Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Je možné aby úplně nový Báwo bylo až takový šmejd ?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: Je možné aby úplně nový Báwo bylo až takový šmejd ?

#101 Příspěvek od Filozof »

ty jo psal jsem že jsou to skvělá auta ... ne aby šel a koupil si je ... psal jsem o 325i případně 330Ci e46 poslední roky ...to mi přijde jako ideální.

Mka jen pro ty co na to mají e36 nebo e46 se dají kolem 350-450k koupit.

To že jsem řekl že e46 M3 csl jsou skvělá neznamená že si je má koupit ...

Jste jak novináři někteří ... vytrhnete pár slov z kontextu ..opravdu si dejte studenou sprchu ... takto mě obvinovat že někomu doporučuji jedině M3 CSL nehorázná blbost.
Tady už člověk ani nemuže nic říci ...on to jistě dobře pochopil dal jsem mu na výběr z několika aut a vychválil staré kultovní M3ky ... nic víc. ;)
Myslím si že chtěl zážitek v BMW ne ? Stejně buh ví co si nakonec koupí ... už bych to více neřešil.
Kup si 750ku budou všichni spokojení ...a pokud neodejdou drahé komponenty tak budeš spokojenej. To je asi jedinná věta kterou tady místní chtěli slyšet nic jiného. :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od JaraX »

nemusí si kupovat sedmu,
kup si co se ti líbí
3er malé autíčko které není špatně, ale neoslní
6er poruchový pekáč co nabízí super sportovní svezení
7er kde máš maximum luxusu a do toho i kus sportovního svezení
5er když potřebuješ vybavený kombík a nebojíš se návštěv servisu

servisně vede 3er, o něco dražší je 7er, nejdražší pak 5er a 6er.

osobně doporučuju projet si všechny ty auta, udělat si obrázek sám, pak si kup to co ti nejvíc vyhovuje, pokud ti přijede pak servis drahý, tak to prodáš a koupíš něco jineho. líp to asi napsat nejde.
zvedavec

#103 Příspěvek od zvedavec »

MartinK píše:Zvedavec: dneska jsem odpoledne v Brně. Chceš svést a kouknout? Mám tam jednání, ale to nějak vymyslime.
Hernajs, to mám smůlu. Zrovna dneska jsem musel náhle do práce a neurvu se :-(
Filozof

#104 Příspěvek od Filozof »

JaraX píše:nemusí si kupovat sedmu,
kup si co se ti líbí
3er malé autíčko které není špatně, ale neoslní
6er poruchový pekáč co nabízí super sportovní svezení
7er kde máš maximum luxusu a do toho i kus sportovního svezení
5er když potřebuješ vybavený kombík a nebojíš se návštěv servisu

servisně vede 3er, o něco dražší je 7er, nejdražší pak 5er a 6er.

osobně doporučuju projet si všechny ty auta, udělat si obrázek sám, pak si kup to co ti nejvíc vyhovuje, pokud ti přijede pak servis drahý, tak to prodáš a koupíš něco jineho. líp to asi napsat nejde.
Tak jsi to hezky napsal.

jen bych k 3er napsal největší pocit ze sportovního svezení BMW 325-330Ci Mpaket ... lehké a výkonné pro radost z jízdy s nejmenšími náklady. A věř že oslní ještě dost lidí... ;)
zvedavec

#105 Příspěvek od zvedavec »

No trojková řada pro mě nic moc. Přece jen měřím necelý dva metry a vážím necelých 120kg. To bych ty trojky potřeboval dvě, na každou nohu jednu :-) . Ještě dnes mám trauma z toho jak nedůstojně jsem vylézat z kamarádova Preluda. Kdyby to někdo natočil tak bych byl hitem internetu :-)
Travison

#106 Příspěvek od Travison »

kámo pro tebe jasná volba e66
neřeš náklady, chceš pořádný auto? kup si ho, káždý auto stojí prachy a těch pár procent navíc proti ostatním, tohle auto za to stojí..
Pilifo

#107 Příspěvek od Pilifo »

Ak máš skoro 2 metre, tak trojku, teda minimálne E46 a E90, by som určite aj ja poradil vyradiť z výberu.

Ja mám 203 cm a pri výbere auta som zvažoval aj E90/E91, ale keď som si do toho sadol, tak to bolo utrpenie a klaustrofóbia. F30/F31 je už na tom údajne s vnútorným priestorom lepšie, ale tá je predpokladám mimo tvojho budgetu.

Nakoniec som kúpil E61, kde je vnútorného priestoru dostatok aj pre mňa, ale keby som dnes kupoval auto znovu, tak by som asi najskôr preferoval skôr E65/E66 vzhľadom na pomer väčšej hodnoty a výbavy za rovnaké prachy oproti E61.
dogeatdog

#108 Příspěvek od dogeatdog »

Přes dva metry a spokojenost s e61, tak to klobouk dolů. Asi jsem něco dělal špatně, ale se svými 186 mě v tom autě pořád něco tlačilo, jak dveře tak plasty na pravé straně.
V sedmě jsem jak v pohodlném gauči, komforty jsou neuvěřitelně návykové a nic mě nikde netlačí, na dlouhé cesty je to pohodlí až komické, když člověk po tisíci kilometrech nechce ven z auta :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od JaraX »

s tím jsem jak debil vždycky, jsem jednou přijel z lefkady, 1850km za sebou v kuse, rodinka šla spat, a ja byl nějakej takovej napul přetaženej a napul naspeedovanej kafem, no a tak jsem přemyšlel co budu dělat, sedl k pc a pustil si film, to mě nebavilo, tak jsem sedl do sedmy a jel se projet :D :D kterým autem po 1850km se pak pujdeš projet jen tak?
MartinK

#110 Příspěvek od MartinK »

zvedavec píše:
MartinK píše:Zvedavec: dneska jsem odpoledne v Brně. Chceš svést a kouknout? Mám tam jednání, ale to nějak vymyslime.
Hernajs, to mám smůlu. Zrovna dneska jsem musel náhle do práce a neurvu se :-(
Tak kdyby něco, dej echo.
kurevtor

#111 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:A věř že oslní ještě dost lidí... ;)
V Praze neoslni. Nikoho. Leda, ze by mela svetla od Snejka co zapalujou hlavy a vypalujou voci.
V mensim meste neoslni.
Na vesnici pred jednotou neoslni, ale zavist asi vzbudi, to jo.

Celkove proste tyhle stary mrchy nikoho nezajimaj, jezdi a jezdilo jich tolik, ze i nalestena na krasnych kolech je dneska proste vobyc pekac. Myslim, ze to ani moc nevadi, nechapu proc se to tu vlastne vubec zminuje, vy nekdo mate potrebu svym autem oslnovat nejaky dementy na ulici co ani neznate?

Zvedavec, pokud mas ke dvema metrum tak na trojku zapomen. Jako jo, nasoukas se do toho, ale chces sedet s kolenama u brady? Ja s tim fakt bojuju, jak sem vysokej tak proste zadna standardizovana sedacka mi neni pohodlna - je nizko, ma kratkej sedak a hlavne kratky operadlo... Treba u Mergla Eclasse me vzdy zarazi, ze i tomu tureckymu taxikarovi co ma 175cm konci operadlo nekde u lopatek. E60 uz je na tom lip, v te jsem se citil dobre. A v E65 je oproti E60 asi 2% mista navic :D
Pilifo

#112 Příspěvek od Pilifo »

dogeatdog píše:Přes dva metry a spokojenost s e61, tak to klobouk dolů. Asi jsem něco dělal špatně, ale se svými 186 mě v tom autě pořád něco tlačilo, jak dveře tak plasty na pravé straně.
V sedmě jsem jak v pohodlném gauči, komforty jsou neuvěřitelně návykové a nic mě nikde netlačí, na dlouhé cesty je to pohodlí až komické, když člověk po tisíci kilometrech nechce ven z auta :)
Na svojej E61 mám celú sedačku napolohovanú pomerne nízko (možno aj úplne na minimum), takže nad hlavou mám ešte tak 5 cm priestoru, nohy sa mi teda zmestia pod volant celkom pohodlne a žiadne plasty ma netlačia. Predpokladám, že ty si ju mal vyššie, takže je možné, že si sedel v nejakej blbej polohe, v ktorej si akurát narážal do stredového panelu alebo madla na dverách.

Inak je to zatiaľ najpohodlnejšie auto, ktoré som šoféroval, ale nepopieram, že E65 bude ešte o level vyššie. BTW, na gympli som jazdil ešte na Fiate Uno, takže tam som sedel doslova s volantom medzi kolenami :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od JaraX »

v E65 je o dost víc místa, hlavě na šířku a hlavně jsou o dost širší sedačky.
dogeatdog

#114 Příspěvek od dogeatdog »

Pilifo> jj madlo na dveřích bylo utrpení, to samé pravý roh. Vážně jsem nenašel polohu kde by mě něco netlačilo, jinak jsem zvyklý mít nad hlavou zhruba na tři prsty mezeru takže sedím výše.
Sedma je v tomto ohledu pro mne druhý extrém, ať to nastavím jak chci netlačí mě nikde nic. Co mě také hodně baví je její ergonomie, slovy snejka "rozteču se do sedačky" a vše je po ruce, nic není potřeba hledat a vlastně ani dávat ruce z volantu.
Jediné co mě u předface vadí je ovládání BC, poface tlačítko "zpět" mi chybí.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od JaraX »

myslíš tlačítko MENU ? od 2003 nahoru už to tam je, navíc se to dá dodělat.
laik

#116 Příspěvek od laik »

A co my podřadná kasta s x5kama? :oops: Tam by se se svýma kilama soukal líp jak do 3er. ;)
Ale trochu teréňák, trochu kombík, trochu dražší servis a trochu míň komfortu. ;) od 7er.
Sice je to tu jiná sekce, ale také kandidát.
Chjo, sme my to pěkně diskriminovaný :D
dogeatdog

#117 Příspěvek od dogeatdog »

JaraX píše:myslíš tlačítko MENU ? od 2003 nahoru už to tam je, navíc se to dá dodělat.
Jj, jen s tím hlavním ovladačem to je občas docela opruz.
Jinak to mám celé překopané na poface.
U mně je trochu problém ten pappel, jedině to opatrně říznout..?
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#118 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

laik píše:A co my podřadná kasta s x5kama? :oops: Tam by se se svýma kilama soukal líp jak do 3er. ;)
Ale trochu teréňák, trochu kombík, trochu dražší servis a trochu míň komfortu. ;) od 7er.
Sice je to tu jiná sekce, ale také kandidát.
Chjo, sme my to pěkně diskriminovaný :D
dají se 17" kola a je komfortu :) dneska je tam budu dávat - zimní, to je pak jak v bačkorách :lol:

k té 7 v povinné výbavě (která se rozšiřuje pomalu už i na individuál :D), je ještě jedna věc a to dostupnost servisu - když tam začne blbnout nějaká vychytávka, tak je hrozně málo lidí, co to umí opravit... to pro jiný modely není až tak aktuální, protože tam najít auto, co se blíží výbavou základu v 7 je problém :D
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od JaraX »

dogeatdog píše:
JaraX píše:myslíš tlačítko MENU ? od 2003 nahoru už to tam je, navíc se to dá dodělat.
Jj, jen s tím hlavním ovladačem to je občas docela opruz.
Jinak to mám celé překopané na poface.
U mně je trochu problém ten pappel, jedině to opatrně říznout..?
to je jednoduchý, přijedeš a vyměníme ti i ovladač i pappel za krasny hnědy dřevo :lol: :lol: :lol:
vlastnemec

#120 Příspěvek od vlastnemec »

Nabízím Piano na hnědý se vykašli piano je individual hnědý ne :D
Odpovědět