Ahoj, mám x5 e53 3.0d má jen webasto přihřev motoru, po odkódování se rozsvítí jen možnost ventilace tzn asi nemá vodní pumpu. Chtěl bych ho dodělat na komplet nezávislé topení. Aktuálně je komplet odpojené. Po připojení se ohřeje, neběží a vybije baterku. V inveltu si řekli o 1500,- a neví čím to je. Jinde to bylo za 1000,- vyčetli závadu žhavení a nabízeli komplet výměnu za 50.000,-. Takže nemáte někdo kontakt na uživatele ,,all” ten byl machr na řidíci jednotky topení a tak. Nebo na někoho podobně schopného. Neznám slovo nejde Ideálně Praha a středočeský kraj ... případně i kousek popojedu ještě dál... ale né moc daleko body ubývaj... díkes
je to thermo top z diesel č.webasta 9003552B, č.bmw 64.12 6918942-03
Nějak tomu co píšeš nerozumím "po odkódovaní" ???, pokud vím nestačí jen dokódovat jako výbavu auxheating, ale musí se nějak obejít diagnostikou ventil, pokud tam je latentní topení tak ještě něco, jsi Praha zajeď za Snejkem. Normálně to jde jen překódovat, čerpadlo používá motorové přídavné - to taky může KO. Potom se ještě může zanést komora takže rozdělat vyčistit od sazí očistit žhavič a OK a pokud ani to ne tak ALL číslo máš v sz.
kdyz uz je tu rec o tom kodovani, jak to ma spravne fungovat? heating do menu pridat umim, ale nikdy uz ten bufik pres menu nejde vypnout. bezi tak dlouho dokud nevypojim baterii.
co s tim mozna souvisi, tak je tam vice moznosti pro heating - high with off valve, without valve, low with valve, low without valve. co z toho vybrat?
Co se tyce toho vybijeni, tak me vybijel baterku tak, ze obcas, klidne o pulnoci, kdyz auto cely den stalo, si zapnul bufik ventilator a hucel tak dlouho dokud nevysal baterku. ale to bylo na e39, kde na bufik hodne zatika. Chybu na diag to zadnou nepsalo, takze neverim ze na tohle by v servisu prislí
Jo to už nevím dělal mi to JaraX v pravěku a to jsem o tom věděl hovno a nějaké kódovaní pro byla jaderná fyzika. Zkus pohledat na netu, ale každopádně se webasto musí samo vypnout mimo chyb a parametrů jako auxheating po 30min nebo při nízké baterii, takže bych to tipnul že to nemáš dokódované všedu kde má být a nebo špatně.
Ten ventil se musí obejít jelikož při auxheting by tam měl být trojcestný, ale ty máš dvoucestný. Jinak tyhle webasta v těhle autech jsou pustit přes pin1 takže zapínání/vypínaní dálkou není problém.
Jinak já teď řeším v e70 píše systémovou chybu 9C7E Standheizung systembedingte Abschaltung, nespouští se čerpadlo benálu dráty OK čerpadlo se jeví taky OK, tak nevím už nevím.
Když jsem nechával nahrát češtinu do mk4, tak mi zároveň i odblokovali možnost programovat aux.ventilate. Předtím to nešlo. To předpokládám je jen ventilace určená pro částečné ochlazení v létě. Hučel jen větrák, když jsem to nastavil. Přihřev se mi spustil jen občas (musí být snad aktivní tři parametry aby se spustil tzn studenej motor venkovní teplota pod 5st a viíc jak 1/4 paliva)a jednou v rakousku na horách, šel jsem koupit pohledy do trafiky a za chvilku za mnou běžela žena že nám hoří auto. Šel z toho vždycky z počátku černej kouř, pak už v pohodě. Kontakt na snejka tu najdu viď a díky za kontakt na alla, líbí se mi ty jeho předělávky na ovladáni webasta přes sms.