Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
co vím tak japonsky auta maj uplně jinou navigační mechaniku a možná i jiné časti idrivu, a dost pravěpodobně bude problém s registrací, když se do EU nesmí registrovat auto starší 9ti let.
pokud maji evropskou homologaci, tak to jde
smysl to ale nedává, není to nějakej extrabuřt a bude s tím hrozná práce a ve finále se to nemusí vyplatit, to je jednodušší dojet někam v tady v okolí v EU, u nějaký 850CSi bych to ještě pochopil...
smysl to ale nedává, není to nějakej extrabuřt a bude s tím hrozná práce a ve finále se to nemusí vyplatit, to je jednodušší dojet někam v tady v okolí v EU, u nějaký 850CSi bych to ještě pochopil...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
A jak je to s přihlášením z emirátů?
https://www.mobile.de/cz/Osobni-vuz/ALP ... 08493.html
Asi taky špatný, když cena slítla dolu o 8k
https://www.mobile.de/cz/Osobni-vuz/ALP ... 08493.html
Asi taky špatný, když cena slítla dolu o 8k

e66 750Li
Alpina má špatně spárovanej blatník vlevo pod světlem je vidět mezera ...čekám že to bylo střelené a potom opravené ale stejně pár lidí na tom našlo další závady tak to nekoupili ...no a tak museli s cenou dolů radikálně.
Stačí vidět blbě opravenej blatník co bude dál ? U auta za kilo ok no ale auto za pul míče musí bejt vše TOP a tímto detailem je vidět bude něco daleko horšího ... takže to třeba pujde za 250k do světa těžko říci co je tam za závady ale věřím JARAX by dojel udělal prohlídku a hned by 3kila našel investice co by to chtělo
Stačí vidět blbě opravenej blatník co bude dál ? U auta za kilo ok no ale auto za pul míče musí bejt vše TOP a tímto detailem je vidět bude něco daleko horšího ... takže to třeba pujde za 250k do světa těžko říci co je tam za závady ale věřím JARAX by dojel udělal prohlídku a hned by 3kila našel investice co by to chtělo

Ten volant se mě líbí víc než normální, z čeho je a dal by se eventuelně přehodit?
Víc než klasický trojraminko? No tak to potěž! Volant je nejslabší článek celého Alpina dizajnu, hned následovány budíkyzvedavec píše:Ten volant se mě líbí víc než normální, z čeho je a dal by se eventuelně přehodit?
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
asi tak, ten volant mají pětky, ale né nějaké M5ky, ani dokonce Mpaket, je to uplně ten nejvíc základní volant v pětce, horší volant už nešlo mít 

nojono tak mě hnedka nebijte, holt ještě nemám ten správně vytříbenej vkus 
ale stejně, ty standartní volanty se mě z celé sedmy líbí nejmíň

ale stejně, ty standartní volanty se mě z celé sedmy líbí nejmíň
Ta je nadherna. Ty 4 laufy jsou strop. Sedmicka nema mit vejfuk, ale kdyz jo tak presne tohle - 2x2 laufy.ettore píše:https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-750li-individual-lang-fond-entertainment-1a-zust-ottendorf-okrilla/272486876.html?ref=eyeCatcher&eyecatcher=1
Pro matize
Ten napis individual by sel hned dolu, dost hnusny, ty zehlici prkna s diplejem bych taky hned odjebal flexou a razem by to bylo fajn auticko na takove to malomestske periskopovani s loktem zvokna...
Petr3141: a proc je japonstina problem? Nahodou zapnout hlasouvou volbu a mit tam nejaky kamikaze hlasky je dost individual na stredni Evropu

nejsou sice nejhezci ale proti tomu socialnimu pičoidu z e60 sou vlastne uplne skvely. vubec v ty alpine trochu kouřili crack když tohle nekdo vymyslel... bože dyt to je volant co nenavidi i v e60 uplne kazdej
nahodou v ty 760 mam ty zadni idrivy v sedackach a je to megamastersky... jak by rek magyar... mrtva technologie... ale je to hustodemonsky, myslis si kdovico to neumi ... a ono to nic neumi... ale musis to mit 

-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Snejk píše:nahodou v ty 760 mam ty zadni idrivy v sedackach a je to megamastersky... jak by rek magyar... mrtva technologie... ale je to hustodemonsky, myslis si kdovico to neumi ... a ono to nic neumi... ale musis to mit

Snejk píše:nahodou v ty 760 mam ty zadni idrivy v sedackach a je to megamastersky... jak by rek magyar... mrtva technologie... ale je to hustodemonsky, myslis si kdovico to neumi ... a ono to nic neumi... ale musis to mit

-
- Kontaktovat uživatele:
Pekna, ale uz trochu drahsi sranda...ettore píše:https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-750li-individual-lang-fond-entertainment-1a-zust-ottendorf-okrilla/272486876.html?ref=eyeCatcher&eyecatcher=1
Pro matize
Na tu modrou Alpinu z Dubaje jsem volal. Prodává ji nějakej Tolga Selduz (neněmec) poslal mi VIN WBAHN21028DT94858 - pro mě bohužel ztratilo smysl, protože má horší výbavu než moje současná 750i. Tzn. nemá L7, ACC ani dvojskla natož nightvision.
Cenu prý snížil, protože má nyní na cestě další auta z UAE, která se rychleji prodají než B7 a na bazaru nemá místo. Dovozovou TUV to má a je bez závad
Tak pokud by někomu udělala radost, běžte do ní. Alespoň budeme mít nějaké zkušenosti s B7!!!
Cenu prý snížil, protože má nyní na cestě další auta z UAE, která se rychleji prodají než B7 a na bazaru nemá místo. Dovozovou TUV to má a je bez závad

Tak pokud by někomu udělala radost, běžte do ní. Alespoň budeme mít nějaké zkušenosti s B7!!!

Ty lidi co si to konfiguruji jako nove mi fakt hlava nebere, takovy zakladni polozky do takove masiny a kde nic tu nic, smutný.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Jako je to alpina 507koniiiiiii
S luxusním interiérem a l7 s dvojsklama se dodělat dá ostatní není dle mého tak důležité kdyby byla za 300k plus kilo servis s l7 tak za 400k pecka auto
S luxusním interiérem a l7 s dvojsklama se dodělat dá ostatní není dle mého tak důležité kdyby byla za 300k plus kilo servis s l7 tak za 400k pecka auto
pesa: ten vin nesedí. Vyleze mi z toho 730Li

matiz: Járax Ti ji ukecá za lepší cenu
Filozof : Alpina má 500 koní

matiz: Járax Ti ji ukecá za lepší cenu

Filozof : Alpina má 500 koní

Naposledy upravil(a) ettore dne čtv 03.01.2019 19:18, celkem upraveno 1 x.