Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
N53b30 vibruje a za studena nedrží volnoběh
Re: N53b30 vibruje a za studena nedrží volnoběh
asi nedá. aditivia to možná o chlup oddálí
Pánové a co doporučíte, když jsem na komplet nový sadě s 11, novým těsněním a oddělovacíma kroužkama najel cca. 22 tis? Na lean mixture opět chod jak sekačka na trávu. Ale pouze na chudou směs, jinak je to ok. Vyreklamovat se to nedá, ale prostě je to na to to všechno zahodit a znovu koupit po 20tis km novou sadu za 32 kolíků? Jako už mě to napadlo taky, ale je tohle vůbec možný, že to nevydrží ani těch pitomejch 50tis?Snejk píše:Nejhorsi je jak kazdej meni jen jednu vec, ja to striktne zakazuju i kdyby nevim co. Zaklad spokojene n53/4 atd je to mit perfektni. Tudiz pri sebemensim problemu, popr po koupi v neznamym stavu to vymenit vzdycky vsechno, tzn civky vsechny, ne po jednom.. a vstriky taky tak, proste sere se jeden tak zahodit vsechny... uz jsem nenavidel jak kazdej druhej tejden jezdi ty samy auta a jednou je v pici ctvrtej , pak sestej, pak prvni.. to nikam nevede... nemluvim o tom kdyz date dva novy tak ten zbytek je stejne k nicemu a nepujde to tak hezky (ty spicky tech vstriku jsou dycky uplne zajebany karbonem...). Kdyz je vsecko novy tak to proste funguje jako novy..
Tak nějak jsem si už zvyknul, že N53 je sráč, ale tak nějak jsem počátal s tím, že ta nová sada by alespoň 80tis vydržet mohla.
Ahoj, tak po delsi dobe se reseni naslo a to kmpletni vymena motoru, protoze u puvodniho se ukazalo, ze nema dostatecne tlaky na nekolika valcich
Ted uz to bezi hezky ciste, ALE jakoze se dusi a vytacet se necha az po spadnuti motoru do nouzaku. Zkousel jsem cistit ventily na vanos a i jsem je menil a nic. Pokud jeden odpojim, tak je to v nouzaku hned a nedusi se. Diag. pise chyby P0012 a P0015 - zpozdeni vackoveho hridele jak na sani, tak i vyfuk. Rozvody jsem nastavoval uz dvakrat!!
Me uz z toho auta trefi.. Nevi nekdo co s tim?

Me uz z toho auta trefi.. Nevi nekdo co s tim?
vážně vás todle baví?
Ahoj, tak zahada vyresena. Bohuzel jsem pri sestavovani rozvodu prohodil kola na vackach. Koukal jsem, jestli jsou stejna, ale uz ne na to, jestli se na nich taky neco pise 
Takze uz mi to zase hezky jezdi. Vsem, co poradili, tak dekuji!

Takze uz mi to zase hezky jezdi. Vsem, co poradili, tak dekuji!