Arnie_one píše:Jen to čtu se mě kroutí prsty, Kurvevtore tvl ty jsi neřekl sprostý slovo a poradil, jdi dopr.... ztrácíš svoji morálku
jde to se mnou do hoven, zpozduje se mi stavbicka a docela me to vycerpava. Pak se prave stava, ze uplne zapominam kym jsem. Meli mi montovat dvoje vrata do me minigarazicky, ale buzeranti to posrali a ted to musim resit. Curak na zamereni prijede, napise si nadprazi 500 mm u obou vrat a pak necha vyrobit dvoje vrata co mi visi 50 cm od stropu. Ani jsem je to nenechal doinstalovat a slo to dolu. A takovejch sracek je asi 39. Tak se ze me stava odevzdanej apatyckej picus. Teda jenom apatyckej, picus uz jsem byl. Holt kdo si neprosel stavbou domu nevi co to je za radost. Myslim, ze sem fakt ready na toho superba. Mozna i renaulta v kombiku.

Ono v takovym peknym meganu v kombiku si k vytouzene ataraxii dojedu jiste driv nez v bawu.
Ze zminuju zrovna toho megana, sorry za OT, ale dneska na me na YT vyskocilo video, na ktery jsem (bohuzel) klik a uplne me psychicky vysalo. Musim to sem dat. Mrknete na to.
https://youtu.be/HLz1XJOFEzY?t=206
"skoro prakticky plna vybava. Kroooome. Navigaceeee. Ale vopravdu jestli to maj v republice treba ctyri auta. eee a. Vyhrejvany sedacky. Jediny co to nemelo. Jinak na co si vzpomenete. Vod tempomatu pres automatickou klimu, original parkovaci senzory.... no proste fakt, original hagusy, takovyty co sou primo ve strese zabudovany, co se vyndavaj na zamecek, proste vsechno na co si vzpomenete tam bylo."
Docela z toho typa seru magi. Priznavam ze jsem totalne odrovnanej a fascinovanej ze slovniho spojeni Megan v pětidvířku.
Na zaver kontrolni otazka: sme normalni, kdyz tu furt resime desitky polozek vybavy a furt nam to neni dost dobry? Nemeli bychom zivot jednodussi mit misto bawa nejakej hezouckej Megan v pětidvířku? Nebo kdo je jeste nevybourenej tak samozrejme v třídvířku.