nonono ... zase kecy ...
Ale jo jak říká jarax pujčujte si holky mezi sebou at víte jak se snimi jezdí a můžete srovnávat ...
A až nějakou omylem rozjebete na sra... tak si hlavně nedávejte po čumáku ...
ted jsem zase viděl jednu e65 ve škarpě ... no není to škoda ? ... pro radost jaraxe byla to 730d od pohledu hujda a zlatej řetěz na krku cígo v hubě a krutopřísnej pohled ...
Jistě to kladivo a izolepa pořeší.
Sakra já si pořídím kameru za okno v autě a udělám si youtube kanál ...co vše už jsem viděl po cestě.
Já když dojizděl domu defakto po ledu, po tom co mě ten pražàk netrefil ale trefil brutálně zaparkované auto, tak jsem měl aspoň na chvilku radost když jsem na světlech objížďel couvajici 1er, asi tu nejnovější, protože s tou predokolkou se nešlo rozjet, já zastavil vedle něho natvrdo, pokynul jsem, dal plyn a jel dál. Pak u nás u baráku do kopce to stejný, ja na pohodu a on kus za mnou, opět do půlky a couvacka dolu a jal se to zkusit z jiné ulice. Neskutečný pocit s takovým tankem vám povím, čuměl jak pero, ja vzadu 275 a bez problémů vše dávám.
Ja mam rok 2002 a svetelny senzor me funguje dobre. Nejak to neresim, kdyz je zhorsena viditelnost, tak se to zapne. Kdyz jedu po dalnici a snezi jak protrzena perina a nebo chcije, jak z konve, tak zapnu mlhovky a ono se to zapne samo.
Jardo ale to musíš probrat na am.teri.cz tady se bavíme přeci o autech...
jedině že bys chtěl zrzku na víkend výměnou za 7mu. To pak třeba někdo nabídne ..... třeba kamarádku.
Zrzky jsou dle vědeckých výzkumů vášnivější ...no taková italie prostě. Fajn na zábavu ale do chomoutu raději ne. Mám dva kamarády oba měli zrzku jeden 12let manželství skončilo a ten druhej ještě funguje ale je to itálie.
Nebo znáte zrzku šedou myš ? Může klidně být ono genetika je složitá ale většinou to tak je co slýchávám kolem sebe.
Tak tipuji z velké části ty zrzky budou asi vášnivější ale taky větší itálie ...občas se může vyskytnout vyjímka ale těžko říci jak velké procento to bude ...
JARAXI. Co ty fotky té 7my co chceš prodávat nebo TANNER si ji vzal ?
Né že bych měl zájem ale nikdy nevíš ...třeba zítra vyhraji v loterii a jedu si pro ni. Nikdy nevíš.
Co si myslíš o té modré alpině ? Je to v německu. Interiér je luxusní ale bohužel byl špatně spárovanej blatník a to nasvědčuje jistě většímu problému (motor, automat , podvozek .. ? co myslíš ?
za 300-350k by to třeba byla zajimavá volba 500HP je pecka přeci a dát ji za kilo do pucu by možná stálo za úvahu.
A pro někoho možná impuls co pořídit místo 745i ... apod.
jestli bude na prodej musí říct tanner, taky by mohl dát par fotek,ale tanner má předkupní právo, jsem mu to slibil.
seznam závad here
závady
píska kabinový ventilator, promazat
někdy kope převodovka, vyměnit olej
zlobí DSC, nejde za tepla, nejspíš jednotka
chybí el vrtule
viscospojka KO
hadice přivodu paliva bastlená, na výměnu
LP dveře důlky
neorigo šrouby krytu motoru
SK páska na SLS hadici
kapota od kamínků
nárazník od kamínků
voda v bočních blinkrech
drobné škrábance na autě
chybí pravý kryt ventilvíka
chladící kapalina menší stav
světla na rozleštění
ventilvíka unik oleje
gufera chycená
dynamic drive chaldič - unik oleje
tlačítka přihrádky loketky rozbité
chybí krytka B+
lehce zakarbonovany motor
šrouby expanzky
stěrače na výměnu
ostřikovače světel nejdou
nejde PP angel eyes
pistnice kufru slabší
lepené řidičo zrcátko, nesklápí
P zrcátko se nevrací ze sklopené polohy
nesedí slícování blatník P světlo
svítí airbag
celé auto zafoliované do černa
unik oleje hydrokufr
dorazy dvěří - KO silentbloky
lišty A sloupku venkovní
interier na vyčištění, kůže na renovaci
zadní komforty nejdou
pravní zadní čtecí lampička žárovka KO
vaukovka teče
malá prsa tečou
vodní pumpa střední vůle, kontrolovat
podtlaková hadice steřelá
škrtící klapka na vyčištění
brzdovka na výměnu
STK propadlá 2/18
membrány na výměnu
cívky původní
svíčky na výměnu
přední brzdy 90 procent, zadní 50
pravý práh na lak
brzdové hadice komplet na výměnu
chybí kryt pod motorem + trojuhelniky
těče těsnění pod alternatorem
chybí lanovody ruční brzdy
zatuhlá klapka výfuku
převodovka unik oleje - vyřeší olej
malá přední ramena KO
zadní tlumiče mastné
neorigo šrouby světel
chybí přička pod výfuk
brzdové trubky koroze
unik oleje dynamic drive, koroze trubek
čidlo tlaku oleje teče
zadní pakny
poškozený nasávač vzduchu k brzdám pravý
chybí zvedák a tažné oko
spona airboxu chybí
chybí zajištění rezervy
špatně ukazuje palivo
Naposledy upravil(a) JaraX dne pát 04.01.2019 21:00, celkem upraveno 1 x.
Jaris330D píše:Tak to ja nevim. Mam na zensky smulu a mam problem i poznat pravou blondynu.
No je fakt že v dnešní chemické době poznat pravou blondýnku bude asi problém. Snad by mohla napomoci tato historka.
V průchodě se na zemi válí takovej klasickej páchnoucí bezďák a přichází elegantní blondýnka v kostýmku. Marně se ho znaží nějak obejít a tak se nakonec překoná a překročí ho. Potom se otočí a pohrdavě mu řekne " teda pane ale vy opravdu nejste žádný gentleman" ten na i zaostří a odvětí ji " no však ty taky nejseš žádná bolndýna"
Filozof píše:Jarax: jo tak to by mohlo souhlasit ze stim jezdí ženská tak to jsem netušil asi má hodneho muže nebo je fanynka V12 když jezdí v 760i.
To mi jako chcete říci ze když dáte vedle sebe dobrou 7er a vedle ni tu samou se špatným podvozkem tak je problem přes diag a výměnu špatných komponent zajistit aby šlapal jako nový ???
To aby se pak člověk bal koupit 7er ... ze mu odejde něco na podvozku a bude to stát raketu pokud má DD. Nebo to nepůjde dat do normálního stavu?
Já měl zato ze je nejakej postup jak na to přijít. V Bmw by si stim měli umět poradit myslím tím auto napichnute na diag speciálně a kontrolovat tlak v soustavě a všechny čidla a hodnoty které vybočují z normálu. A zjistit proč se tlumiče chovají nestandardně.
Neexistuje nějaký postup či speciální diag která dokáže rozpoznat problémy na podvozku? Či kterého dílu se to týká ?
Jen se ptám.
Fanynka je do BMW a velkých aut, fabii neumí parkovat:-) a nic většího jak motorizací tak kabinou jsem nenašel:-)já jsem rád že je v bezpečí a když nestíhá tak je v klidu:-)
Kamile760i upřímně ji závidím a nevleze to do peněz ten provoz 760i?
Servis chápu ze poresis když to mas jako denní chleba ale spíše udržovat a spotřeba 760i chce celkem ranec peněz každý měsíc pokud tedy nejezdi kolem města.
Ještě nápis ze mas taky 760i ještě pro sebe