Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jaris330D

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#4121 Příspěvek od Jaris330D »

No, jeste jsem taky v necem takovem nejel :lol:.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#4122 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

JaraX píše:kawaman, domluv se s Tomasisem, není problém.

takže gumy stejně drahé jako u M5, destičky o něco dražší. v tomdle je to stejny.
ale měnit u Huracana olej jednou za 50 tisíc km, to mi přijde dost. bych to viděl tak po 5000km.
Jak jsi přišel na 50 tkm? Dává se tak po 10 - 15 tkm jak vychází volno, ale jinak by měl normálně chodit po 30tkm je to vlastně koncern :lol:
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#4123 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Kotouče s doživotní zárukou - to myslíš keramické? Já měl za to, že se keramické kotouče váží a když se z nich časem vypaří ta pryskyřice, tak se taky mění.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#4124 Příspěvek od JaraX »

jsi psal že jsi v tom letos najel 100tkm, a že měníte 2x ročně, ale tak nějak blbě jsem předpokladal že jezdíš jen v jednom kusu
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#4125 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Je to karbonkeramika a jediné zničení přichází v úvahu při nehodě že praskne, jinak na něm nevidíš vůbec nic. Už jsem pochopil jak to Jarax myslel. Těch 100 tkm mám za uplynulé čtyři roky, ne za letošek ;) Letos tam jen to kilo skočilo 8-)
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#4126 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Jinak dřív jsem to tu nabízel, ale moc lidí nechodilo, tak jsem s tím přestal .. http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=83180

Teď to jezdim pod http://www.racing-motors.cz/
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#4127 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Já jsem se dost projel s M4, kterou jsme měli půjčenou asi na týden, takže jsem s ní mohl jezdit sám, normálně v provozu, na dálnici...takže mě ty supersporty moc nelákali...ale byl jsem navnaděnej z Topgearu na Ariela Atoma. Letos jsem se s ním svezl a byl jsem docela zklamanej...čekal jsem, že to bude super zážitek, ale očekávání se nenaplnilo...při 150km/h člověku připadá, že jede 250... :-) Taky je to hrozně tvrdé a třeba při 130 - 150 už to dost poskakuje a tím pádem poskakuje i řidič a hýbe rukama...a volant je dost citlivý...takže už má člověk co dělat to vůbec udržet v přímém směru...neumím si představit to kulit třeba 180-200 někde na normální silnici...ale teda ten zátah je brutální...i u té M4 jsem to sešlápnul na podlahu a čekal, co se bude dít....u toho Atoma jsem snad ani podlahu nedošlápnul a jak to začalo zrychlovat jakože už moc, tak jsem stejně instinktivně plyn povolil... :-)
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#4128 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Tak tenhle pocit jsem měl jen u Aventadora Mansory, tam jsem tu nohu taky moc dlouho v podlaze neudržel :oops: Jen to nebylo tím že by to poskakovalo, ale tou číslicí na tachometru 8-)
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#4129 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Koukám, že jsi vystřídal víc supersportů než Ronaldo :-) Tvůj denní chleba je to, o čem tu většina z nás jen sní...pěkný :-) :cool2:

Nebudete do výzbroje zařazovat taky Teslu...mluvil jsem s klukem, který se v tom vezl jako spolujezdec a řikal, že to zrychlovalo tak, že mu to zvedlo nohy z podlahy... :-)

A nehledáte brigádníka :-)
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#4130 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Teslu jsem taky jezdil, tam jde o ten krouťák že ho máš hned, ale jinak to prostě není to pravé ořechové :? Brigádníci jsou tak nějak předem vybraný z kamarádů a kolegů, protože svěřit někomu auto za 7 mega .... :| Navíc do provozu stejně berem vždy jen dvě až tři auta, až na polygon jich jede třeba 7, ale tam to není ono je to opravdu malé a nic si neužiješ když v tom sedíš prvně. To se pak lidi nechávají právě ode mě vozit a já tam nechám za víkend gumy :twisted:
ettore

#4131 Příspěvek od ettore »

Naposledy upravil(a) ettore dne pon 29.10.2018 15:52, celkem upraveno 1 x.
Jaris330D

#4132 Příspěvek od Jaris330D »

Sedet tam, jako spolujezdec, tak mam plny gate :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#4133 Příspěvek od JaraX »

Důležité poselství. Nekupujte si nikdo sedmu bez DD a to ani za 3000eur. Teď jsem s tím v Mannheimu. Unavenej vyřízenej ještě v té vychrici co byla by mi DD hodně pomohl.
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4134 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

GT-R a jeho prevodovka je liečiteľná výrazne lacnejšie, len treba vedieť za kým zájsť ;)
Videá ktoré sú nahrávané kvôli zvuku motoru a pritom tam furt hraje hitparáda z rádia Orion, to mám najradšej :lol:

Report ale pekný a vecný, aby som len nekritizoval :lol:
Jaris330D

#4135 Příspěvek od Jaris330D »

JaraX píše:Důležité poselství. Nekupujte si nikdo sedmu bez DD a to ani za 3000eur. Teď jsem s tím v Mannheimu. Unavenej vyřízenej ještě v té vychrici co byla by mi DD hodně pomohl.
To je, az takovej rozdil?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#4136 Příspěvek od JaraX »

Strašnej
Vlastnemec v tom minule jel 300m tak se snad vyjadri
TANN3R

#4137 Příspěvek od TANN3R »

Když nebudu řešit jízdní vlastnosti při svižné jízdě, tak DD je právě ta věc, co udělá z cesty klidnou plavbu. To, že se auto nenaklání je nejvíc komfortní věc. Bez něj je ta jízda v autě o hmotnosti 7er zbytečně dramatická :D
Filozof

#4138 Příspěvek od Filozof »

mojí manželce bývá špatně v 7er e38 ...je to tím že nemám DD ? Nebo je něco špatně ? Tlumiče jsou 3roky nové i pružiny SACHS ...tak přemýšlím proč je vzadu ženě špatně v autě ...

Vím je to blbý dotaz tady ale právě ta e65 a DD měla vliv na to aby nebylo spolujezdci zle ? Okresky a zatáčky atd. Ikdyž jedu plavně a klidně ? Je možné že po hodině jízdy je vzadu lidem špatně ?

Nechci psát dlouhé OT jen rychlej dotaz zda to DD má i na toto vliv ...nebo zda se stím někdo setkal v 7er.
pGb

#4139 Příspěvek od pGb »

Osobně si myslím, že to vliv nemá, moje e65 má dd+edc a ženě je vzadu blbě vždy. Jedno v jakým autě, jedno jak klidně jedu. Ve předu ok, spíš je to tím jak střední ucho předává informace a mozek se nedokáže vypořádat s tím, že se tělo pohybuje a přitom oči to příliš nevidí ...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#4140 Příspěvek od JaraX »

Vliv to určite ma. Sedmá bez DD je jak loď na rozbouřeném moři. Furt se to kolibe. Ženě je taky víc zle v hnědé. Ale když nejedu pohodu je jí zle v zatáčkách i v longu. Co si chválila byla g11 s natáčením zadní nápravy. Tam nebyl ten pocit toho přetížení v zatáčkách. Čili každá věc na podvozku zlepšuje komfort a pohodu na palubě. Nejlepší máš půjčit si sedmu na víkend a hned uvidis
Odpovědět