kurevtor> rudý nok Zeman na americké krabici zní dobře, trochu mi to připomíná moji garáž kde rudej zmrd Gottwald visí tak, aby čuměl na moje kapitalistický motorky a k tomu mu pouštím Slipknot ať mu šmakuje

add1) to myslíš takový český rohy?kurevtor píše: 1).......Ja bych sel spis cestou meganalepky fotky Zemana se zatatou pesti a textem typu "Mrdat trivalce do huby, vy kundy" ....
2) PS: stane se vam nekdy, ze sem neco napisete a pak si to po sobe prectete a zacnete premyslet jestli se nekam neobjednat na vysetreni psychickeho stavu?
A ty tomu vsemu veris? Je uplne jedno, kdo je prezident. Ja uznavam kazdeho prezidenta. Voli si ho lidi a vyhral. Jsem rad, ze je prezident. Aspon se je cemu zasmat. Ta jeho sectelost a hlody nemaj chybu. Kazdyho v duelu sfoukne, jak svicku. Volili ho obycejni lide a tech je porad vic a bude hur.kurevtor píše:dogeatdog: to jo, ale ten Zeman je provokace/prdel... Gottwalda bych v dome nesnesl... opravdu nechutny "clovek". Na to se prece nejde divat. Naopak Zeman je neuveritelnej komik, takovej prezident uz nikdy nikde nebude, to co mame v CR by ani Troska nevymyslel![]()
jako sorry, ale tohle treba?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Ochutnal jste někdy v životě dobře vyladěnou slivovici, byl jste někdy v moravském sklípku, kde hraje cimbálovka a kde vám dají z koštýře skvělé víno, které zajíte špekem? Pokud ne, přišel jste o hodně a skončíte jako Adolf Hitler.“
Z odpovědi prezidenta Zemana studentovi liberecké technické univerzity.
Filozof: ta kara z benzinky s napisem naboku nema zadnej styl, cirej nezajem. Jediny co bych na tom bral je ten navijak vepredu.