Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e65 vs e60 - rádce při koupi

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
laik

Re: e65 vs e60 - rádce při koupi

#2781 Příspěvek od laik »

Já se nedívám ani na ty dva šašky z topgýru :evil:
V jednom dílu proti sobě postavili nějaký ferari a yetiho. Chvilku jsem nechápal, jak je bude porovnávat. No poslali je po rozbité cestě. Hádejte kdo vyhrál? No kuna, proč na to čumím. Vím že je to show, ale co to má za přínos????? Mimochodem, to byl poslední díl, ikdybych to měl přepnout na ordinaci.
Ještě Menzl v rychlých kolech nebo v testu se snaží být objektivní a staví proti sobě podobný auta. Na 100% to nikdy nebude. Taky mě sere jak profituje Golfa, ale v Gearu jsou téměř všechny neanglické auta šity.
kurevtor

#2782 Příspěvek od kurevtor »

Pro me je top gear taky sracka. Nikdy me to nebavilo, a drzka toho clarksona je mi dost nesympaticka. Ten jeho typickej britskej usmev - krivy spinavy zuby :lol: hroznej slizoun

A nejaky cesky autosalony a podobny chcanka porady nikdy. To je za trest. Hlavne tam stejne kazdy auto vychvali, protoze si jdou s dealerem na ruku. V podstate by to meli uvadet jako reklamu. Jediny co me bavi je Hoovie Garage.
laik

#2783 Příspěvek od laik »

kurevtor píše: ......Ten jeho typickej britskej usmev - krivy spinavy zuby :lol: hroznej slizoun
:smich2: že ty to tak pěkně trefíš......většinou. Aby sis nemyslel.
Já než sem něco dám, tak ti to pošlu k cenzuře. :D
kurevtor

#2784 Příspěvek od kurevtor »

Ja mam mnoho kolegu anglanu a jsem tam casto a oni jsou opravdu zdenerovany a jednou takhle koukam na Simpsonovi a tam scena s "knihou britskych usmevu"... A ja si uvedomil, ze oni to tak maji. :lol: Tak si z toho od ty doby delam prdel.
Jednou takhle par let zpatky sedime v UK s kolegou a on prej, ze mu babicka zakazala si najit holku anglicanku. Rikam proc jako vole? Ze jsou hnusny jo? A on si polozil obe ruce na tvare a prej: no vsak jsou tam po tech generacich uplne zdegenerovany!!! (a jednou rukou jel nahoru a druhou dolu) :lol:

Pokud potkate v Anglii hezkou holku tak na 99% nema zaroven rodice i prarodice anglicany. To je proste fakt. Pokud potkate krasnou holku tak je z ceskoslovenska, ukrajiny nebo ruska. Pokud je hezka, ale nejaka moc hranata tak je z polska :lol: A pokud potkate cernosku s hezkyma vlasama tak je to paruka.
dogeatdog

#2785 Příspěvek od dogeatdog »

Úplně jsem si vzpomněl jak jsem po nějaké době v Holandsku v Rotterdamu potkal fakt nádhernou holku a říkám si Jo i holanďani zvládnou hezkou, a ono to promluvilo rusky :D jsem tam propadal totální depresi z toho, hlubší smysl Coffee shopů odhalen.
Přitom holandani jsou IMO hezcí chlapi docela.
Slovinsko Alpy to samý, parádní kočka kecáme anglicky a říkám si ten akcent odněkud znám, holka češka.. Amerika týpek je známej že má jako FAKT krásnou manželku, ex voják, pak jsme se potkali na večeři a kočka z Plzně, že hned po revoluci tam jezdili amíci z Bavor tak šla s ním (mimochodem mají šest dětí, masakr). Druhej machroval že má taky kočku, nějaká Ljubica co si ji dovezl z Bosny :D

Druhej extrém Albánie, NIKDE jsem neviděl tolik neskutečných koček, masakr, na každé ulici jsem se dvakrát zamiloval, no a albánci jsou přitom malí zakrslí Orcs, železo do ruky a Jackson ušetřil na komparsu.
Filozof

#2786 Příspěvek od Filozof »

Jo tak v Anglii jsem měl tu čest taky být nějakej pátek a je pravda co říká Kurevtor. Prostě krásné holky jsou slovanky češky, slovenky, polky nebo z ukrajiny.
Jen bych podotknul že těch zdegenerovanejch lidí je tam opravdu dost.
Občas jsme potkávali smrťáka to byla chodící mrtvola bez uší a kůže byla jakoby obtažená přes lebku. Chyběl mu podkožní tuk a maso asi nějaká zmutovaná DNA a navíc se nijak nekryl tak jsem byl trochu v šoku když jsem jej potkal. :lol:

Jo jinak všimli jste si v anglii jsem potkával několik lidí co mají místo druhé ruky pařát. Bud tam byla jen jedna rodina taková nebo to je častý jev to fakt netuším. :D
Pilifo

#2787 Příspěvek od Pilifo »

Je možné, že v UK je podobný problém ako na Islande, akurát v oveľa menšom merítku - incest, resp. slabá diverzifikácia genofondu z historických dôvodov.

Tým, že je to izolovaný ostrov, tak sa tam množia ľudia hlavne medzi sebou, čo má za následok vyšší počet postihnutých ľudí. Na Islande majú bez prdele aj appku, ktorá vie povedať, ako príbuzní sú 2 ľudia, aby sa nestalo to, že sa spolu vyspia bratranec a sesternica z 2. kolena :lol: Pri počte obyvateľov ~338 000 sa ani nie je čo čudovať...
kurevtor

#2788 Příspěvek od kurevtor »

Ano samozrejme za to muze genofond. Proto jsou prave nekteri anglicani tak divni mutanti.. Treba ty jejich uzky hlavy. Jednou jsem potkal typa co mel hlavu plochou jak nejakej platyz, jsem si rikal jesti nahodou nemuze chodit jen proti nebo po vetru, aby to s nim nemrdlo vo zem. (Nechci se posmivat postizenym a handicapovanym, opravdu ne, ale takhle mi narostl zobak proste)... A ten incest.. Dnes uz je to spis otazkou ruznych minorit, ale driv to bylo fakt rozsireny. Dnes je to tak, ze se spis przni maly kluci. Anglie a Belgie je jejich raj, vi se o tom, ale tutla se to. Fuj ty vole je mi z toho nabliti. Nechal bych za to rezat koule i s lofasem, mit tu moc.

A co se tyce tech paratu... Taky sem si toho vsiml, ale to nejsou anglani. Jsou to indove, pakosi, bangladesh melody boys a podobny existence. Tam ty lidi, ziji a casto od detsvi pracuji v ekologickych podminkach, ktery pak zpusobi ty mutace. Treba ty jejich sesty prsty. Sestiprstaka indopakose jsem uz potkal i v praze.
Filozof

#2789 Příspěvek od Filozof »

Kurevtor: S těma dětma je to hodně smutný ...je to velký problém i vatikánu pokud jsis všiml jsou to desetitisíce obětí zneužívání co vylézá na povrch a to se nebavíme o pizzagate zábavě nejbohatší zdegenerované smetánky uznávající nějaké kulty a to je prolezlé i celou evropou ...

no raději se bavme o autech...

ted jsem si všiml že e61 - e60 padají pod kilo ...dají se koupit i za 80-110k....docela to letí dolů... a nějsou to jen vraky i pečované kusy co mají nějakej ten servis za sebou.
Kamarád si dovezl 525i e60 mpaket s komfortama vyhřívanýma velkou navi xenony, panorama,... za 95k má k tomu dvoje kola a po servisu několika dílů nových.

Má to sice jen pár zajimavých prvků výbavy ale ujde to za ty peníze.Počítám to bude příští rok padat jak hrušky a poleze to níž.
V DE už jsem viděl 545i e60 /e61 několik kusů kolem 150-180k. Jasně že plně vybavené se pošplhají přes 2kila dál ale chci říci že to co stálo 220+ už padá dolů. A je to tedy hlavně kvuli motoru.
Věřím že i Jarax pokud to čte by ihned řekl že 7er už taky seženu za 80k... :D
Ten boj o místo na trunu ohledně ceny je stále nevyrovnaný ... jinak jasně 7er má výbavu alespon nějakou.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2790 Příspěvek od JaraX »

však já s tím nemám problém, E60 za chvilku budou stát 50k a pěkné E65 zustanou 150+, takže budem kupovat E60
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2791 Příspěvek od matiz »

Filozof píše:jinak jasně 7er má výbavu alespon nějakou.
JMENUJ !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kurevtor

#2792 Příspěvek od kurevtor »

no ty vado fakt ze jo... ale zase ty najezdy... :lol: to koupis za 5000 Eur a po prijezdu domu se to rozsype ne? Nebo uz po ceste?
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#2793 Příspěvek od Snejk »

tak ono si za 70 koupis i vagon e65ek ale proste co bys s nima celal, leda v nich ubytoval cigany nebo kočky... pojizdny chcanky...
proste poradny auto neco stoji.. a bude stat
Filozof

#2794 Příspěvek od Filozof »

matiz píše:
Filozof píše:jinak jasně 7er má výbavu alespon nějakou.
JMENUJ !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
S202 Steptronic
S216 HYDRO STEERING-SERVOTRONIC
S223 Electronic Damper Control (EDC)
S229 Dynamic Drive
S245 Steering wheel column adjustment,electr.
S261 Side airbags for rear passengers
S268 BMW LA wheel, star spoke 95
S302 Alarm system
S323 Soft-Close-Automatic doors
S403 Glass roof, electrical
S415 Sun-blind, rear
S423 Floor mats, velours
S430 Interior/outside mirror with auto dip
S431 Interior rear-view mirror with auto dip
S438 Fine wood trim
S441 Smoker package
S453 Climatised front seats
S456 Comfort seat with memory
S464 Ski bag
S488 Lumbar support, driver and passenger
S494 Seat heating driver/passenger
S496 Seat heating, rear
S502 Headlight cleaning system
S508 Park Distance Control (PDC)
S521 Rain sensor
S522 Xenon Light
S534 Automatic air conditioning
S541 Active cruise control
S548 Kilometre speedo
S601 TV function
S609 Navigation system, Professional
S630 Car phone with cordless receiver
S650 CD player
S672 CD changer for 6 CDs
S677 HiFi system Professional DSP
S785 White direction indicator lights
S863 Dealer List Europe
S869 Language version Switzerland
S879 Operating instructions German
S915 Omission of outer-skin preservation

za 85k českých kdyby slevil na 65-70k ...745i neber to ... :lol: možná lepší jak průměrná e60 co i s tou hnusnou nascou se to překousne :lol: ?

https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 77057.html
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2795 Příspěvek od matiz »

Dekuji -)

A ted prosim jmenuj to, co petka mit nemuze -)))
Filozof

#2796 Příspěvek od Filozof »

matiz píše:Dekuji -)

A ted prosim jmenuj to, co petka mit nemuze -)))
může mít ale má tak jedna z 10... tis kusu 5er v nabídce...dohromady aspon nutný základ 5 prvků výbavy... a tyto dva má velice málo 5er.

S229 Dynamic Drive
S677 HiFi system Professional DSP

a pokud to má stojí šílenej ranec zatím... :lol:
Jarax navíc tvrdí že logic 7 hraje daleko líp v e65 jako v e60.
Osobně nemohu porovnat ale budu mu věřit že má uši dobré.

Navíc za ty prachy slušně vybavenou 5er ještě dnes neseženeš.
U té 7er pár věcí chybí ale slušnej základ za těch pár korun.
Navíc 7er poskytne pohodlnější cestování celkově je to lépe odhlučněné a pohodlnější pokud vezmu na obě auta 18" řekněme se budeme držet zdravého rozumu. :)
za málo peněz více muziky ikdyby obě auta chtěli 30k ze startu servis ...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2797 Příspěvek od matiz »

DD mit muze, ma ho maloktera, ale muze. EDC maji M5. Logic hraje hur, ale nesere se. V te sedme je ale prijemny. Ovsem jde to jeste vyrazne lip, samozrejme za vyrazne vyssi castku. Moje trojka hraje o mnoho lepe nez logic ze sedmy, hraje lepe nez B&O z efka, stalo to kurna jako ze docela dost... Za ty prachy co e65 opravdu petku nesezenes. Ale ono zase ta sedma je fakt skareda. Ta stribrna je hooodne moc skareda. Kdyz se podivam na toho stribrnaka a na to co jsem dovezl je to nesrovnatelne. Ta moje korporatni modra to dokaze vic skryt. Nemuzu si pomoct, facelift je hezci.

Co se tyce toho hluku, v te moji je problem. ve vyssich rychlostech je tam je slyset jak nekde fuci. Bud stresnim oknem nebo celni okno, tezko rict. ted mne to netrapi, ale huci to proste ukrutne moooc na sedmu. Ani v trojkach neni tolik kravalu. Jeste ze mi hraje alespon neco z toho logica a ask -)
kurevtor

#2798 Příspěvek od kurevtor »

Snejk píše:tak ono si za 70 koupis i vagon e65ek ale proste co bys s nima celal, leda v nich ubytoval cigany nebo kočky... pojizdny chcanky...
proste poradny auto neco stoji.. a bude stat
pro cigany to je skoda, ne? :D :D to bych do toho radsi mrdnul pestirnu travy a zalozil si novodobej Family Frost a objizdel vesnice a delal lidem radost :lol:

mas pravdu samozrejme, 99% tech nejlevnejsich vozitek je pred smrti, dobry auto bude cenou jinde. Ale ja ted cilim na nejakou vokopanou sracko-jebko-chciplotinu.. teda jako nesmi to bejt chciply, aby to nejezdilo, musi to byt vicemene spolehlivy pro denni jezdeni. V podstate je ze me Filozof 2 - mam kurvitkofobii :D Zaroven ale nechci hledat a cekat na neco top top top nejlepsiho s mym rozpoctem a resit co jakymu autu chybi ve vybave. Pres co nepojede vlak je: kuze, automat, vyhrivany sedacky, spotreba do 9 litru. Ja uz byl fakt nalomenej do toho superba, ale kdyz ono je to tak hnusny :D :D :D
dogeatdog

#2799 Příspěvek od dogeatdog »

kurevtor> kašli na kompromisy, já taky špekuloval že obuju důchodky a naroubuju Simply Clever brainwash nějakým das Auto a ve finále mám radost jak kráva, holt německej ctyřapůllitr není špatnej ale šestilitr kluků z jůesej mě baví hrozně, no a vzadu asi vyseju trávník a budu mít mobilní kryté fotbalové hřiště :D
a sedačky tomu hřejou tak že jsem si připadal jak mr. Jan Hus na startovací ranveji, se stropní klimatizací a přístrojovkou alá Boeing dojem zmenšené kopie dopravního letadla 100%, prostě úchylárna ale má obrovský kouzlo
kurevtor

#2800 Příspěvek od kurevtor »

no ale ja v tomhle pripade musim do kompromisu... uz se blizi me stehovani a brzy se budu probouzet na vesnici za Prahou a zacnu hodne jezdit. A ted jezdim za 15l benzinu tak chci neco normalnejsiho...

Svou individualni mrdkochcanku z kanalu si necham a i mam v planu zkusit nejakou jinou ujetost, ale ted jde ciste o radoby racionalni pohnutky...

Nejhorsi je, ze mi fakt v palici jede hrozna filozofovina, furt stejnej kolobeh myslenek dokola:
- vole musim si koupit neco jednoduchyho, spolehlivyho, levnyho na provoz
- beru superba a chciju na to a kdyztak to hned prodam
- pockat do pici, ten superb je hnusnej, to uz radsi nejaky TDi quattro ne?
- pockat do pici audinu....? To uz muzu rovnou vzit mergla nebo bimmer, ne?
- oukej beru levnou e classe nebo e60, hotovo.
- pockat do pici, to zas bude vybirani a prebirani, ze chybi bud velkej displej nebo tohle nebo tamto, na to seru... (mezitim stravim hodinu hledanim v inzeratech)... navic prece stejne na vesnici potrebuju spis SUV, a uz dlouho ho chci, abych nasedal nahoru a ne dolu a aby to pobralo i psa... tak ok, beru nejaky SUV...
- tak co tam mame.. libi se mi hodne MB W164 a ty prvni rocniky nejsou drahe... hledam mergla...
- ale do pici jak takovej kram budu servisovat? Kde? Do toho nasypu za prvni rok dalsi dve kila... to uz muzu rovnou koupit E70...
- hodinu hledam nejakou E70 a pak si reknu do pici fakt chci koupit E70 pred (nebo spis ve) smrti a sypat do toho kachle jak do kanalu?
- chvili spekuluju nad jinejma autama a pak se vracim k bodu jedna

budu vdecnej za zkusenosti s MB W164... asi bych volil 320 CDI... nema to filtr pevbych castic a na pruzinach to auto nemusi byt takova vrazda, ne? :lol:
Odpovědět