Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
No, jeste jsem taky v necem takovem nejel
.

Jak jsi přišel na 50 tkm? Dává se tak po 10 - 15 tkm jak vychází volno, ale jinak by měl normálně chodit po 30tkm je to vlastně koncernJaraX píše:kawaman, domluv se s Tomasisem, není problém.
takže gumy stejně drahé jako u M5, destičky o něco dražší. v tomdle je to stejny.
ale měnit u Huracana olej jednou za 50 tisíc km, to mi přijde dost. bych to viděl tak po 5000km.

Kotouče s doživotní zárukou - to myslíš keramické? Já měl za to, že se keramické kotouče váží a když se z nich časem vypaří ta pryskyřice, tak se taky mění.
jsi psal že jsi v tom letos najel 100tkm, a že měníte 2x ročně, ale tak nějak blbě jsem předpokladal že jezdíš jen v jednom kusu
Je to karbonkeramika a jediné zničení přichází v úvahu při nehodě že praskne, jinak na něm nevidíš vůbec nic. Už jsem pochopil jak to Jarax myslel. Těch 100 tkm mám za uplynulé čtyři roky, ne za letošek
Letos tam jen to kilo skočilo 

Jinak dřív jsem to tu nabízel, ale moc lidí nechodilo, tak jsem s tím přestal .. http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=83180
Teď to jezdim pod http://www.racing-motors.cz/
Teď to jezdim pod http://www.racing-motors.cz/
Já jsem se dost projel s M4, kterou jsme měli půjčenou asi na týden, takže jsem s ní mohl jezdit sám, normálně v provozu, na dálnici...takže mě ty supersporty moc nelákali...ale byl jsem navnaděnej z Topgearu na Ariela Atoma. Letos jsem se s ním svezl a byl jsem docela zklamanej...čekal jsem, že to bude super zážitek, ale očekávání se nenaplnilo...při 150km/h člověku připadá, že jede 250...
Taky je to hrozně tvrdé a třeba při 130 - 150 už to dost poskakuje a tím pádem poskakuje i řidič a hýbe rukama...a volant je dost citlivý...takže už má člověk co dělat to vůbec udržet v přímém směru...neumím si představit to kulit třeba 180-200 někde na normální silnici...ale teda ten zátah je brutální...i u té M4 jsem to sešlápnul na podlahu a čekal, co se bude dít....u toho Atoma jsem snad ani podlahu nedošlápnul a jak to začalo zrychlovat jakože už moc, tak jsem stejně instinktivně plyn povolil... 

Tak tenhle pocit jsem měl jen u Aventadora Mansory, tam jsem tu nohu taky moc dlouho v podlaze neudržel
Jen to nebylo tím že by to poskakovalo, ale tou číslicí na tachometru 

Koukám, že jsi vystřídal víc supersportů než Ronaldo
Tvůj denní chleba je to, o čem tu většina z nás jen sní...pěkný
Nebudete do výzbroje zařazovat taky Teslu...mluvil jsem s klukem, který se v tom vezl jako spolujezdec a řikal, že to zrychlovalo tak, že mu to zvedlo nohy z podlahy...
A nehledáte brigádníka

Nebudete do výzbroje zařazovat taky Teslu...mluvil jsem s klukem, který se v tom vezl jako spolujezdec a řikal, že to zrychlovalo tak, že mu to zvedlo nohy z podlahy...

A nehledáte brigádníka

Teslu jsem taky jezdil, tam jde o ten krouťák že ho máš hned, ale jinak to prostě není to pravé ořechové
Brigádníci jsou tak nějak předem vybraný z kamarádů a kolegů, protože svěřit někomu auto za 7 mega ....
Navíc do provozu stejně berem vždy jen dvě až tři auta, až na polygon jich jede třeba 7, ale tam to není ono je to opravdu malé a nic si neužiješ když v tom sedíš prvně. To se pak lidi nechávají právě ode mě vozit a já tam nechám za víkend gumy 

Járo, tady máš hodně podobné video tomu tvýmu
https://www.novinky.cz/clanek/subaru-st ... t-40250851
https://youtu.be/x29oahegQbI

https://www.novinky.cz/clanek/subaru-st ... t-40250851
https://youtu.be/x29oahegQbI
Naposledy upravil(a) ettore dne pon 29.10.2018 15:52, celkem upraveno 1 x.
Sedet tam, jako spolujezdec, tak mam plny gate 

Důležité poselství. Nekupujte si nikdo sedmu bez DD a to ani za 3000eur. Teď jsem s tím v Mannheimu. Unavenej vyřízenej ještě v té vychrici co byla by mi DD hodně pomohl.
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
GT-R a jeho prevodovka je liečiteľná výrazne lacnejšie, len treba vedieť za kým zájsť
Videá ktoré sú nahrávané kvôli zvuku motoru a pritom tam furt hraje hitparáda z rádia Orion, to mám najradšej
Report ale pekný a vecný, aby som len nekritizoval

Videá ktoré sú nahrávané kvôli zvuku motoru a pritom tam furt hraje hitparáda z rádia Orion, to mám najradšej

Report ale pekný a vecný, aby som len nekritizoval

To je, az takovej rozdil?JaraX píše:Důležité poselství. Nekupujte si nikdo sedmu bez DD a to ani za 3000eur. Teď jsem s tím v Mannheimu. Unavenej vyřízenej ještě v té vychrici co byla by mi DD hodně pomohl.
Strašnej
Vlastnemec v tom minule jel 300m tak se snad vyjadri
Vlastnemec v tom minule jel 300m tak se snad vyjadri
Když nebudu řešit jízdní vlastnosti při svižné jízdě, tak DD je právě ta věc, co udělá z cesty klidnou plavbu. To, že se auto nenaklání je nejvíc komfortní věc. Bez něj je ta jízda v autě o hmotnosti 7er zbytečně dramatická 

mojí manželce bývá špatně v 7er e38 ...je to tím že nemám DD ? Nebo je něco špatně ? Tlumiče jsou 3roky nové i pružiny SACHS ...tak přemýšlím proč je vzadu ženě špatně v autě ...
Vím je to blbý dotaz tady ale právě ta e65 a DD měla vliv na to aby nebylo spolujezdci zle ? Okresky a zatáčky atd. Ikdyž jedu plavně a klidně ? Je možné že po hodině jízdy je vzadu lidem špatně ?
Nechci psát dlouhé OT jen rychlej dotaz zda to DD má i na toto vliv ...nebo zda se stím někdo setkal v 7er.
Vím je to blbý dotaz tady ale právě ta e65 a DD měla vliv na to aby nebylo spolujezdci zle ? Okresky a zatáčky atd. Ikdyž jedu plavně a klidně ? Je možné že po hodině jízdy je vzadu lidem špatně ?
Nechci psát dlouhé OT jen rychlej dotaz zda to DD má i na toto vliv ...nebo zda se stím někdo setkal v 7er.
Osobně si myslím, že to vliv nemá, moje e65 má dd+edc a ženě je vzadu blbě vždy. Jedno v jakým autě, jedno jak klidně jedu. Ve předu ok, spíš je to tím jak střední ucho předává informace a mozek se nedokáže vypořádat s tím, že se tělo pohybuje a přitom oči to příliš nevidí ...
Vliv to určite ma. Sedmá bez DD je jak loď na rozbouřeném moři. Furt se to kolibe. Ženě je taky víc zle v hnědé. Ale když nejedu pohodu je jí zle v zatáčkách i v longu. Co si chválila byla g11 s natáčením zadní nápravy. Tam nebyl ten pocit toho přetížení v zatáčkách. Čili každá věc na podvozku zlepšuje komfort a pohodu na palubě. Nejlepší máš půjčit si sedmu na víkend a hned uvidis