El_Fuego píše:Jo, pádla pod volantem, to by se mi taky líbilo. Je to technicky jednoduše proveditelný s touhle převodovkou, nebo budeš muset měnit i řadící konzoli? Co se týká toho dřeva, tak to individuální dřevo mi víc sedí do světlého intru. Já mám černou palubku, béž sedačky a koberce, a k tomu to tvoje původní dřevo, a ta kombinace se mi líbí....
tak s těma pádlama je to trošku těžši než to vypadalo, nechtěl jsem ty blbá SMG pádla co obě řadí na obě strany, ale klasiku +-, jenže M6 pádla nesehnatelný, nakonec jsem sehnal pádla z Fka co se mi líbí.
- první bylo třeba vystružit volant a přidělat k němu pádla, dalo to pár hodin práce, ale šlo to
- dále bylo třeba vyřešit aby pádla fungovali jako spínače, Fková pádla standartně fungují tak že spínají různé odpory, uprava tištáků v pádlech zabrala šikovnýmu elektrotechnikovi asi 5 hodin,
- dále nastal problém s tím jak dostat signál z pádel do auta, jelikož se nikdy nedělal do E64 volant co by měl zároveň pádla a výhřev, ani pro M, takže bylo třeba upravit kroužek pod volant, přidat další vodivej proužek, vytvořit mu slot, vyvést z něj kabely, namotat všechny 4 proužky na správné počty otáček aby se to při točení nepřervalo, todle je hotové z 80 procent, už bylo moc hodin a švihli jsme s tím.
- bylo třeba natáhnout kabel z řadičky do SZL a zapojit na řadící konzoli
- pak už jen zkompletovat.