Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E65 - přestaly jít stěrače a LPG
BMW E65 - přestaly jít stěrače a LPG
Zdravím, mám E65 745Li v LPG a přestaly mi jít stěrače a dioda LPG. Jsem si jistý, že je to pojistkou, nevíte někdo, kde pojistku najdu. Vím, že je někde u motoru.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW E65 - přestaly jít stěrače a LPG
pojistka F35 v kastliku spolujezdce. Pro motor steracu. Ale muze to byt milion dalsich pricin. Zlate nafty

Díky, ale stejnak když jsem byl v LPG servisu, tak měnily pojistku někde u motoru a šel jak stěrač tak LPG.
-
- Kontaktovat uživatele:
U motoru je IVM a v nem je pojistek hooodne. Hledej. Vzdyt je to jednoduche vytahnout, zkontrolovat vlozit zpet. Doporucuju pri odpojene baterii. Motor steracu je napojeny na pojistku jak jsem psal.
Tohle, ale bude pojistka v motorvem prostoru přimo pro LPG, beztak tam bude nějaka modra 10.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

jj nafty stojí v servisu a nepotřebujou stěrače.matiz píše:pojistka F35 v kastliku spolujezdce. Pro motor steracu. Ale muze to byt milion dalsich pricin. Zlate nafty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pojistka na LPG je někde u motoru podle toho kam ji plynař dal, pojistka stěračů je jinde viz matiz, pokud teda plynař nenapojil LPG na stěrače

Sorry za OT, ale za nazev tematu udeluji 2 zlate bludistaky a encyklopedii psu. Fakt pobavilo