tonye36 píše:Itchythefirst píše:JaraXe neber vazne, on je AntiAudi fanda

Zas takovy pruser to neni. Ani starsi genereace (C6, C7) nebyly takova hruza, jen je zabil LL interval vymeny oleje

Já jsem byl taky AntiAudi a BMW byly nejlepší auta na světě s absolutně top benzínovými motory, co žraly relativně málo, jely hodně a prvnich 300tis. na nich nebylo co servisovat. Problém je v tom, že doba se změnila. Když jsem porovnával F11 se srovnatelnou A6, tak jsem nenašel nic pro mě podstatného v čem by bylo BMW lepší. Oproti tomu Audi má výhodu ve verzi allroad, která je téměř dostatečná na moje občasné pseudoteréní ježdění. Oproti tomu od BMW teď mám E70, což je těžká drncavá potvora, s kterou jsem na sněhu pomalejší jak s běžným Mondeem.
Mam stejny pocit. Jedno z nejlepsich (nejzabavnejsich a servisovatelnych za “dekuju”) BMW podle me byla E36 coupe. Kamarad ji koupil asi 12 let zpatky za par korun a vyblbli jsme se s ni neskutecne

Vzduchovej podvozek u A6 je bezpochyby super, ani se to nejak extra nesere.
Nejvyssi cas! Uz jsem si rikal, ze je to nejaky levny B-)
JaraX píše:Audi nejsou špatny, ale je to prostě lepší oktávka, a prostě mě to nikdy nějak nenadchlo, mercedes jo, BMW jo, ale Audiii eee. a co mi zakaznici vypravi, co jim na Audi odešlo a kolik to stalo tak někdy fakt hledím
Tohle chapu, ale Audi je prece jen o chlup vyladenejsi ne Skoda/VW, ac je to stejny koncern. U Superbu nebo Passatu ten rozdil oproti A4 vidis. Neni to obrovska zmena, ale rozdil tam je

Plus samozrejme u Audi potencialne lepsi vybava. Sice jen kvuli politice koncernu, ale i tak

Ale zajimalo by me, co je konkretne na Audi tak drahe, jak se ti sveruji zakaznici

Turba? Vstriky od Boshe? Brzdy Bosch/ATE? Olej? Filtry Bosch? Moc netusim, proc by cokoli z toho melo byt u Audi drazdi nez u BMW. Spis to byva levnejsi, protoze spoustu dilu sdili Audi/VW/Skoda spolecne a vyrabi se tak ve vetsim mnozstvi a s mensimi naklady

Ale co me konkretne se vysralo na C6 za tech 8 let, co ji mam, je smesovaci ventil klimy. Novy stoji asi 6,5kKc. Kolik takova sranda vyjde na E60/61?
Filozof píše:A pokud to má trochu bavit tak AMG. Jel jsem v Sku je to pohodlně velké ale nic zajímavého pro řidiče proste nuda.
Ečko má kamarád a taky mě to nijak nezaujal to e61 mě bude bavit daleko více z pohledu řidiče.
Proste pro páprdy dedky nebo lidi co hledají jen pohodlí a výbavu nic vice od auta nečekají.
U amg nebo sportovních MB tobude zas trochu jinde a ta radost tam jistě už bude daleko jinde.
Tak ono srovnavat S Klasse s E61 je docela punk

Kazdopadne treba co se pohodli tyce, tak rozdil E->S je podle me mnohem mensi nez E60->E65. Ta E60 oproti E Klasse skace jak koza.