Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e61 problém s displejem
-
Re: e61 problém s displejem
má někdo skušenosti s firmou z dolních kralovic? opravuji a instaluji češtinu do jednotek ccc atd...už si to nechal někdo u nich opravit a kolik za to chtějí??
-
ty e směješ, ale to je vážná věc
...píšou že to muže dělat pamět v modulu atd...dají se někde sehnat do vnitř díly?....na netu jsem nikde nic nenašel jen nějaky kondenzátory jako opravnou sadu.....

já se takovým autům fakt už jen směju a jsem rád že jen jezdím a nemusím nic řešit
pokud nepočítám 6er

-
s čím jezdíš smím li to vědět a nemusíš nic řešit...taky bych potřeboval takové auto:D
E65/6 745/750. Řešit se samozřejmě občas něco musí, ale ne tohle. Já bych třeba potřeboval vyměnit těsnění šíbru 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Když to tam není, tak se to nemusí řešit. To je logické
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
akorát ty sedmičky maj 2x tolik větší a 2x mín se kazí, to do tvé teorie nějak nepasuje.
-
Znovu airbone
-
Chlapy nevíte jak to je když je jednotka bluetooth v autě ale telefon se nespoji a ani nemám v nabídce v nastavení... Poslal jsem jednotku na opravu prý ji nic není jen ji pan vyčistil a nejde mě se spojit s autem on ji odskoušel a prý mu to šlo ... Muse to někde diagnostikou ovolnit?
a jak víš že to má bluetooth?
ak sa ccc modul restartuje, tak je urcite vadny a nesposobuju to kable v piatych dverach.
Bluetooth mas v ponuke len ho nedje aktivovat alebo v menu vobec nie je? Daj VIN a pozrieme sa ci ho mas. Lebo nie je to pravidlom, spusta aut tuto funkciu nema, obstarava ju dalsi modul MULF alebo TCU.
Bluetooth mas v ponuke len ho nedje aktivovat alebo v menu vobec nie je? Daj VIN a pozrieme sa ci ho mas. Lebo nie je to pravidlom, spusta aut tuto funkciu nema, obstarava ju dalsi modul MULF alebo TCU.