Zdravím,
do teď mi auto startovalo v pořádku, ale po letech se mi rozpadl klíč (je na dvě půlky a čip vypadl) a od té doby nejde nastartovat.
první dvě polohy ve spínací skříňce proběhnou v pořádku (rozsvítí se přístrojová deska, i světla lze rozsvítit) ale když otočím klíčkem do třetí polohy tak se nic nestane - startér prostě ani neotočí.
Má s tím někdo zkušenosti? Mohlo by to být tím čipem v klíči nebo je za tím ještě něco jiného?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
316 Ti, nejde nastartovat - klíč?
Re: 316 Ti, nejde nastartovat - klíč?
tak pokud to nejde od té doby, tak to asi bude tím klíčem.
Čip je třeba nějaký imobilizér. Na druhý klíč to chytne?
Čip je třeba nějaký imobilizér. Na druhý klíč to chytne?
Druhý klíč je neoriginál a na ten lze jen odemknout a vr spínací skřínce funguje stejně jako ted ten rozbitý.
-
- Kontaktovat uživatele:
Spis napis odkud jsi a nekdo ti jiste pomuze. V opave ja, v praze Fx. A nejspis se najdou i dalsi.
Předpokládejme, že je z Plzně nebo okolí a ne že sedí denně u plzéňky dvanáctky
Auto s jedním klíčem?
To seš střelec.
Zkus zdejšího člena Falcona z Phy Teď mi taky řeší klíček.

Auto s jedním klíčem?

Zkus zdejšího člena Falcona z Phy Teď mi taky řeší klíček.
K autu druhý klíč je ale je to neoriginál, a lze s ním jen odemykat.
Právě. Odemykat se dá i plastovým.
Si představ, že se ti zlomí někde v tramtárii a bude to na odtahovku, ikdyž autu nic není.
Teď momentálně disponuji jedním klíčem, a jsem z toho nervozní. Náhoda je vůl. Musel bych pro něj do Prahy
Si představ, že se ti zlomí někde v tramtárii a bude to na odtahovku, ikdyž autu nic není.
Teď momentálně disponuji jedním klíčem, a jsem z toho nervozní. Náhoda je vůl. Musel bych pro něj do Prahy

Vyřešeno, byl to klíček. Mám nový a vše jede.