Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 - Ovládání hlasem - Voice command system
Re: E60 - Ovládání hlasem - Voice command system
u mé e63 mi ovládání hlasem nefunguje. Po zmáčknutí tlačítka by se měl ozvat tón, u mě je ticho...systém nereaguje...zkusil jsem v menu změnit jazyk na němčinu ale opět bez reakce...
Nemáte s tím někdo zkušenost? Je tu na to odborník - že bych se s tím zastavil ?
Češtinu nechci, ale chtěl bych, aby to reagovalo na anglické příkazy.
Nemáte s tím někdo zkušenost? Je tu na to odborník - že bych se s tím zastavil ?
Češtinu nechci, ale chtěl bych, aby to reagovalo na anglické příkazy.
a máš ve výbavě Preparation Of Voice Input System, nebo Voice Input System? já mám to první, sice tlačítka u idrive a nechodí mi to... výroba 2/2004 až
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Mám ve výbavě "Voice Input System" - rok výroby 05/2006 - takže by to mělo být OK. Ale nefunguje...zddan01 píše:a máš ve výbavě Preparation Of Voice Input System, nebo Voice Input System? já mám to první, sice tlačítka u idrive a nechodí mi to... výroba 2/2004 až
-
- Kontaktovat uživatele:
Protoze to mas dodrbane... Prehrat soft, opravit vin, aktivovat hlasove ovladani a odjezd...
Tak to jsem rád, že je to tak jednoduchématiz píše:Protoze to mas dodrbane... Prehrat soft, opravit vin, aktivovat hlasove ovladani a odjezd...

Je treba vlastnit specialne dvd s opravnymi kodmi pre hlasove ovladanie. Bez neho sa to neda spravit.
Důležitá informace. Snad to Snejk bude mít.airbone píše:Je treba vlastnit specialne dvd s opravnymi kodmi pre hlasove ovladanie. Bez neho sa to neda spravit.
mam, ale taky mam pristup na sgate takze si muzu stahnout kod primo z bmw
-
- Člen Klubu
U E60 2004, kupovaný nový zřejmě v česku a vyrobený v Dingolfingu, když zmáčknu na volantu tlačítko telefén začne mě komandovat nějaká chladná Němka a nedá se to minutu moc vypnout. Odpovídám jí Scheisse! Je to fuj tlačítko, momentálně úplně k ničemu. Radši bych si tam zapnul nějakou milou Slovenku, nebo teda aspoň English lady..
Menu iDrive mám EN. A co má vůbec všechno umět voice command v E60/E63 ?

Něco sem našel u kamaratov na SK foru
https://www.bmwklub.sk/bmw5-e60-e61/hla ... ml#p798884
https://www.1erforum.de/attachments/ueb ... pdf.62538/
https://www.bmwklub.sk/bmw5-e60-e61/hla ... ml#p798884
https://www.1erforum.de/attachments/ueb ... pdf.62538/
Voice Command je v e60 v podstate k hovnu, aj v Anglictine. Nevie to ani zadat Home do navigacie... Pouzivam to jedine na "Display Off" a "Aux In". Inak ta anglictina je britska, takze ani polovici commandov poriadne nerozumie.
já v sedmě hodně používám ty hlasové poznámky, prostě si něco vzpomenu co mam udělat a uložím si to do poznámek, pak používám navigaci domů, ale jinak celkem vše ostatní člověk udělá rychleji přes idrive.
tak to na me po zmacknuti zacne chrochtat nejaka dama v letech holandsky, celkem se i zasmeju nekdy...Totic píše:U E60 2004, kupovaný nový zřejmě v česku a vyrobený v Dingolfingu, když zmáčknu na volantu tlačítko telefén začne mě komandovat nějaká chladná Němka a nedá se to minutu moc vypnout. Odpovídám jí Scheisse! Je to fuj tlačítko, momentálně úplně k ničemu. Radši bych si tam zapnul nějakou milou Slovenku, nebo teda aspoň English lady..![]()
-
- Člen Klubu
Po letech překvapivý zjištění, když nechám němku vykecat a zmáčknu tl. znova ozve se anglicky "canceled". Pak zmáčknu ještě jednou a vyzve mě britka k zadání tel.čísla/zavolání. Normálně říkám "fajv-tu-six" a ženská to opakuje!
Haluz. Akorát, že takhle to jde furt dokola, takže po pár číslech s ženskou ji zcanceluju.. Ale dobrý jako. Mám Kita s MaskI co se mnou mluví, v tom má beztak prsty ještě Mentuli co mě tam upgradoval kde co.
Taky jsem si všiml, že to vyzve jinak při mute radiu a jakoby puštěným radiu. A nějaký commandy CD, radio to vůbec nereaguje.

Taky jsem si všiml, že to vyzve jinak při mute radiu a jakoby puštěným radiu. A nějaký commandy CD, radio to vůbec nereaguje.
-
- Člen Klubu
Tak nevím jestli pojedou commandy aspoň na telefén. Zjistil jsem, že moje auto má "S644A Preparation f mobile phone w Bluetooth" to se dá využít při spojení s mobilem nějak a to ovládat dohromady ?