Vědět o tvém individualu alespoň o den dříve určitě bych to řešil jinak, minimálně bych je chtěl porovnat, v den kdy jsem jel pro tuhle 7er a byl v agónii jsem to již moc řešit nechtěl, kor když napadlo moře bílých sraček a nedalo se ani rozumně jet když má člověk obuto na letních.
Chtěl jsem 7er vybavenou tak jak vybavenou mám, club kůži nevím jestli beru jako přednost, ale je tam tak nemám holt odfuk prdů, vše má něco do sebe, kombinovat to nejde, tečka. Chtěl jsem auto nebourané, nelakované, mám ho, chtěl jsem auto zachovalé a po jednom majiteli, mám ho, když nebudu brát toho německého

. Já jsem spokojený a popravdě od tebe by bylo auto hotové, a co dál, nejsem ten člověk co najezdí 50tis.km/rok proto si koupí 7er, já jí vlastně ani nepotřebuji, mám jí pro zábavu, abych se v tom v rámci možností mohl hrabat a kurvit věci

, to mi dává ten požitek, tu radost. Radost když vezmu starý rozmrdaný koleno rozpadlé z neznámého důvodu a nahradím ho novým. Když se mi podaří vypustit rybníček pod brzdovým válcem protože ten romrdanej plast ho ucpal, když vezmu nové svíce, cívky, membrány a můžu je tam nasrat ač je to úplně konstraproduktivní. To je to proč kupuji staré BMW a nekoupím si nějakou korejskou novotu, někdo leje v hospodě každý den, někdo každý víkend, já jsem 5let skoro abstinent a nelituji, někdo lítá 3x za rok na dovolenou, já radši makám vydělávám peníze stavím barák a seru prachy do rodiny a chcánek které mi stojí v garáži, a moc mě to baví
A pro přicmrndávače kteří se teď budou živit na tom že jsem dement co koupil mrdku, tahle mrdka která ale vůbec není mrdka, jenom dle Snejka to tam prostě není, jako ta pravá 7er, tak tahle polomrdka mě vyšla na přesných 235tis.Kč, a ano za 300 co byla v inzerci bych jí nejspíš nevzal. Nutno však podotknout, že cena není podmíněna stavem, kdo se chce přesvědčit nechť si dá se mnou rande, moc rád ho povozím, strašně moc mě to totiž baví