Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Ve stručnosti popisu co hledam, k moji e38 (holota)se kterou jezdim spokojene daily , sem zacal hledat nove auto pro zenu co jezdi po okoli s detmi misto soucasneho m. Galant 2,5v6( imho genialne jednoduchy, prikladne kultivovany motor) nahradu, a po okouknuti xc90 ,citroen c5 , nic z toho nebylo ono sem obloukem dosel k e65, tim ze s tim nebudu jezdit proto neni tak zasadni pozadavek nutnosti "must have" vybavy. Stim logic7 ano,cenove 150?...aby zbylo na lpg a prvni servis..co stoji servis vim...proto spis jdu po stavu.a na nakup nespecham.
Kdyz neobejvim neco zajimaveho tak nastane plan B . Tzn moje zena zdedi e38 a ja si poridim to co si stejnak jednou poridim, pontiac firebird 1992.(nekamenovat:) )
Kdyz neobejvim neco zajimaveho tak nastane plan B . Tzn moje zena zdedi e38 a ja si poridim to co si stejnak jednou poridim, pontiac firebird 1992.(nekamenovat:) )
S rozpočtem 150k to bude tak na 745i s komfortama, logicem a DD.
bouloclo: Fakt jo za 150 hmm ze bych si dve koupil ? Jak na tom bude serivs hmm....to je zase strelba co, si tak myslim, maslo bude za 65,66 hmmm to sem to trefil.
Tady to forum je hruza barvy nepoznaj, cenou auta mimo ...
Tady to forum je hruza barvy nepoznaj, cenou auta mimo ...
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

tak něco došetři a za trošku vyšší cenu ti prodám moji hnědku,
Jaraxi o hnedy jsem ti rikal ze bych ji kooupil 

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

zatím ju stejne němužu prodat.
Arnie, jen jsem zmínil, co s takovym rozpočtem sežene za výbavu. To, že stavem to bude vrak není pochyb, ale to keki ví, sám píše "aby zbylo na lpg a prvni servis..co stoji servis vim...". Rozhodně jsem nemyslel, že za 150k sežene vyservisovanou leštěnku.
Tak potom nema smysl rikat ze za 150 sezne. LPG kolem 35, servis kapaliny atp a je v tom hned 70-80 ? Stav 745 za 150 bude na dalsich 150 (kde uz jsem tohle jenom slysel hmm) a ses na 300 a mas vrak.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

To už je jeho volba. O nákladech ví, LPG bude muset dát všude, ať koupí cokoliv a to ostatní musí pořešit s někým kdo tomu rozumí, až to bude kupovat. Letos na jaře byla v Gleichenu na prodej za 180k tahle sedma: DP92506. Servisovaná u nějakýho BMW Bernd Basta. Na fotkách perfektní, stav jsem samozřejmě neviděl, ale výbavu má snad vše co tam šlo dát. Takže já jsem rozhodně pro, našetřit něco ke 200k a pak hledat plnou palbu s někým kdo se v těch motorech a celkovém stavu vyzná.
To co píšeš teď, to už je rozumné, ale to předtím je opravdu past.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
- Kontaktovat uživatele:
Nooooo, nemusi tam zadne lpg davat.... Muze jezdit jako chlap na benzin -) Nebo koupit chro-chro a jezdit za 8l -) Ale ja vim to se straslive sere a nemuze to do mesta -) Jo a nejede to
Ja vim

Tak zrovna 730d stoji na miste a odpichuje se hulkama a 745, jak se nadechne s tema chro chro turbama tak se pri tom hned poser... mluvime o E|65.
Matiz: co sis koupil to mas, tak tady nefnukej a nedelej breky brek.
Me nevadi LPG u stary kary, ale čepovat dízla do TOP třídy BMW měl bych pytel na hlavě a styděl se ještě 2 roky po tom.
Kurevtor by ti to vysvětlil líp, on je na tohle dost chápavaj

Matiz: co sis koupil to mas, tak tady nefnukej a nedelej breky brek.
Me nevadi LPG u stary kary, ale čepovat dízla do TOP třídy BMW měl bych pytel na hlavě a styděl se ještě 2 roky po tom.
Kurevtor by ti to vysvětlil líp, on je na tohle dost chápavaj

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo ted tu o cervene karkulce. 745i ma z nuly na sto za 6,3s 740d ji udela za 7,4 coz je ukrutny rozdil. o tom ze ten ropak ma 600 kroutak ve 2k rpm taky radsi psat nebudu. Takze takove to o pruznem zrychleni by mohlo byt docela zajimave. Ja si vubec nestezuju, ja v tom mam naprosto jasno. Klidne si ty benziny kupujte a davejte do nich plyn aby jste mohli alespon nekam vyjet protoze na benzin to neuzivi kazdy. Pak se muzem bavit o tom kde kdo muze parkovat. Ja vsude. plynak asi ne -) Ja abys vedel vubec nebrecim, ja se smeju od ucha k uchu
A nedej boze ze vam na ten plyn uvali spotrebni dan
A takova 740d s malym nadopovanim by s tem vterinama mohla docela i zamavat...

A takova 740d s malym nadopovanim by s tem vterinama mohla docela i zamavat...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nafta panackovi smrdi, ale ze ten plynas v lete smrdi na pet metru, to je uz vstrebatelne. A smrdi vsechny, leda ze by bylo ucpane sani

Tak mozna u Vas smrdi LPG v OVE, plyn uz me nesmrdel ani ve Felde (super auto), neznalost a hloupost je hrozna lidska vlastnost
Za me za vsim davas moc malo smajliku, uz to pises, jako Kurevtor akorat ta pointa ti konci ve srack....
Tos zabil
:) Nafta ta smrdí jen se na ní podíváš to máš pravdu, nebo jsi na to už imuní :lol Když čepuješ naftu, ty kokoti kolem mě v těch plastovejch rukavicích to mě moc baví
a ta srčka co všem teče kolem nádrže a kouří to jak kamna v zimně a ten smrad, o chodu a projevu motoru už jen pomlčím, má to přece koule krouťák, jak tatra, ale taky ten komín
O klapkách, filtrech DPF už se přece bavit nebudem ne 
Ale zpět, nebo převrátíš těma tvýma kecama i zeměkouli.
Ja jsem psal ze 730d je lina mrcha a 740d se rozsype a 745 je snad to nejmin spolehlivy auto ze vsech 7er jeste pred F01 750. Jasne ale vytrhnout kontext je jednodussi
Jezdi si v cem chces me je to putna.
LPG je suepr vec a benzin taky, jen je par lidi kteri si mohou vybrat jestli pojendou na LPG, nebo dalsi auto z benalem a ty hold jezdiíš jen v naftě, takovej je život
Nědo má byt nekdo barak.
PS: Jo a parkuju vsude neznam omezeni
ale tebe pres ALpy ve švajcu asi jen tak nepustí 

Tos zabil

Ale zpět, nebo převrátíš těma tvýma kecama i zeměkouli.
Ja jsem psal ze 730d je lina mrcha a 740d se rozsype a 745 je snad to nejmin spolehlivy auto ze vsech 7er jeste pred F01 750. Jasne ale vytrhnout kontext je jednodussi

Jezdi si v cem chces me je to putna.
LPG je suepr vec a benzin taky, jen je par lidi kteri si mohou vybrat jestli pojendou na LPG, nebo dalsi auto z benalem a ty hold jezdiíš jen v naftě, takovej je život

Nědo má byt nekdo barak.
PS: Jo a parkuju vsude neznam omezeni

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale to vis ze jo

Ja cekam, jestli nám Sweden řekne, co ta sedma v inzerci 

- vlastnemec
Kurňa přestaňte mě prudit tím pappel rubinem, to mi chybí ke spokojenosti a dokonalosti interiéru.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nene, matiz v tom ma jasno...Interier musi byt champagne merino, pres to nejede vlak