Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - kolik km vydrzi vodou chlazeny alternator ?
- vlastnemec
Re: e65 - kolik km vydrzi vodou chlazeny alternator ?
A zase Tvoje klasická reakce, místo sorry jsem kokot seru tu kraviny abych všechny nasral neumím sehnat novej altík za 4tis jen jsem si honil triko.
Edit: Co Tě vlastně sere? Jestli nemáš zákazníky, nebo Ti má platí, tak bude chyba asi u Tebe, jestli se chováš a děláš jak tady na webu tak se vůbec nedivím.
Edit: Co Tě vlastně sere? Jestli nemáš zákazníky, nebo Ti má platí, tak bude chyba asi u Tebe, jestli se chováš a děláš jak tady na webu tak se vůbec nedivím.
Naposledy upravil(a) vlastnemec dne pát 23.11.2018 21:54, celkem upraveno 1 x.
a to proti tobe ani nic nemam, ale zas tolik altiku si neudelal abys mohl znat vsechny jejich problemy, ta vec fakt umi shoret uplne do sracek... nerikam ze neprevazujou loziska...
Superkamilos: Ty bys každého hned mlátil na potkání ... už je dávno kapitalismus ... neblázni.
Spousty věcí pokud jsi šikovný dokážeš opravit za pár korun ale reálně technik dojede naučtuje tisíce ... jsi v ČR a spousty lidí chtějí krásné domy a drahé auta a luxusní dovolené....atd. Proto třeba konzultant jedné nejmenované firmy dojede naučtuje si 550Euro za hodinu ... pořeší se pár věcí ve firmě za 2000-3000euro a jede pryč.
To jsou teprve částky. A to se ani neušpinil a nejebal se s něčím ve špinavé dílně....
Vem si kolik mají automobilky na servisních prohlídkách ? Dojedeš a s nejlevnějším autem na trhu a olej a filtr a kontrola plus kapalina do ostřikovačů dolití a hned 2650kč za 30min práce. Reálně cca 400kč si uděláš doma sám olej filtr a kapalinu.
Takže 2250kč si vzal servis a to má tak 300 technik a zbytek servis.
Pokud pojedeš s novou A8 W12 do autorizáku tak tě to stojí klidně 30K. A reálně jsou to položky za 2-3k max. Takže 10x tolik a to se nebavíme o tom jak probíhá výměna oleje ...kolik tam zustane ještě starého a už se špuntuje a lije novej což je praxe velké většiny servisů...
Navíc to je praxe u všeho ... koupíš sedačku do obyváku za 30k a reálná hodnota je tak 3-6k dle obchodníka a výrobce ...viděl jsem na vlastní oči a sám jsem nevěřil kolik mají naražené ceny. Takže 10x tolik reálné hodnoty. Proto když se prodá sedačka za 22k po extra slevách a výhodách stále na tom mají obrovskou marži.
Já jsem 10let zpátky kupoval 3sedák kožený kvůli odfouknutým loketní opěrce z výroby za 2k jen kvůli tomu... a to jsem se ptal proč za tolik a borec mi narovinu řekl to je nákupní cena a prodej vedle toho další dobrý kus byl za 18K... takže tak to funguje jistě ve všech oborech.
Sorry za OT.
Spousty věcí pokud jsi šikovný dokážeš opravit za pár korun ale reálně technik dojede naučtuje tisíce ... jsi v ČR a spousty lidí chtějí krásné domy a drahé auta a luxusní dovolené....atd. Proto třeba konzultant jedné nejmenované firmy dojede naučtuje si 550Euro za hodinu ... pořeší se pár věcí ve firmě za 2000-3000euro a jede pryč.
To jsou teprve částky. A to se ani neušpinil a nejebal se s něčím ve špinavé dílně....

Vem si kolik mají automobilky na servisních prohlídkách ? Dojedeš a s nejlevnějším autem na trhu a olej a filtr a kontrola plus kapalina do ostřikovačů dolití a hned 2650kč za 30min práce. Reálně cca 400kč si uděláš doma sám olej filtr a kapalinu.
Pokud pojedeš s novou A8 W12 do autorizáku tak tě to stojí klidně 30K. A reálně jsou to položky za 2-3k max. Takže 10x tolik a to se nebavíme o tom jak probíhá výměna oleje ...kolik tam zustane ještě starého a už se špuntuje a lije novej což je praxe velké většiny servisů...
Navíc to je praxe u všeho ... koupíš sedačku do obyváku za 30k a reálná hodnota je tak 3-6k dle obchodníka a výrobce ...viděl jsem na vlastní oči a sám jsem nevěřil kolik mají naražené ceny. Takže 10x tolik reálné hodnoty. Proto když se prodá sedačka za 22k po extra slevách a výhodách stále na tom mají obrovskou marži.
Já jsem 10let zpátky kupoval 3sedák kožený kvůli odfouknutým loketní opěrce z výroby za 2k jen kvůli tomu... a to jsem se ptal proč za tolik a borec mi narovinu řekl to je nákupní cena a prodej vedle toho další dobrý kus byl za 18K... takže tak to funguje jistě ve všech oborech.
Sorry za OT.
-
Schořelej probroušenej stator věřím,to ale musí mlátit měsíc.Snejk píše:tak hodnekrat sem resil zadrenej na loziskach ale uz sem jich mel spousty uplne shorely na hovna, jak to zacne ten rotor brousit ten stator tak to totalne spai vinuti na uplny hovna a to bych te chtel videt co s tim chces delat
-
To ani nedočtu.Jsem si myslel že tahle fora jsou o tom jak si poradit a zjednodušit užívání těchto starejch vrán.Né si dělat biznis.Filozof píše:Superkamilos: Ty bys každého hned mlátil na potkání ... už je dávno kapitalismus ... neblázni.
To jsou teprve částky. A to se ani neušpinil a nejebal se s něčím ve špinavé dílně....![]()
Sorry za OT.
vidíš v tom nabídku že udělám někomu práci levněji než jinému nebo jsi natvrdlej ?
Celý svět takto funguje obchod. Firma něco vyrobí za 50kč a konečný spotřebitel zaplatí třeba 550kč ... a tak to prostě je.Alternátor vodou chlazený stojí 12-15K. Jistě jej fabrika vyrobila za jinou cenu ale trh je takto nastavený...¨
Rozhodně nic nenabízím.
Celý svět takto funguje obchod. Firma něco vyrobí za 50kč a konečný spotřebitel zaplatí třeba 550kč ... a tak to prostě je.Alternátor vodou chlazený stojí 12-15K. Jistě jej fabrika vyrobila za jinou cenu ale trh je takto nastavený...¨
Rozhodně nic nenabízím.

Naposledy upravil(a) Filozof dne pát 23.11.2018 22:03, celkem upraveno 1 x.
-
Se omlouvám,plat a nepřemýšlej.Jsem opravdu debil že sem něco píšu.Ano takové zákazníky opravdu nemám.vlastnemec píše:A zase Tvoje klasická reakce, místo sorry jsem kokot seru tu kraviny abych všechny nasral neumím sehnat novej altík za 4tis jen jsem si honil triko.
- vlastnemec
Superkamilos=biznisman

-
Vlastenec=kecač na webu o hovnech o technických problémech znalost -o.vlastnemec píše:Superkamilos=biznisman![]()
![]()
![]()
Jinak cena je ještě dobrá ... podívej se za kolik je BOSCH.
http://autodily.mjauto.cz/bmw/7-e65-e66 ... AA2B0.html
http://autodily.mjauto.cz/bmw/7-e65-e66 ... AA2B0.html
Ono by stacilo, kdyby to superkamilos psal jinym stylem.
-
Se omlouvám jestli jsem někoho urazil!Chtěl jsem jen poradit,Žádné zákazníky opravdu nehledám!Spíš bych nějaké rád odevzdal
Dělám to jen po práci.

ja kupuju tohle a pohodicka https://www.automobilovedily24.cz/bosch/1159162 sam ho tam mam
jinak sice je superkamilos jebnutej ale vetsina z vas taky, dyt nic nedela a aspon obcas dobre poradi, me treba s tim soupisem dilu na altiky docela zaujal... ja taky nejsem zrovna hledac zakazniku
ne ze by me to nezivilo ale i tak nestiham 

Superkamilos asi něco ví ...možná by i poradil ...ale občas mi přijde že přepne jako schizofrenik a hned by někoho nejraději umlátil ...pak zase přepne a mluví ...a občas něco i zajímavého ... jen kdyby mluvil v klidu a uvážlivě a ne tady střílel a přepínal v sobě tři osobnosti. 
Snejku jo za 12k je to fajn. Ale na E38 stojí polovinu to je výhoda té staré vrány.

Snejku jo za 12k je to fajn. Ale na E38 stojí polovinu to je výhoda té staré vrány.

Ty vole superkamilos, já ti věřím, že ten altik umíš opravit "za rozum", ale to ještě neznamená, že ostatní kradou
. To už je prostě moc, nadávat někomu do zlodějů jen proto, že to v podstatě opravil jediným možným postupem, dle výrobce.. Tady se bavíme o tom, že ten člověk dostal novej/repasovanej alternátor a ne že se nějak opravil a naúčtoval novej.
Sice teď nemyslím zrovna altik, ale spíš obecně, všichni se nějak vyvíjíme, takže co jsem třeba před pěti lety musel kupovat, tak dneska třeba už umím opravit. Takže i mě osobně před lety stálo auto na provozu víc, než bylo nutné, tj. jsem se okrádal

Sice teď nemyslím zrovna altik, ale spíš obecně, všichni se nějak vyvíjíme, takže co jsem třeba před pěti lety musel kupovat, tak dneska třeba už umím opravit. Takže i mě osobně před lety stálo auto na provozu víc, než bylo nutné, tj. jsem se okrádal

-
Díky.Jebnutej určitě jsem,to jsou všichni mechoši.jinak pro ty koho to zajímá,ty díly kupuju na elancar a jsou fak t rychlí a poradí.Jdu si pro skockej střik.

... pak to tady bude vypadat ta diskuze ... 

-
Proč sem sakra nenapíšete něco o technice těch aut!!O tom to tady je né.Debaty tipu ksicht kniha,to umí kde kdo.Nic jdu se chystat spát,musím zítra makat.
-
Od tebe jsem tady speciálně neviděl nic so by něco přineslo.Filozof píše:... pak to tady bude vypadat ta diskuze ...superkamilos píše:Díky.Jebnutej určitě jsem,to jsou všichni mechoši.jinak pro ty koho to zajímá,ty díly kupuju na elancar a jsou fakt rychlí a poradí. Jdu si pro skockej střik.![]()
![]()