Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
- Don
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Je to super... posedis, nazeres se, je to super prebalovaci pult, ale neskutecne me stve, ze to nema dovirani a musim s tim triskat jak jeliman - jak se spodni casti, tak s vrchni. A na RR to je uplne stejne blbe.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
A nejdou na to použít Soft zámky právě třeba z E70 ? Tam myslím, je potřeba jen 12V a není tam žádná komunikace, jako u E65. Na tohle by asi nejlíp odověděl Jarax, nebo Snejk.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Myslím že štafetu hajzla jsem teď přebral já že prodávám X5laik píše: No a Arnie mě za tu prasárnu holí hlavu a je na mě jak na cizího. Tak jsem mu namítl, že mě to nepokvete, když jsem to mázl špekem.

A k tomu chci americkou krabici, takže jsem tuplovaný oposum

Nakazil tě Snejk s obludou že ?dogeatdog píše:Myslím že štafetu hajzla jsem teď přebral já že prodávám X5laik píše: No a Arnie mě za tu prasárnu holí hlavu a je na mě jak na cizího. Tak jsem mu namítl, že mě to nepokvete, když jsem to mázl špekem.![]()

dogeatdog, mažu si tě ! 

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Dogeatdog nezoufejdogeatdog píše:Myslím že štafetu hajzla jsem teď přebral já že prodávám X5laik píše: No a Arnie mě za tu prasárnu holí hlavu a je na mě jak na cizího. Tak jsem mu namítl, že mě to nepokvete, když jsem to mázl špekem.![]()

Teď si hlavně užívám denně poslední chvilky s BMW a jsem rád, že jsem to ještě stihl.
- Don
Hele chlapi, ale ono hemi take neni lek na vse a ma sve potize. Nevim jak ta 6.2 od Cadillacu, ale Hemi zase takova hitparada neni
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Sorry za ot, ale tohle vypadá dobře
https://auto.bazos.cz/inzerat/94978865/ ... norama.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/94978865/ ... norama.php
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
- Don
Jako SRT dobry, ale Grand neni zrovna etalonem prostornosti. Je to takova E70
Done,myslel jsem 5.7 v Dodge RAM. Teď co vychází model2019 je takový jedlý snad. Motor zůstal stejný asi.
No nepotěšil jsi mne
No nepotěšil jsi mne

Jenže za ty prachy koupím E70 MX5 nebo E71MX6 a ještě mě zbyde 300 litrů na opravu motoru
Jen si mě utvrdil v tom, že ty ameriky je zoufalá lůza co neumí zatáčet

Jen si mě utvrdil v tom, že ty ameriky je zoufalá lůza co neumí zatáčet

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Arnie_one píše:dogeatdog, mažu si tě !

Tak já tu X5 mám cca čtyři roky a chci změnu. Brutální a totální, prostě něco úplně jinýho a ta amerika je prostě na hony jiná než evropa.laik píše: Dogeatdog nezoufejAž mě moje 53 navždy opustí a jiná už nebude, asi 70ku ??? přeskočím??? a zkusím něco od pana Hemi. RAM? Doufám, že je to ještě daleko, tak to teď nedrtím.
Teď si hlavně užívám denně poslední chvilky s BMW a jsem rád, že jsem to ještě stihl.
RAM jsem vyřadil, táhne mě to k velkému SUV. V sobotu jedu jednoho žhavého kandidáta omrknout tak uvidíme.
Každopádně ať pořídím cokoliv, bude to nesmyslná americká krabice.
Dogeatdog: podej pak report... Nesmyslny americky krabice jsou naopak velmi smyslne
uz ted ti zavidim 

RAM je maládogeatdog píše:Tak já tu X5 mám cca čtyři roky a chci změnu. Brutální a totální, prostě něco úplně jinýho a ta amerika je prostě na hony jiná než evropa.laik píše: Dogeatdog nezoufejAž mě moje 53 navždy opustí a jiná už nebude, asi 70ku ??? přeskočím??? a zkusím něco od pana Hemi. RAM? Doufám, že je to ještě daleko, tak to teď nedrtím.
RAM jsem vyřadil, táhne mě to k velkému SUV. V sobotu jedu jednoho žhavého kandidáta omrknout tak uvidíme.
Každopádně ať pořídím cokoliv, bude to nesmyslná americká krabice.

Tohle je nesmyslný, ale ne americký.

https://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic
Ja som mal minulý rok, keď som bol v US and A, asi 2 týždne požičaný Dodge Charger s V8 a musím povedať, že ma to auto celkom príjemne prekvapilo. Motor išiel v tak malom aute (relatívne) parádne a vedel by som mu odpustiť aj pre mňa nie veľmi atraktívny interiér a strašný infotainment system.
Najviac ma potešilo to, že som ho mal v požičovni na výber, aj keď bolo v rovnakej kategórii ako Nissan Altima, ktoré som mal predtým a oproti tomu bol ten Dodge samozrejme úplne neporovnateľný, čo sa týka pôžitku z jazdy
Najviac ma potešilo to, že som ho mal v požičovni na výber, aj keď bolo v rovnakej kategórii ako Nissan Altima, ktoré som mal predtým a oproti tomu bol ten Dodge samozrejme úplne neporovnateľný, čo sa týka pôžitku z jazdy

laik: zbytecne velky, mne by bohate stacilo Iveco co ma Armada CR, fakt krasny auto. A velikosti taky OK... Na prehlidce ke 100. vyroci Ceskoslovenska jsem nevedel po cem bych sahnul vic, zda to iveco nebo ta nova pozarni tatra titan s balistickou ochranou
Ach jo, kdybych se hur ucil, mohl jsem neco takoveho ridit

Ach jo, kdybych se hur ucil, mohl jsem neco takoveho ridit

RAM jsem bohužel vyřadil, sice ložná plocha že bych na korbu najížděl po zadním a ještě si tam dal kolečko, ale pro čtyři lidi na hory k ničemu. Vzadu hodně málo místa, prostě mi chybí otevírací páté dveře vzadu, abych v klidu nachystal prcky na lyže atd, takže jsem se prozatím vzdal korby a bude to SUV, ne truck. Čím větší, tím lepší a s tažným.laik píše: RAM je malá![]()
![]()
![]()
Tohle je nesmyslný, ale ne americký.Taky jsem zvědavý na report
https://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic
Jinak SUV mých představ je MATV Oshkosh, ideální velikost a boží vzhled. Třeba jednou

- Don
Ono toho moc na vyber neni... Cadillac Escalade, Dodge Durango, Ford Expedition (pripadne Explorer - i kdyz), GMC Yukon, Hummer, Chevrolet Suburban, Lincoln Navigator... mozna jsem neco zapomel, ale myslim, ze to je vse
ja musim rict, ze H2 me docela laka. Je to takovy to auto, kterym majitel nenecha nikoho na pochybach kdo si tady jede vetsi kokotstvi. To potrebuju. Ten zvuk toho je neskutecne krasnej....