Všichni to s nim myslíme Dobre, ale už má asi vybráno, tak mu poprejeme hodně stesti a třeba diky tomu Arnie přivede další Peknej individual

Posuzuju to, co slyším. Podle mě zní zdaleka nejlíp logic ve face E65/66, daleko líp jak předface nebo v E70. Ber to tak, že těch E70 s L7 zas tolik není, klidně změním názor, X5 s logicem najetou moc nemám a nehodlám s tím začínatArnie_one píše: PSSSSS: S tim Logicem jste ale uplne mimo, celkem me prekvapuje, ze Vy dva (Tanner a Jarx) nejste chopni posoudit L7 v E70 a E65) to me torchu u Vas dvou mrzi, protze jak jsem se bavil se Snejkem, sam rikal, ze v E70 je druhej nejlepsi po E65. Za me to je teda naopak, ale rejpat do toho nebudu, me uchvatil proste ten prostor v boude co E65 neumi a ani nedokaze kvuli prostoru udealt.
jediny co ma dle me subjektivne E65 lepe udelany je vytlumeni, tam si myslim ze E70 pokulhava.
Jarax, co jsi myslel tim nataveni nahovno ve 2 krocich ? Tam je nastavnei plna prdel....
no někteří tady tvrdí že bych ten limit posouvat nemusel a mohl bych mít 745i to je podle mě jak sázet sportku celý život a to se stejně většina lidí nedočkákawaman píše:Já to třeba dokážu pochopit, že ses tak rozhodl. I přesto, že já bych si to nekoupil. Máš jasně stanovený limit a pokud bys chtěl mít sedmu 45/50i, musel bys prostě limit posunout. Takže pořád to bude lepší než onen superb.
No a jak psal kurevtor, pokud ti to bude po roce málo, prodáš a koupíš nco jiného a nebudě tě srát, že jsi dal 300 za mrdku..
Počkej, já ti dlužím termostat?Arnie_one píše:Tanner jak rikam, je to skoda, objektivnost. Ja poprve slysel L7 u Kawamana naprosta nirvana, potom u Pivaska, medenou od Jaraxe ( to bylo nic moc sporadicky), takze L7 vlastne jen v E65/66 naprosta pecka, ale jak rikam u e70 je ten prostor lepsi, presnost zase u e65. Kdyby ses na me nevysral s tim termostatem mohl jsi posoudit) jsi jak Jarax pres kopirak, berete jen toho kdo se Vam libi, tak to je no.....kluci ale zadnej flame takova je realita. Ale oboum diky za rady.
tím pádem pak jeden pro mě přeciTANN3R píše: Jinak Jardan vypadá rozhodnutě, takže ti bude asi stačit jeden
JaraX píše:- tannere ty tady nikomu nenabízej žádný termostaty, až mi dodáš ty na který čekám já ,tak můžeš