Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e65/66 - víc místa v kabině na výšku + polohování volantu

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Travison

Re: e65/66 - víc místa v kabině na výšku + polohování volant

#21 Příspěvek od Travison »

petr3141 ser na sedmu a kup si 6er v kabriu + kulicha a šálu..
matiz
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od matiz »

Dobra rada nad zlato :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kurevtor

#23 Příspěvek od kurevtor »

petr3141: pises at se neptame na vysku a duvody... tak jsem se chtel jen zeptat... kolik meris? A co te k tehle vychytavce vede? :shock:

Zaprvy, pokud nechas stat sedmicku treba mesic pod brizou a nechas si zaprcat odtokovy kanaly tak ti tam asi zatece...

Zadruhy, jezdit bez zrcatka? Zrejme slusnej oddil, zatim jsem nezkousel, ale uznavam, ze je to styl. :lol: Ale pro policajty je to jasna pozvanka na: zastavit a pobuzerovat.

A ta stropnice - vubec nechapu proc by to nekdo delal, ale podle me prijdes o odhlucneni a bude to vypadat na picu. Ze ti nebudou chybet stinitka... no :lol: ok :D

Co se tyce posedu v E65. Ja jsem tu z vas nejvetsi. Na vysku. I dement. Mam pres 2 metry. V aute nesedim, ale lezim. Ja jak lezim tak ani treba nevidim na teplotu klimatizace.. A treba zrcatka se mi kvuli tomu nechtej ztmavovat, protoze to cidlo je natoceny moc do zeme :D Ale bohuzel stejne jako ostatni, na volant nedosahnu, jinak bych lezel jeste vic. Jediny stesti, ze teda mame BMW a tak se na nas nevztahuje povinost blinkru, jinak nevim co bych delal. Nejaky spravny drzeni volantu muzu mit fakt v pici, stejne dosahnu jen na spodni cast. Zjistil jsem, ze nedokazu ridit obema rukama, uz jsem se pristihl s rukou v kapse apod. A ta ruka co ridi je casto treba jen palec nebo dva prsty. To je na sedmicce to nejkrasnejsi, clovek jede rychle jak svine, prasi to zleva zprava jak zmrd, ale ve finale lezis v pohodlny sedacce a s poker face jen tak jezdis zapestim sem a tam a nechavas sporadane spoluobcany ve zpetnym zrcatku.

PS: vy co nejste zaprdci pod 195cm a v sedmicce lezite, taky pouzivate ten fukar za loketkou na chlazeni podpazi? :lol: :lol: :lol:
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Snejk »

kurevtor píše:petr3141: pises at se neptame na vysku a duvody... tak jsem se chtel jen zeptat... kolik meris? A co te k tehle vychytavce vede?
treba je to originalní brit a ma misto rukou pařát...
Odpovědět