ono u xdrive nejde tak o et,jako o profil pneuTotic píše:A to páslo ET takhle bez problémů M3 kola na xDrive? Ps. vypadá to OK!
Barva M3 kol na E92?
-
hansm5
Re: Barva M3 kol na E92?
-
Stickler
- Klubové ID: 3987
Možná to bylo myšleno čistě esteticky, než funkčně 
Každopádně děkuji, sedí úplně přesně a jsem překvapen, že ačkoli ještě nemám široký předek z M3, stejně kola vpředu nejsou zároveň s blatníky. Vzadu je to přesně
Každopádně děkuji, sedí úplně přesně a jsem překvapen, že ačkoli ještě nemám široký předek z M3, stejně kola vpředu nejsou zároveň s blatníky. Vzadu je to přesně
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
To je dobře aspoň se tak nebudou špinit a cákat boky vozu a okna. Jsem si říkal, že bych jednou pořídil E92/E93 a rozšířil to o blatníky M3 a kola nějak vypodložil
To budeš dávat ty M3 širší nápravnice/náboje, nebo to na Xdrive nejde?
-
Stickler
- Klubové ID: 3987
To v plánu aktuálně nemám. Co se M3 úprav týče, v plánu jsou kola (i když na další léta možná ty neoriginální 20"), vzadu (nějak??) rozšířit blatníky, vpředu vyměnit blatníky, kapotu, nárazník, vedení vzduchu k brzdám a čelo, prahy, zrcátka.. Nahodil jsem také originál M3 hranu na kufr a vyměnil zadní nárazník za M-paket (originál M3 nemohu, auto jsem totiž koupil se sportovními 4 výfuky Supersprint - spokojenost - a kvůli rozdílné rozteči na ně padne jen origo M-paket nárazník s jiným difuzorem, M3 nárazník je připravený na koncovky blíže ke středu auta).
Výkon je teď upravený půlkou nového motoru (údržba) a softwarem, nad 400HP ho pak snad dostanou další HW úpravy, to má aktuálně ale nižší prioritu než to vyladit esteticky, včetně zakončení kompletním novým lakem
Výkon je teď upravený půlkou nového motoru (údržba) a softwarem, nad 400HP ho pak snad dostanou další HW úpravy, to má aktuálně ale nižší prioritu než to vyladit esteticky, včetně zakončení kompletním novým lakem

Fully individualized BMW 3 Coupe (E92) 2008, 335xi ~ 280kW (380HP), ~ 530Nm, full equipment