Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Michal595: kdyz kouknu na vybavu/najezd/cenu tak se nedivim, ze nemel zajem se bavit o cene... To auto ma svuj vek, za tyhle prachy musis kousnout nejaky ty minusy. Mne na fotkach pripada super. Samozrejme neni to individual a je potreba vepredu prohodit sedacky za komforty
Jasne kurevtor ja to beriem ze je to stare auto, neriesil som skrabnceky tukanceky na dverach atd..ale funkcnost veci a stav technicky to moze byt okej aj na starom aute si myslim..cena 11200eur zase nie je uplne mala si myslim za nie nejaku specialitku...a ten najazd bol otazny aky je realne podla infa v systeme to vyzera ze minimalne 50tis km bolo stiahnutych samozrejme ani to nie je zle ak to nebolo viacej v reale./
- vlastnemec
Ono prodávat auto taky není žádná sranda, denně Ti přijde několik sms s nabídkami (inzerce nesmyslné návrhy), do toho Ti volají další co to koupí hned za 50% ceny, potom další pitomci co si chtějí z tebe vystřelit, nebo jen pokecat, sem tam nějaká cikánská rodinka - už přestávají jezdit v e38 a přesedlávají do novějších a ti co se chtějí jen projet no kurva mě by nervy ruply.
To akoze ano beriem ani nieco predavat nie je sranda..ale tak myslim ze ked niekto pride necelych 600km asi ma seriozny zaujem to auto kupit, nehovorim ze to bol vrak to nie, ale ked som si napocital veci co by bolo treba robit tak sa mi to zdalo moc proste, jasne ze som nechcel dole z ceny 50% ani som nepovedal ziade cislo len ci je ochota sa bavit o cene a nebola tak ok...
- vlastnemec
No já jsem dojel s JaraXem do Rotterdamu dali kebab a jeli zpět
Neboj nějakou najdeš co jsem koupil před cca rokem a půl svoji druhou sedmu se jich pěkných a levných dovezlo spousty 

Sak akoze nic sa nedeje my sme dali kavu;)len hovorim ze jak na to mozu mat nervy ludia co takto chodia pravidlne po autach mna by drblo...najviac ma sral ten zabity cas no..
- Filozof
- Klubové ID: 1044
však vás tady je spousty s nadupanejma sedmičkama at 745i tak 750i ....to je tak těžké až někdo z vás bude prodávat auto přeprodat dalšímu nadšenci zde na foru ? Někdo čeká rodinu nebo staví barák či potřebuje peníze jinde a hned jsou nějaké 7er na prodej ....zatím je jich fakt málo ala kawamanova krasavice a pak dlouho nic ale snad by se dalo i takto postupovat.... nebo pak jezdit po celé Evropě ...
Kolik vás tu je s E65kou .... 50 minimálně ?Vsadím boty že se další 2-3kusy budou příští rok prodávat tady na klubu a možná jich bude více ...
Musí to bejt mazec prodávat 7er ...
Otec měl jednu fabii na lítačku po městě a chtěl ji prodat a byla během pár dní pryč. Přijela ženská zkusila se projet a říkala super beru ...tady jsou prachy smlouva a hotovo.
Kamarád taky prodával oktávku a pár dní byla pryč ... prej borec prošel si to vyzkoušel projel se a otestoval klimu a radio zda hraje dobře podíval se na motor a za 30minut bylo prodáno...
Prý to jsem nečekal tak rychlej prodej ... no prostě horké zboží ...
BMW 7er se jistě prodává dlouhé měsíce ... protože těch zákazníků je velice málo. PAk se musí upravovat cena nebo nevím co ... jezdí cikáni a ruzná pochybná individua a pak občas fanda značky mezi nimi ...to je těžké pak vyjednávat ...
Ale pokud vím že mám pár závad tak musím čekal nějaké úpravy ceny.
Pokud vím že mám top stav auto ...ještě s pneu sadou navíc tak je to uplně jiná situace.
Kolik vás tu je s E65kou .... 50 minimálně ?Vsadím boty že se další 2-3kusy budou příští rok prodávat tady na klubu a možná jich bude více ...
Musí to bejt mazec prodávat 7er ...
Otec měl jednu fabii na lítačku po městě a chtěl ji prodat a byla během pár dní pryč. Přijela ženská zkusila se projet a říkala super beru ...tady jsou prachy smlouva a hotovo.
Kamarád taky prodával oktávku a pár dní byla pryč ... prej borec prošel si to vyzkoušel projel se a otestoval klimu a radio zda hraje dobře podíval se na motor a za 30minut bylo prodáno...
Prý to jsem nečekal tak rychlej prodej ... no prostě horké zboží ...
BMW 7er se jistě prodává dlouhé měsíce ... protože těch zákazníků je velice málo. PAk se musí upravovat cena nebo nevím co ... jezdí cikáni a ruzná pochybná individua a pak občas fanda značky mezi nimi ...to je těžké pak vyjednávat ...
Ale pokud vím že mám pár závad tak musím čekal nějaké úpravy ceny.
Pokud vím že mám top stav auto ...ještě s pneu sadou navíc tak je to uplně jiná situace.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ale taky ber že pokud kupuješ auto jen tak od lidí, co to servisovali mimo fandy, tak má prostě vždycky nějaké problémy, tam rameno, tam teče oleje, tam hardyna, nemá to LPG, nemá to sníženej termstat, nemá to dalkovej start, ani jarax vyfuk atd.
no a když máš sedmu kde ti jarax nebo snejk tydle všecky věci udělal, tak to nebudeš prodávat za 200k, takovej MartinK třeba koupil za 200k, ale už má LPG, poservisovano, krásně udělaný interier, a ted vidím prodejní cenu za 400k, jenže by to všichni chtěli za těch 200k.
takže se pak nemužete divit když kawaman chtěl za 500k za svoji sedmu, a furt mi někdo psal jeslti to má brát, takže to nerealná cena nebyla.
no a když máš sedmu kde ti jarax nebo snejk tydle všecky věci udělal, tak to nebudeš prodávat za 200k, takovej MartinK třeba koupil za 200k, ale už má LPG, poservisovano, krásně udělaný interier, a ted vidím prodejní cenu za 400k, jenže by to všichni chtěli za těch 200k.
takže se pak nemužete divit když kawaman chtěl za 500k za svoji sedmu, a furt mi někdo psal jeslti to má brát, takže to nerealná cena nebyla.
- kawaman
- Klubové ID: 3927
A nikdo se ani nepřijel podívat 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
-
- Kontaktovat uživatele:
oni neměli vyřešeny prachy
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Klidně se můžou přijet podívat a vyzkoušet, při slušném jednání není problém
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
Tak co čtu tu recenzi od Michala, tak tedy nevím zda to je ok jednání. V inzerátu píše TOP stav, čili si představuju sednout a jezdit. Kopájící, autoamt to vypadá na hydroměnič ani né na olej, pokud psal, že kope pořád (2-3), tekoucí servo, málo vody v soustavě, klasický problém N62, teď jsem vyměnil komplet soustavu i u E70 (hadice, o krozuzky, expanzku, pumpu) Motor kouří na volnoběh chycený gufera, kolik jste to říkal,i 50 přetěsnění, nejde zadní okno, voda ve světle. Chybí komforty. Pán nikdy neměnil olej v automatu, chyby v ECU......starý penu 11 let pfůůůů, sjteý na prach. Nejde o gumy spíš opřístup. Takový kecy, jao, že to auto stálo 3,5 mega tak co chce, to je teda argument, auto smotaný, no mylsím si, že takhle se chová 90% všech pordejců, jedno jestli bazar, nebo soukromník. Vymeje motor a pane to je suchý jak pole v létě..uáááááááá.
Takže já tady slyším, nejezdím hned opravuju a jsem v tom přes 100 a to jsem asi podstřelil. Jak tohle auto teda může být za 270 možná tak 170. Prostě koupit E66 ve špatným stavu je blbost a hřebíček do rakve a už se to potáhne, až do prodeje nebo vrakování auta, to už jsme někde zažil, jen nevím kdo má takovej kur...a problém a stále nejezdí hmm, že by já !!!
Kawaman: lepší si to nechat a nebo prostě opravdu prodat někomu kdo ty peníze má a vyloženě to chce.
Takže já tady slyším, nejezdím hned opravuju a jsem v tom přes 100 a to jsem asi podstřelil. Jak tohle auto teda může být za 270 možná tak 170. Prostě koupit E66 ve špatným stavu je blbost a hřebíček do rakve a už se to potáhne, až do prodeje nebo vrakování auta, to už jsme někde zažil, jen nevím kdo má takovej kur...a problém a stále nejezdí hmm, že by já !!!
Kawaman: lepší si to nechat a nebo prostě opravdu prodat někomu kdo ty peníze má a vyloženě to chce.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Tak ono když někdo nemá vyřešený prachy, tak jeho názor na dané auto ve smyslu value for money je dost k ničemu 

"kupoval auto, byl skromny - jen petilitrik benzin sedmicku bawo, jen nemel vyresene prachy"
docela zajimavej a smutnej pribeh, cesky nonstopy, herny a knajpy vseho druhu uz jich zazily hodne.
jo pak se zjistilo, ze nema moc vyreseny ani zivot

docela zajimavej a smutnej pribeh, cesky nonstopy, herny a knajpy vseho druhu uz jich zazily hodne.
jo pak se zjistilo, ze nema moc vyreseny ani zivot

-
- Kontaktovat uživatele:
tak ti lidi uviděli kawamanovo, tak dali inzerat na svoje auto s tím že když se prodá hned vezmou kawamanovo, takže by se to prodalo, ale prostě to za 500 chvilku trvá, kdyby to dal za 300 ,tak to zítra nemá, ale proč by to někdo dělal.
co se týče toho auta kde byl Michal, tak to je prostě klasika, nikdo ti neřekne do telefonu že je auto mrdka, že tam je 30 závad, každý auto na kterým kdy jedem je naprostý top, ale je dobré mít to slovo od nich, protože pak má člověk argumenty.
naopak kolikrát lidi neví, moji 6er jsem bral s KO motorem, samozřejmě jen gufera, no a ta sedma tento týden měla mít KO SZL, že to říkal mechanik, ale jen tam chyběl olej v DD

co se týče toho auta kde byl Michal, tak to je prostě klasika, nikdo ti neřekne do telefonu že je auto mrdka, že tam je 30 závad, každý auto na kterým kdy jedem je naprostý top, ale je dobré mít to slovo od nich, protože pak má člověk argumenty.
naopak kolikrát lidi neví, moji 6er jsem bral s KO motorem, samozřejmě jen gufera, no a ta sedma tento týden měla mít KO SZL, že to říkal mechanik, ale jen tam chyběl olej v DD

To mi príde tiež totálne smiešne, že niekto chce kúpiť auto skoro za 500k Kč a pritom tie prachy nemá. Ja kým som nemal bokom aspoň dvojnásobnú sumu ceny auta, ktoré som chcel kúpiť, tak som reálne nad kúpou ani neuvažoval, maximálne som tak brúzdal po inzerátoch.
Keby som bol na mieste predajcu auta za 500k a prišiel/volal by mi týpek, že má 300k, tak by som mu slušne povedal, že má najprv došetriť ešte zvyšných 200k a potom sa môžeme baviť.
/BTW, keby ste sa chceli pobaviť, odporúčam túto tému na slovenskom BMW klube, niektoré fakt stoja za to
Predaj auta aneb ked je zaujemca keket
Keby som bol na mieste predajcu auta za 500k a prišiel/volal by mi týpek, že má 300k, tak by som mu slušne povedal, že má najprv došetriť ešte zvyšných 200k a potom sa môžeme baviť.
/BTW, keby ste sa chceli pobaviť, odporúčam túto tému na slovenskom BMW klube, niektoré fakt stoja za to

Predaj auta aneb ked je zaujemca keket
-
- Kontaktovat uživatele:
ale vy jste kokoti, děláte jak kdyby jel někdo za kawamanem a pak řekl že nemá prachy, to možna udělal Michal595 že to po něm loudil a po mě loudil jestli bych to servisoval a pak řekl že to je drahy, že na to nema.
ti lidi mi jen volali jeslti ma smysl aby prodali svoji sedmu kvuli kawamanove, jestli ma smysl do toho jít, nevím co je na tom tak nepochopitelnyho. kawamana ani nekontaktovali tuším.
to je rozdíl proti tomu někam jet a pak říct že nemam prachy.
já třeba taky neměl prachy na 6er, v době kdy jsem ji kupoval jsem měl 20 000kč, ale objevila ses zajimava šestka, tak jsem sedl do auta, podíval se, projel, vzal si uvěr a za 2 dny jsem si pro ni jel.
ti lidi mi jen volali jeslti ma smysl aby prodali svoji sedmu kvuli kawamanove, jestli ma smysl do toho jít, nevím co je na tom tak nepochopitelnyho. kawamana ani nekontaktovali tuším.
to je rozdíl proti tomu někam jet a pak říct že nemam prachy.
já třeba taky neměl prachy na 6er, v době kdy jsem ji kupoval jsem měl 20 000kč, ale objevila ses zajimava šestka, tak jsem sedl do auta, podíval se, projel, vzal si uvěr a za 2 dny jsem si pro ni jel.
Ono je jasne ked dal kawaman inzerat krasna sedma ze sa ozve milion ludi vypyta si vinko pokeca...a potom skonstatuje ked predam svoje ajto ked predam toto hento tak kupim...to je sice super ale v reale je z toho nic...ja sa sice venujem inemu biznisu ako su auta, ale toez mi pride xy ludi ok vsetko super len nemam este penaize ale ked predam byt dostanem neviem aky uver tak vezmem..a viem ze to je proste nerealny kupec ktory sa len chcel prist pozriet a nic z neho a je to akurat zabity cas, ked sme este predavali motorky a bolo nieco zaujimave hned bolo milion ludi a dosli sa len povozit lebo na to nemali...to je proste normalne zial...
Zase som zastanca nazoru ze kazda vec ma len taku hodnotu za ktoru sa je schopna predat, do ceny nepatrie osobne preferenice vztah k veci citova naviazanost alebo ako to povedat ..pre predavajuceho je samozrejme tazke sa odosobnit od toho ale to kupujuci neriesi..objektovne veci su druha vec, ked nieco brzne stoji x euro a mam tu vec v super stave a vypstqm 1,5-2 krat tolko je to asi okej ale treba byt realista...samozrejme ako sa u nas hovori niekedy aj motyka vystreli;)))
Zase som zastanca nazoru ze kazda vec ma len taku hodnotu za ktoru sa je schopna predat, do ceny nepatrie osobne preferenice vztah k veci citova naviazanost alebo ako to povedat ..pre predavajuceho je samozrejme tazke sa odosobnit od toho ale to kupujuci neriesi..objektovne veci su druha vec, ked nieco brzne stoji x euro a mam tu vec v super stave a vypstqm 1,5-2 krat tolko je to asi okej ale treba byt realista...samozrejme ako sa u nas hovori niekedy aj motyka vystreli;)))
Jarax sorry ale ty si blazen, ale uz ma to neprekvapuje:)ja mozes povedat o niekom koho vobec nepoznas ci na to ma alebo nema?;)ze je mechanik debil vyhodnotis na zaklade toho ze mu nieco nacitat a ze bol na jednotke:)
ono je zo o tom co som ochotny za nieco dat, s kawamnom sme sa bavili pomaly rok dozadu o jeho aute a povedal som hned co by som dal co by som nedal...potom sa veci vyvjalu a udiali ako udiali, ja som na svojom nazore nic nezmenil od zaciatku..neviem co ty vies co nevies ale je super ze vsetko vyhodnotis od stola:)
ono je zo o tom co som ochotny za nieco dat, s kawamnom sme sa bavili pomaly rok dozadu o jeho aute a povedal som hned co by som dal co by som nedal...potom sa veci vyvjalu a udiali ako udiali, ja som na svojom nazore nic nezmenil od zaciatku..neviem co ty vies co nevies ale je super ze vsetko vyhodnotis od stola:)
-
- Kontaktovat uživatele:
tebe jsem vyhodnotil jednoduše, několikrat jsem ti radil, ohledně LPG, ohledně E70, ohledně W221, ohledně E65, nikdy jsi moje rady neposlechl a ani tě nezajímali, takové lidi dávám do kategoriee "nepotřebné" můj čas je vzácný a nehodlám ho ztrácet.
to je jako travisson, který mi pomalu rok posilal sedmy a ptal se na rady, pak přes to že jsem mu řekl že to je kravina koupil auto bez Adaptive drive, ještě navíc od člověka který na to dával Meyle díly apod. no a ted mi pošle sedmu s AD na díly, že by se z toho AD namontovalo na jeho sedmu.
někteří lidi jsou fakt ztracené připady.
to je jako travisson, který mi pomalu rok posilal sedmy a ptal se na rady, pak přes to že jsem mu řekl že to je kravina koupil auto bez Adaptive drive, ještě navíc od člověka který na to dával Meyle díly apod. no a ted mi pošle sedmu s AD na díly, že by se z toho AD namontovalo na jeho sedmu.
někteří lidi jsou fakt ztracené připady.