Vzdyt pisu, ze jsem vzdycky prijel na STK a vse v poradku. I u kamarada na regloskopu. Otazkou je, jestli mam v cajku zadni naklonove cidla a pri nejakem zhoupnuti se to nerozhodi. Nejake hluche misto.kurevtor píše:zkus si to proti zdi Jarisi, zda to nesviti moc nahoru. ja takhle odjel od snejka s neserizenyma svetlama a kazdy druhy ridic v protismeru mi tam hodil na oplatku dalkovky...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Hele holky a co rikate na to strikani steracu? Mne vzdycky stve, ze kvuli jednomu fleku na vokne to caka zbytecne dvakrat. Kdyz je po desti a jedu po zgrcany silnici tak vzdycky potrebuju vocaknout vokno tak 16x za minutu, skoda, ze nejde ten vostrik regulovat
Me se zase libi, ze to nestrika na strechu a po celem aute. Jen to kydne pod sterace.
To souhlas, první bmw kde oplachuju a je mi to jedno bo od toho není zaprcaný auto, v létě tenhle jev přímo nesnáším 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
mě ty ostřiky přijdou dokonaly, jak to stříká hezky ze stěračů, to že stříkne víckrát po sobě by možná šlo nakodovat.
Jediny, co bych uvital je moznost vypnuti ostriku svetel v lete, kdy mam zasvinene jen celni okno od musek.
Tak přes den to problém není, prostě zhasneš, ale v noci ... si na tu chvíli jedině zhasnout na mlhovky 

to není problém dodělatJaris330D píše:Jediny, co bych uvital je moznost vypnuti ostriku svetel v lete, kdy mam zasvinene jen celni okno od musek.
Jako to treba ma Mercedes?
To je super reseni s tim porad blikat. Ale uz si nepamatuju, kdyz to ostriknu bez jizdy, jestli to zasere i kapotu. Za jizdy jo, ale ted je to zbytecne resit.Tomasis píše:Tak přes den to problém není, prostě zhasneš, ale v noci ... si na tu chvíli jedině zhasnout na mlhovky
používáte přes zimu na topení tlačítko AUTO?
vím že jedině přes to funguje čidlo aby se nemlžili okna, ale dělá to hroznej kravál jak to jede skoro pořád naplno.. nebo mam něco špatně?
vím že jedině přes to funguje čidlo aby se nemlžili okna, ale dělá to hroznej kravál jak to jede skoro pořád naplno.. nebo mam něco špatně?
tak si dej Auto MIN, já používám jen AUTO.
btw myslel jsem že už mě E65 nepřekapí ale zase překvapila, zjistil sem že sklápení zadního monitoru dolů je řešený elektronicky. kdo z vás to věděl?
btw myslel jsem že už mě E65 nepřekapí ale zase překvapila, zjistil sem že sklápení zadního monitoru dolů je řešený elektronicky. kdo z vás to věděl?
právě že to mam na LOW, ale pořád to fučí na plný kule..
zkoušel jsem si hrát i s teplotu a bez výsledku
zkoušel jsem si hrát i s teplotu a bez výsledku
Tak dej prosim nějaký video na YouTube JaraXi, jsem zvedavje a urcite nejen ja 

Myslíš když ho sklápíš, tak že sjede dám dolů až v něm jakoby cvakne?
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
ne, když ho vyklopíš nahoru, pak necháš auto uspat, nebo odpojíš baterku a ten display nedáš zase dolů, jsou tam elektromagnety co drží ten display nahoře aby nešel dát dolů.
Myslel jsem taky jako Kawaman, ze se to bude hýbat 

No už se mi stalo, že nešel dát dolů a já si říkal kurva co je?
asi spal spolu s autem

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
a je pravda co rikal ten typek v tom videu o E66, ze klima pustena na AUTO resi i cistotu vzduchu a kdyztak prepina na vnitrni okruh? To me uplne rozsekalo.
Ja nesnasim hluk v aute tak mam klimu furt vypnutou a jak se mi to zacne mlzit tak to vyfoukam tim *nevim jak se ten cudlik jmenuje co zapne na max odmlzeni* (FL tam ma cudlik Off)
Ja nesnasim hluk v aute tak mam klimu furt vypnutou a jak se mi to zacne mlzit tak to vyfoukam tim *nevim jak se ten cudlik jmenuje co zapne na max odmlzeni* (FL tam ma cudlik Off)