Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
No předpokládám, že majitel vozu byl nějaký rumunský gadžo co vozí lidi na západ. A podle sedačky bych řekl že má 100kg a víc. Takže to byla určitě sranda
jsem napnutý jak guma u trenek

Kuaaa....odkaz už není aktivní, nestihl jsem kouknout. Není ještě někde? Nebo nemáš fotky?
Případně - není to ta ze vcerejska/predvcerejska, co se tady řešila? Takový ten oranžový interiér....
Případně - není to ta ze vcerejska/predvcerejska, co se tady řešila? Takový ten oranžový interiér....
Áno, je to tá s oranžovým interiérom.
Nie nebola s oranzovym introsom ale merino platinum...
Takže bílá. Nemá nikdo fotky nebo jiný odkaz?
nebyl to proste klasickej individual kompozice 1 akorat misto dekoru piano black to melo zachodove prkynko z hajovny?
JARAX: Jardo napiš nám tady pěkný report a pošli i fotky třeba. Jsem docela zvědavej jaké máš zkušenosti s nákupem v Rumunsku.

JaraX nás pěkně napíná, už si vypnul i sdílení polohy na googlu, to už musí být určitě doma 

Neee, ještě to má kus cesty, je stále v Rumunsku
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Ono je to neco kolem 950 km ne? To je tak 2 dny cesty tam a 2 zpet za idealnich podminek. Ja jel minuly tyden 650 km v cechach a jel jsem to nejakych 8 a pul hodiny a ze bych se loudal, to ne.
2dny cesty neni ani na Gibraltar voe.
Sledujte mě na Mapách Google! https://maps.app.goo.gl/7gPjVeYxyWcCk5SW2
Sledujte mě na Mapách Google! https://maps.app.goo.gl/7gPjVeYxyWcCk5SW2
Jarisi, s tebou bych fakt nikam nechtěl jet 
Těch 950 km je nějakých 10-11 hodin cesty, když nebudeš divočit

Těch 950 km je nějakých 10-11 hodin cesty, když nebudeš divočit
Ja nevim, nikdy jsem tak daleko nebyl voe
. Ja to beru, jako po Čechach. Ja jezdim 220 km od Nas na moravu ke Slovensku 4 hodiny. Jak to delate? Jel jsem do Žďáru nad Sázavou a musim přes Hlinsko, kde potkas uplne v pohode 2 kamiony a jedes 20 km 40 - 60 km/h a nemas sanci predjed. V Nove Vsi zustanes viset 15 minut, protoze delaj novou silnici. Tady jsou same uzavirky, delaji tu vse nove silnice.
Kawamane v Hlinsku jsem mel na palubaku 572 km, doba jizdy 7:57 a prumerna rychlost 76 km/h. V Jihlave jsem najel na dalnici a mastil ho 100 - 160 km/h, nekde i 180 km/h. V Brne jsem opet uvizl 20 minut v zacpe, vyzvedl bratra na dalnici na pumpe a frceli jsme dal. Pak do Dubnice, kde jsme museli kus cesty pres lesni cestu po nejakych dedinach, protoze z druhe strany byla hodinova zacpa. A to jsem jedl, az pri spatecni ceste ve Veseli nad Moravou v pizerii. V 11 jsem vyjizdel z Chrudime a v 15:00 jsem byl v Dubnici nad Vahom.

Kawamane v Hlinsku jsem mel na palubaku 572 km, doba jizdy 7:57 a prumerna rychlost 76 km/h. V Jihlave jsem najel na dalnici a mastil ho 100 - 160 km/h, nekde i 180 km/h. V Brne jsem opet uvizl 20 minut v zacpe, vyzvedl bratra na dalnici na pumpe a frceli jsme dal. Pak do Dubnice, kde jsme museli kus cesty pres lesni cestu po nejakych dedinach, protoze z druhe strany byla hodinova zacpa. A to jsem jedl, az pri spatecni ceste ve Veseli nad Moravou v pizerii. V 11 jsem vyjizdel z Chrudime a v 15:00 jsem byl v Dubnici nad Vahom.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne úte 23.10.2018 12:49, celkem upraveno 1 x.
Nesmíš jezdit po vesnicích.. tam se čas kurevsky natahuje. Na dalnici 160 a cesta utíká rychle
Jenze ja tu nemam kde najet na dalnici. Nejdriv po 70 km, ale tady je hrozny provoz. Jezdi sem kamiony na Polsko, Prahu. Kdyz pojedu vrchem Vysoke Myto, Svitavy, tak opet katastrofa. Jenom k Jaraxovi to mam 100 km a jedu to pres 2 hodiny.
Jen pro predstavu, od Trotiny k Hradeckemu kruhaku byla kolona asi 7 km a napocitali jsme tak 80 kamionu. Vsechno PL. To byl kamion za kamionem. To jsme jezdili z Pece pod Sněžkou a kazdy patek si tam ridici podrepeli hodinku a neslo to ani otocit, protoze z druhe strany to porad jezdilo.
Jen pro predstavu, od Trotiny k Hradeckemu kruhaku byla kolona asi 7 km a napocitali jsme tak 80 kamionu. Vsechno PL. To byl kamion za kamionem. To jsme jezdili z Pece pod Sněžkou a kazdy patek si tam ridici podrepeli hodinku a neslo to ani otocit, protoze z druhe strany to porad jezdilo.
ne treba dalnic, staci udrzovat dalnicni rychlost 

Taky pravda
já to třeba nějak neřeším, jezdím tak rychle, jak se mi zrovna chce

Nevím, jaris prostě nemá kdy jezdit. Jel jsem trasu Holice v Čechách => Ostrava za 2:15, zpátky za 1:50. Arco do Itálie cca 900km, v tahu krásně za 10 hodin a to každou chvíli máme pauzu na kafe a odskočení.
za 2-3hodinky je jarda se zákazníkem doma ... už kouká na slovenské hranice 

tvl fakt se tady resi kdo projizdi jakejma prdelema jak rychle?