Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
ale to je jen proto že nejsou náročný a prostě chcou nějaky auto, když jsem našim kupoval 3er tak to bylo to stejny, chtěli jsme 320d s co největší výbavou coz už byl problém a navíc nějaky zajimavy interier. a prostě bylo jedno auto.
a pokud si pujdu koupit 5er, tak 545i nebo 550i v Individualu a s výbavou a kolik takových je?
a pokud si pujdu koupit 5er, tak 545i nebo 550i v Individualu a s výbavou a kolik takových je?
Sohlas, auta jaká chceme skoro nejsou
teď se koukám po e91 325/330 N52, v podmínkách mám sportovní sedačky, plná klima a automat, kůže, display cic. Dost se mi zmenšil výběr. Pokud bych k tomu přistupoval jako můj otec tak mám první auto které potkám v bazaru ....
Filozofe, to co popisuješ je ale něco jiného, to jsou lidé kteří tahají auta na kšeft. Tj. pár kousků si vyhlédneš a něco přivezeš, aby jsi to tu dobře prodal (kupuješ nějaký mainstream o kterém víš, že tu bude zájem). Jak jarax popsal, ta 5er 545/550i indiv a pokud ještě ladíš e60/e61 moc kusů nebude a téměř vždy jedeš na konkrétní auto.

Filozofe, to co popisuješ je ale něco jiného, to jsou lidé kteří tahají auta na kšeft. Tj. pár kousků si vyhlédneš a něco přivezeš, aby jsi to tu dobře prodal (kupuješ nějaký mainstream o kterém víš, že tu bude zájem). Jak jarax popsal, ta 5er 545/550i indiv a pokud ještě ladíš e60/e61 moc kusů nebude a téměř vždy jedeš na konkrétní auto.
A hlavně, radši dám klidně 3x10k za prohlídku auta a nekoupím, než ušetřit a v prvním servisu do toho dát 100k, což není až tak velkej problém i u relativně dobrých kusů 

spíš několik set tisíc, ted tu mám jednu 5er a jednu 7er lidi kupovali sami, nacenění závad u obou aut přes 150k
Moc pěkné dřevo, kozená palubka, kožené “dveře”...mít to lepší kůži a komforty vzadu, tak topový interiér.
Oprava - komforty to má.
wow tak ta je NADHERNA!!!! Tohle je snad nejlepsi kombinace v interieru co jsem videl.
kdo ceka na nalozenou E66 tak at neceka a jede si pro ni. 399 tisic neni zas tolik....
vtipny jsou ty inzeraty pod:
F01 individual rv.2009 s novym motorem za 350
https://auto.bazos.cz/inzerat/94446849/ ... ll-led.php
a pak lehce povedoma na max nalozena E66 za 485 tisic
https://auto.bazos.cz/inzerat/93352423/ ... -750Li.php
co z toho byste brali? Asi bych toho horce litoval, ale ja bych vzal tu F01
Pripadne tu E66 za 399... 485 je cenou uz lehce nekonkurenceschopne.....

kdo ceka na nalozenou E66 tak at neceka a jede si pro ni. 399 tisic neni zas tolik....
vtipny jsou ty inzeraty pod:
F01 individual rv.2009 s novym motorem za 350
https://auto.bazos.cz/inzerat/94446849/ ... ll-led.php
a pak lehce povedoma na max nalozena E66 za 485 tisic

https://auto.bazos.cz/inzerat/93352423/ ... -750Li.php
co z toho byste brali? Asi bych toho horce litoval, ale ja bych vzal tu F01

vypada to že budem brzo přestavovat Fka na N62
To nejsou silny slova, takhle to vypada na pekny kousek, ale kdyz prijedes a auto je uplne naruby, nic s tema fotkama nesouhlasi, tak jsi akorat nasrany. Tys na tu pizzu jel, protoze sis chtel udelat pekny vylet a pocital si s tim. Zitra mam jet na otocku na Slovensko kvuli prihlasce na VŠ. Zrovna ted se mne to nehodi a sere me to. Jeden den v prdeli a aby jsme stihli zakazku, tak tam budu muset byt dene o 2 hodiny dyl. Nekdo jiny by se tesil, ze se projede. Jenze tohle bude boj o cas. Rano musim vyzvednout dily, protoze se nam posrala mycka a sporak, hned do Brna vyzvednout brachu, protoze tam ma sluzebni cestu a bude tam operovat od rana. No a cestou zpet vyrizovat bratrovi pracovni zalezitosti.pGb píše:Jaris neblbni, proč tak silná slova bez žádného důvodu. Někdo to má třeba za rohem nebo je pro něj těch pár km jedno. Jsem teď jel 450km na otočku na pizzu a žádný stres.
Jasne, ze bych mu do huby nedal, delat si dalsi problemy. Jenom by si asi neco vyslech, a ze bych par slov jako pustil.
jestli jdeš studovat vysokou a sere tě jedna zbytečná cesta, tak tam ani nejezdi
takových ještě bude.
možná bys se svým životem měl něco dělat, aby tě nesralo vše co musíš dělat.

Ne to me srat nebude. Budou to soboty a max nedele. Studovat chci, nikdy nevis, kdy se to bude hodit a aspon si to zkusim. Spis se to ted nehodi. Mam toho ted moc.
Jarisi, jedna věc je mu vynadat na místě a druhá dělat na fóru ramena o rozbití úst, když to není na místě. Teď se mi narodilo děcko, dokončuju rekonstrukci na baráku, běhám do práce po zákazníkách, spím asi 4-5h denně, v kalendáři mám rozdělený den po 2h úsecích naplánovaný průběžně na dva týdny dopředu a do toho mi semtam dojde nějaký materiál, jezdím po všech čertech a prostě to beru tak, že to tak je. Pracuji, užívám si rodinu, trénuju, v uvozovkách nic nestíhám ale není důvod proč si dělat křeč. Život prostě plyne a užívám si ho.
co myslis tou lepsi kuzi? Tohle je perforovany merino, nic lepsiho nesloMartinK píše:Moc pěkné dřevo, kozená palubka, kožené “dveře”...mít to lepší kůži a komforty vzadu, tak topový interiér.

na typ kuze stejne sere pes
Je to pěkný, bral bych hned. Jen ta tmavá barva laku by mně vadila. Pracnější na údržbu. Oni se tyhle kombinace interieru stejně asi v jiném laku nedělaly, než v tmavém že? Asi by tam ani jiná neseděla.
pochybuju, ze nedelaly. Od toho je to individual. Kdyby zakaznik chtel zlutou ala Octavia RS tak ji musi dostat ne? Minimalne by mu nikdo nerekl tak stribrna nejde....
PS: kvuli prihlasce tam musis osobne jo?
Tak to dopada, kdyz jdes studovat na vychod...
jinak ta JaraXovo jizliva rada je rada nad zlato
(bez ironie)
PS: kvuli prihlasce tam musis osobne jo?

jinak ta JaraXovo jizliva rada je rada nad zlato

studovat na Slovensko a jeste tam jezdit z Chrudimi? to ti nezavidim. Co zmenit skolu?
Ale zase jestli tam budes jezdit sedmou, tak si uzijes aspon to auto.

Ale zase jestli tam budes jezdit sedmou, tak si uzijes aspon to auto.
Přihlášený jsem , ale doplnění nějakých věcí musím dodat osobně, jen jsem s tím počítal za 14 dní a oni to musí do středy zpracovat. Máme rozpracovanou jednu zakázku a dnes tam byl s chodou okolností architekt s majitelem a tak se termín dokončení oddálil. Takže se ten jeden den, co nebudem v práci neposere. Ještě že ty miliardáři nevědí, co s penězma a zase jsou změny
.
zzeli - studuje tam i bratránek, tak proto Slovensko. Když nebudu vědět, tak poradí. Navíc u něj můžu přespat, takže o to jednodušší a budem tam jezdit i s bratrem. A jak píšeš, aspoň protáhnu sedmu.

zzeli - studuje tam i bratránek, tak proto Slovensko. Když nebudu vědět, tak poradí. Navíc u něj můžu přespat, takže o to jednodušší a budem tam jezdit i s bratrem. A jak píšeš, aspoň protáhnu sedmu.
Jarax , jak tě napadlo, že mě sere, že pořád něco dělam. Já furt něco dělám. Neumím si představit, že nic nedělám. Jen nemám rád, když se nestíhá, ale to asi každej.JaraX píše:jestli jdeš studovat vysokou a sere tě jedna zbytečná cesta, tak tam ani nejezditakových ještě bude.
Většinou jsem viděl jen tmavé laky. Osobně mně k téhle kombinaci sedí nejvíc.kurevtor píše:pochybuju, ze nedelaly. Od toho je to individual. Kdyby zakaznik chtel zlutou ala Octavia RS tak ji musi dostat ne? Minimalne by mu nikdo nerekl tak stribrna nejde....
PS: kvuli prihlasce tam musis osobne jo?Tak to dopada, kdyz jdes studovat na vychod...
jinak ta JaraXovo jizliva rada je rada nad zlato(bez ironie)