Zdravím všechny,
nějakou dobu pozoruji divné chování u mé 330xi (N52).
1)Při akceleraci začne auto lehce kopat (jde to cítit hlavně na plynovém pedálu a řadící páce). Neděje se to při každé akceleraci, ale pořád často.
2) Pokud jedu pomalu, například vyjíždím z domu, a zatočím, v určitém momentu cítím pohyb, jako by o sebe něco železného přeskočilo. Neozve se rána, ale ten "pohyb" cítím ve volantu i zadkem v sedačce.
Než s tím někam zajedu (ani nevím ještě kam), chtěl jsem si o možných příčinách něco zjistit dopředu. Mám Carly, ale dle diagnostiky tam chyby motoru nejsou. Každopádně výpis sem můžu dát. Live data by byly asi lepší, ale vůbec nevím co tam sledovat.
Má někdo nějaký nápad, na co se zaměřit?
Předem děkuji.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E90 330xi N52 - pár problémů
-
-
El_Fuego
- Člen Klubu
- Klubové ID: 4108
Re: BMW E90 330xi N52 - pár problémů
ahoj,
ad 1) napdá mě buď v háji dvouhmota, nebo spojka
ad 2) pravděpodobně vůle někde v nápravě - rameno, tyčka stabilizátoru, tyčka řízení
ad 1) napdá mě buď v háji dvouhmota, nebo spojka
ad 2) pravděpodobně vůle někde v nápravě - rameno, tyčka stabilizátoru, tyčka řízení
-
Re: BMW E90 330xi N52 - pár problémů
Díky za odpověď.
Je mi jasné, že se takto na dálku blbě diagnostikuje příčina závady, takže s tím rovnou zajedu do servisu. Ví někdo o někom schopném v okolí Uherského Brodu, max. Zlína? Chtěl bych změnit servis. Díky.
Je mi jasné, že se takto na dálku blbě diagnostikuje příčina závady, takže s tím rovnou zajedu do servisu. Ví někdo o někom schopném v okolí Uherského Brodu, max. Zlína? Chtěl bych změnit servis. Díky.