Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
no ty no, já bych se na ní taky chtěl jet podívat..
Hlavní mechanik a znalec se nevyjádří.Je to jedna co se mi fakt líbí.Škoda toho vyhřívání volantu,ale to by se snad dalo dodělat.[/quote]
kdo?[/quote]
Ty.
kdo?[/quote]
Ty.
Je opravdu takovej rozdil mezi Merino kuzi a zbytkem ? V cem ? Je to pocitove mekci ?
- to se mám vyjadřovat ke každé sedmě co tu někdo postne?
- ano merino je podstatně měkčí a pohodlnější než nasca, a club je mekční a pohodlnější než merino, btw ta sedma co sem dával zddan01 má asi club, takže levná a ještě pohodlná
- za individual se připlací, jak psal kawaman, ale to prostě jiná liga mít kožené tapeci, palubku, alcantaru atd.
- ano merino je podstatně měkčí a pohodlnější než nasca, a club je mekční a pohodlnější než merino, btw ta sedma co sem dával zddan01 má asi club, takže levná a ještě pohodlná
- za individual se připlací, jak psal kawaman, ale to prostě jiná liga mít kožené tapeci, palubku, alcantaru atd.
proč nepoužívate ten muj dekoder vybavy? tam vam to krasně napiše co chybí
konkrétně u té amarone
DT21331
nemá:
S248 Steering wheel heater
S319 Integrated universal remote control
S654 DAB tuner
S761 Individual sunshade glazing
ta kompozice se mi moc nelíbí, ale neviděl jsem naživo, tak uvidíme.
konkrétně u té amarone
DT21331
nemá:
S248 Steering wheel heater
S319 Integrated universal remote control
S654 DAB tuner
S761 Individual sunshade glazing
ta kompozice se mi moc nelíbí, ale neviděl jsem naživo, tak uvidíme.
Aky mas link na tvoj dekoder prosim ta?
Diky mrknem jak to fakci:)
ls: vyhrivani nedodelas, dvojbarevny volanty a volanty se drevem to neumi, tam je to pri konfiguraci bud, a nebo.
A kdybys zrovna z tydle kvuli vyhrevu vykuchal ten drevenej volant, kterej tam pasuje asi nejvic co jsem kdy videl a dal tam obyc s vyhrevem tak je to fakt zlocin...
A kdybys zrovna z tydle kvuli vyhrevu vykuchal ten drevenej volant, kterej tam pasuje asi nejvic co jsem kdy videl a dal tam obyc s vyhrevem tak je to fakt zlocin...
Mluvil jsem z majitelem a zítra se na ni jede podívat 1 zájemce(já to nejsem).Potom jede majitel lyžovat a prodej je odložen až 23.1.Docela nechápu tyto inzeráty,kde majitel dá inzerát a jede na dovolenou.
- nedávno jsem byl na jednu 750Li Individual, prohlídli jsme, řekli že berem a majitel řekl že neprodá a objednal se ke mě na servis

- dvojbarevenej volant je řešitelnej, seženeš se vyhřívanej obyč volant, a ten se obšije jako dvojbarevenej
- jestli se dá vložit dřevo do vyhřívanýho volantu nevím, ale dost možná ano. já bych radši stejně výhřev než dřevo, blbě se to drží.

- dvojbarevenej volant je řešitelnej, seženeš se vyhřívanej obyč volant, a ten se obšije jako dvojbarevenej
- jestli se dá vložit dřevo do vyhřívanýho volantu nevím, ale dost možná ano. já bych radši stejně výhřev než dřevo, blbě se to drží.
Za 300k je to drahej individual? A kolik by to asi mělo stát? Kdyť je v tom už i LPG. Další věc je ta, že prostě za tyhle peníze kůži amarone neseženete a v 750tce už vubec ne. Tahle kombinace dohromady se dřevem je navíc docela jedinečná, nevím proč nikdo nechtěl tuhle kůži, ale prostě není. Nehledě na to, že je to za rohem a nejedete někam stovky km do DE. K vyhřívání volantu se snad ani není potřeba vyjadřovat, buď chci individual (dřevo, lak, kůže, palubka, tapeci apod.) a vyhřívání není možný ani dodělat nebo si vezmu jinou sedmu, bude třeba levnější a mam to co chci.
Drahy to určitě není. Pokud je v jakž takž stavu, tak není co řešit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pise to nesmysly. Ja edc nemam a ten dekoder rika ze mam. Ani adaptive drive nemam. Mas to nejake rozbiteJaraX píše:http://vybava.jarax.net/

vychazi to z vin dekoderu které neumí některá auta přeložit, musíš jet dolů a pokud dole není výbava ale množství oleje, tak to tvoje auto neumí přeložit.
-
- Kontaktovat uživatele:
JJ. Ale byl ke mne velmi optimisticky, jako ne ze by se mne to nelibilo -))) Vsechno to co mne chybi tam dodal -)
off-topic: moc pěkná kombinace, nejel majitel cca v půlce prosince po D1 směr Brno, poměrně svižně jsme se společně projeli 

naozaj moc krasnoucky
v inzeratu jsou hodne zajimave udaje:
- "Vzduchové odpruženie podvozku"
oukej.
- " Kožený interiér"
to asi prodavajici mysli to, ze si ridic muze polozit loket na loketku s kuzi... jinak vse v pytlovine vcetne dveri
- spotreba: "mimo mesta: 8.6" jasne
Dnes jsem jel tagem Octavia nevim co, docela nova a cumim na tu jeho okamzitou spotrebu a ty vole tam to litalo: 2,6 - 1,7 - 2,3 - 3,3 - 3,9 - 2,8... a kdyz na to slapnul na semaforech tak se tam objevila dokonce i devitka...
prumernou mel 3,7 na sto... sem si rikal, ze bych tohle potreboval ve svym pekaci.. mne se to pod 10 nedostane ani pri klobouku...

v inzeratu jsou hodne zajimave udaje:
- "Vzduchové odpruženie podvozku"

- " Kožený interiér"

- spotreba: "mimo mesta: 8.6" jasne

Dnes jsem jel tagem Octavia nevim co, docela nova a cumim na tu jeho okamzitou spotrebu a ty vole tam to litalo: 2,6 - 1,7 - 2,3 - 3,3 - 3,9 - 2,8... a kdyz na to slapnul na semaforech tak se tam objevila dokonce i devitka...

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Michal595 píše:Keby niekto zhanal krasny kus od nas....
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-745- ... 45071.html
Hustokruta holota