ten poslední odstavec je co za konspiraci? Jakože diss na Bakalu?

Protoze se 745i jezdi jen frajeri co tomu dupou na krk a nakou spotrebu muzou pichat.zvedavec píše:No vzhledem k tomu že mám rád prostorná auta, no nejenom auta já nesnáším stísněné prostory . Takže sedma bude pro mne ideální volba. No a co motorizace ? Já teď kouk na spritmonitor a tam mě zaujalo že 745tka má o dva litry větší spotřebu než 750tka.
na tyto pripady se vztahuji vyjimky a rasa psa nehraje roli, kdyz ma majitel srdce na pravem miste. S timhle pristupem mas pravo na cokoli: bawo, rollse, CLko, escalade, proste ty nejvyssi levely pro cool pasaky s koulema... vcetne Megana v petidvirku. Vsichni co zachrani jakoukoli nemou tvar z ulice/utulku maji mou uctu.zvedavec píše:No já mám Volvo a svého psa jsem našel v Buchlovských kopcích pohozenýho v igelitce u silnice, vešel se mě do dlaně ani ještě neuměl pít. Teď je z toho nejšťastnější pes na světě. Lidi co nás potkávají tak se samovolně začnou usmívat a říkají mě, že ještě neviděli psa který by se usmíval a šířil kolem sebe takovou radost ze života . Svého psa jsem si nevybral, vybrala mě ho vyšší moc. No teď jsem se nějak ztratil, mám právo se stát pravověrným báwařem nebo ne toť otázka
Ted mam auto sice u Jaraxe, ale treba bude brzo zpet a muzu pak ukazat. E66 745i, Brno, do prace asi 7km (autem jen obcaszvedavec píše:No já to mám do práce 6km, tak na tom budu asi stejně. To se ani na ten plyn nestihne přepnout. Má tady někdo zkušenost po jaké vzdálenosti se to přepne na plyn?