Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hezke kola pro socialni e65
Re: Hezke kola pro socialni e65
mne dvacitky na svestku pripadaj OK, je to "sportovni" auto...
vizuálně budou 20" pěkný, ale otázka je nějakej rozumnej komfort, už na 19 je to tvrdý
takhle vypadají styling 101, jediný origo 20" na e63/4
https://goo.gl/images/H6Tc8a
19" na E63/4 mají ET14 a 18, 20" styling 152 na 7er ET24 a jsou o půl palce širší, utopený by na 6er nebyly a snad je tam i rezerva aby o něco nedřely...
btw, studie E64 měla vepředu 20, vzadu 21

takhle vypadají styling 101, jediný origo 20" na e63/4
https://goo.gl/images/H6Tc8a
19" na E63/4 mají ET14 a 18, 20" styling 152 na 7er ET24 a jsou o půl palce širší, utopený by na 6er nebyly a snad je tam i rezerva aby o něco nedřely...
btw, studie E64 měla vepředu 20, vzadu 21

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Zajímavé, asi první auto kde vidím rozdílné palce u přední a zadní nápravy. Použila to už nějaká značka i v praxi? Nějaké supersporty?
Můj sen je mít na 7er kola Alpina r20 z e38 nebo r21 z B7. Není nic hezčího, bohužel asi ani dražšího

Můj sen je mít na 7er kola Alpina r20 z e38 nebo r21 z B7. Není nic hezčího, bohužel asi ani dražšího

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
- Člen Klubu
Samozřejmě např. Mazda RX-8 atd. ale na BMW jsem tohle neslyšel.

Mě by se taky líbily kdyby nevážili 17kg+ což se na sportovní jizdu nehodí. Je to fakt jenom na vzhled na Václavák ty velký kolakurevtor píše:mne dvacitky na svestku pripadaj OK, je to "sportovni" auto...

další filozofkurevtor píše:mne dvacitky na svestku pripadaj OK, je to "sportovni" auto...
Jako že 6ka není sportovní auto?
Ty 20ky na 7er vypadají skvěle, ale ani na té 6er by mě to nějak neuráželo...
Ty 20ky na 7er vypadají skvěle, ale ani na té 6er by mě to nějak neuráželo...
ne, ale že s tím nejel, ale ví že tam ty 20ky jsou dobrý,
Sweden píše:Zajímavé, asi první auto kde vidím rozdílné palce u přední a zadní nápravy. Použila to už nějaká značka i v praxi? Nějaké supersporty?
Můj sen je mít na 7er kola Alpina r20 z e38 nebo r21 z B7. Není nic hezčího, bohužel asi ani dražšího![]()
21" z B7 jsou TOP, ale né na naše silnice

Mám style 152 20” s plným podvozkem a jako milovník spíše komfortu musim rict, ze je to fakt na hraně. Když je krásná silnice, tak je to samozřejmě parada, ale když má člověk jet nějakou 3ku, kde je to sama zaplata, tak je mi toho auta až líto...
Kdybych neměl individual a ty kola k tomu nebyly origo, tak dam 19ky a byl by klid
Ale je to asi i dost otázka zvyku, zatím jsem na nich najel prd tak 2k a pak dal zimní.
Kdybych neměl individual a ty kola k tomu nebyly origo, tak dam 19ky a byl by klid

JaraX píše:ne, ale že s tím nejel, ale ví že tam ty 20ky jsou dobrý,

jo dvacitky jsou na petimetrovy coupe dobry, tecka. Kazdej normalni clovek to vidi, jestli ma nekdo 6er aby na tom plaval na sedumnactkach jako ty tak je trochu curak, sorry. A jestli ma nekdo 6er na pohodlicko tak je taky curak. A jestli je nekdo takovej curak, aby mel 6er na pohodlicko a sere ho to tak si ma koupit neco na vzduchu a drzet picu, jednoduchy.

ot: znate detskou nemocnici v brne a ten strmý kopec? dnes tam dve auta stala a hrabala ja se musel zastavit a rozjet a objet je a byl jen ujety snih co klouzal bez posypu. mel jsem hodne spatnej pocit ze to nedame po zastaveni ale pak jsem se rozjel a vyjel nahoru a to je kure.sky velky kopec,,,
tak jsem z toho mel radost ze jsem to musel napsat i sem aby bylo jasno ze i 7er dokaze kde predohrab ma problemy. klidna noha a dobre pneu bylo to co pomohlo mozna plna lpg to nevim.
tak jsem z toho mel radost ze jsem to musel napsat i sem aby bylo jasno ze i 7er dokaze kde predohrab ma problemy. klidna noha a dobre pneu bylo to co pomohlo mozna plna lpg to nevim.

Dneska rano Smer Nasavrky Chrudim, Vyskoy Usti Kvasiny, total masakr vsude napadany kamiony, predekolky sjizdeli smykem dolu halvne Nasavrky a Trhova Kamenice, dal kaminony Wamberg, Potštejn totál ucpáno a to stejný Rychnov nemocnice, bylo úplně jedno co kdo má za uato, stál sjem v koloně 2,5H.
Jedu 130km všechno objedu abych skončil v Rachnově kde bylo 10cm sněhu totální imbecilové, tohle nechápu, 2 kamiony ve 2 pruchách i v rychlím, 5 skamionů stojí v levým a prázdnej návěs nenapadlo nic jiného ,že je objede, neobjel ani prvního tvl nasranej celej den, jak je tohle možný !!!
Nejhorší v radiu jsem az do 9:00 poslouchaj jak je nehod v Praze a maj si dat lidi pozor a ze D1 je prujezdna a apk ze je nehoda na D5 Evropa2 jste kalckové !!
A předověď, že na Vysočině bude mírně sněžit spíš pršet, od 2 od rána napadlo 30cm sněhu masakr tohle jde fakt jen u nás.
Hlavně, že vím že idioti v Praze v jedný ulici si musí dávat pozor.
Jedu 130km všechno objedu abych skončil v Rachnově kde bylo 10cm sněhu totální imbecilové, tohle nechápu, 2 kamiony ve 2 pruchách i v rychlím, 5 skamionů stojí v levým a prázdnej návěs nenapadlo nic jiného ,že je objede, neobjel ani prvního tvl nasranej celej den, jak je tohle možný !!!
Nejhorší v radiu jsem az do 9:00 poslouchaj jak je nehod v Praze a maj si dat lidi pozor a ze D1 je prujezdna a apk ze je nehoda na D5 Evropa2 jste kalckové !!
A předověď, že na Vysočině bude mírně sněžit spíš pršet, od 2 od rána napadlo 30cm sněhu masakr tohle jde fakt jen u nás.
Hlavně, že vím že idioti v Praze v jedný ulici si musí dávat pozor.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

dopravni informace pro Prahu jsou zbytecne. Je to kazdy den to same. Takovy ty hlavni ulice jsou na 4, zbytek 3-4 behem spicky. Jediny zajimavy dopravni informace jsou na spinu, tam hlasi, kde se v praze srazili brnaci 
s tema kamionama nechapu co je to ted za modu, ze kamion vidi, ze stoji pomalej pruh kvuli kopci a snehu tak si to lajsne, aby ucpal i druhej. A hned se pak najde dalsi co vidi, ze stoji dva pruhy tak zasere treti. Pici mi nerikejte, ze na tohle soucasny paragrafy nemyslej...? Nebo to neni zakazany svislym znacenim? Za zablokovani dalnice by mely bejt flastry aspon pul mice.

s tema kamionama nechapu co je to ted za modu, ze kamion vidi, ze stoji pomalej pruh kvuli kopci a snehu tak si to lajsne, aby ucpal i druhej. A hned se pak najde dalsi co vidi, ze stoji dva pruhy tak zasere treti. Pici mi nerikejte, ze na tohle soucasny paragrafy nemyslej...? Nebo to neni zakazany svislym znacenim? Za zablokovani dalnice by mely bejt flastry aspon pul mice.
Dneska jsem jezdil jen v Chrudimi a tady je 4 °C nad nulou. Uplny holo a jen chcije. Kouknu do kopcu, ktere jsou jen 2 km od Nas a vsude snih. Bratr jel do Krhova a pry totalni masakr. A v kazde zatacce vysypane kusy ledu z kamionu. Normalni kry, ze by to nekoho i zabilo, kdyby to na nekoho spadlo, tak je jasnej.
Jaris jj od Nasavrku dolu sjizdim do Slatinan a mokro rikam tvl a v Trhovce stoji kamiony jedu dal na Hrochac mokro, dal na Mejto a zacina dalsi rpuser, nad CHocní mě sestřelil málem autobus u Hrádku se nedalo projet.
Hroznej kontrast
Hroznej kontrast
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Hele to je blbych 150 m.n.m a uplne jiny svet.
Tak to mi idioti máme pohodičku tady 6°
pěkně na mikinu a klidně i letňáky
s kolonama už počítáš to je každý den stejný pokud nepřijede moc Brňaku a není tu sáma bouračka
a když je nejhůř tak skocis do metra a ses všude hned
ale to já bohužel nemůžu s vercajkem 
Jo nemáme se blaze ?

Jo nemáme se blaze ?

No jo aby se Pražák neozval, zase musíte dávat pozor na tu Brněnskou bandu víc, jak dva pruhy neznaj
Jardan peace.

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

já zas potkávám pražáky magory ...střihaj to bez blinkrů ... obchodáci v oktávkách a superbech jezdí jak idioti většina ... nejde o rychlost ale o prasácké manévry stejně tak poláci... a blondýny to je kapitola sama o sobě.
To že vesničani jezdí jak praštění kladivem do hlavy to už jsem taky zjistil ...

A když se všichni potkaj na silnici to je pak radost.

To že vesničani jezdí jak praštění kladivem do hlavy to už jsem taky zjistil ...

A když se všichni potkaj na silnici to je pak radost.

Filozof, to co Vy vyrabíte od Globusu na Krpole je taky dementismus, mam vrtulku a Brnak by se posral, aby me tam ve 120 predjel, protoze je doma
takze klidek.

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44