z vasi navstevy. Jeste jedbo moc dekujeme, ze ste tohle pro tatku udelali. Nvm co vic bych řekl. Snad brzy s shledanou pri lepsi příležitosti.