keki666: byt tebou tak se vyhnu tem nejstarsim sedmickam z produkce 2002-2003, ma to jeste ten starsi ovladac iDrive (bez 2 tlacitek). Zluta ponorka nic neznamena, kupujes BMW

ano dovezu, zítra si třeba jedu pro poměrně vybavenou 745i za 60k, pojízdnou, nebouranou, nekradenou, prostě jen borec potřebuje prodat ze dne na den, ma to podvozek, logica, 4x komforty, odvětravanou nascu, ale pujde asi pod kudlu, nemame dily.kurevtor píše:JaraX: za 4500 Eur + tvoje naklady dovezes lepsi a vybavenejsi?To vazne? Kdyz ti dnes hodi nekdo na stul 5000 Eur a prihodi cenu za tvou sluzbu tak mu (rekneme v radu tydnu az jednotek mesicu) dovezes vybavenejsi sedmicku?
![]()
keki666: byt tebou tak se vyhnu tem nejstarsim sedmickam z produkce 2002-2003, ma to jeste ten starsi ovladac iDrive (bez 2 tlacitek). Zluta ponorka nic neznamena, kupujes BMWmuze to byt nejaka picovinka, mne to treba casto svitilo, kvuli "chudy smesi"... motor si asi nekde prisaval. Utahla se svorka a cus. Nebo treba - motor si pri startovani a prvnim protoceni nasaje vypary z palivovy soustavy a prozene to valcema. A takovahle blbost, ktera je ve finale ne zas tak dulezita pro provoz ti to taky klidne rozsviti. Proste pokud motor zni dobre a jede dobre tak ponorka je bezny pozdrav tvyho Bawa.
Ahoj,ano dovezu, zítra si třeba jedu pro poměrně vybavenou 745i za 60k, pojízdnou, nebouranou, nekradenou, prostě jen borec potřebuje prodat ze dne na den, ma to podvozek, logica, 4x komforty, odvětravanou nascu, ale pujde asi pod kudlu, nemame dily.
Troufnu si napsat ze za fakt pekny a nalozeny individual ktery je servisovany, udrzovany a v poradku to bude 12k€ jak vysitych. A myslim si ze jen sednout a jezdit to nebude. Jsem zvedav jak dalece jsem se trefil nebo netrefil...kurevtor píše:![]()
asi tu spustim lavinu objednavekale na kolik bys prosim videl strizlive cenu za nalozenou neindividual E65 750i / nalozenou individual E65 750i? Ja uz na to moc nekoukam a nevim kolik se pohybujou ceny. Je mi jasny, ze na individual se ceka... Najezd mam v pici, pokud ty reknes, ze to je technicky ok tak neresim ani hovno. Teoreticky bych sel i do longa, ale preference je kratka.