Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
no ja viděl v polsku takové hrůzy, viz ten maritime s tebou. ale občas je objeví pěkná všude.
Jak je to s lakovanim tech individual laku? Da se to rozume lakovat nebo to stoji ranec. Snejk nekde psal, ze nechaval lakovat naraznik, kapotu s blatnikem do te rubinove barvy a nechal tam 40 000 kc. Mozna vic, uz si to nepamatuju. Lak u Bmw stoji i 200 000. Bych si pak nejakou individual nechal radeji ujit. Me pred pul rokem nekdo lizl zadni naraznik a ujel.
Mě se podařilo škrtnout levé zadní dveře a část blatníku, takže dveře komplet a zadní blatník zčásti a šest tisíc (barva individual tannengrün). Imo za metalický lak normální cena. Zařizoval snejk.
Na to samé jsem se ptal JaraXe, když jsme jeli pro tu mou a řikal, že v pohodě, takže mu budu věřit, že to nebude žádná paleta 

Tak to by bylo OK. Tvoje barva se mne libi. Mam rad obecne svetle barvy. Mel jsem cosmosschwarc, kterou jsem si komplet rozlestil a byla to hrozna jebarna se o ten lak starart. Kazda spina na tom byla videt, umyvat jemne a nedejboze, kdyz nekdo udelal prstem po kapote, ktera byla od prachu. Ted mam titangrau a je to skvěly na udrzbu. Na jare dam nalakovat narazniky a rozlestim komplet.
to nebyla takova raketa ale zrovna u rubinshwarzu se musi dost rozstrikovat nebo lepe brat vetsi plochy aa nebo to strikat navickrat aby to pod uhlem melo stejnou barvu (tzn z jedny strany cerna a z druhyho uhlu hneda..) tzn aby clovek nekoukal na auto z uhlu a nemel blatnik hnedej,dvere cerny,zadni dvere hnedy atd... proste to zrno musi bejt presne... je s tim vcelku opruz.. ale da se to.. Ale ze bys skrab naraznik a mel to za 40 tak to fakt ne...
Ono tam toho bylo vic a to s tim rozstrikem jsi myslim rikal. Naraznik, blatnik a jeste asi zadni. Uz si to nepamatuju, je to uz 2 roky.
není to furt ta co na ní byl kawaman a stala zaprd?
Připadá mě povědomá, ale proč má napsáno, že má najeto 280 000 km a na tachometru 139 000 km.
Bude to ona. Predávajúci je stále ten istý.JaraX píše:není to furt ta co na ní byl kawaman a stala zaprd?
Je to přesně ona. Tenhle šrot je na onzerci už přes 3 roky, fotky stare asi 10 let, teď vypadá auto opravdu jinak! Kůže úplně žlutá, auto stříkané sprejem, nic nefungovalo atd.. za 80 by to koupit asi šlo, ale víc určitě ne
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Tak to dík za info, ušetřili jste mi zbytečnou cestu.
- scooter_x
Tomu se rika priprava na export na vychodJaris330D píše:Připadá mě povědomá, ale proč má napsáno, že má najeto 280 000 km a na tachometru 139 000 km.

BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
tahle vypadá zajímavě či?
https://auto.bazos.cz/inzerat/95591702/ ... l181km.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/95591702/ ... l181km.php
Jedno je jasný, kdybych tam jel a ten stav neodpovídal fotkám na inzerci, tak bych mu rozbil držku. Takovej flák cesty a k nějaké paštice.
Jaris neblbni, proč tak silná slova bez žádného důvodu. Někdo to má třeba za rohem nebo je pro něj těch pár km jedno. Jsem teď jel 450km na otočku na pizzu a žádný stres.
no pro někoho je to dost času co mohl vydělávat a třeba pár tisíc vydělat plus projetý benzín a ztracený den života jen kvůli tomu že někdo uplně popsal auto jinak a dal 5-10let staré fotky vozu a třeba spousty problémů zamlčel.
Ne každý má času spousty... a peníze nazbyt...
Proto dle mého je lepší jet okruh třeba na 2-3 auta než jen na jedno. Je to riziko že několikrát člověk jede zbytečně na prázdno.
Ne každý má času spousty... a peníze nazbyt...
Proto dle mého je lepší jet okruh třeba na 2-3 auta než jen na jedno. Je to riziko že několikrát člověk jede zbytečně na prázdno.
málo kdy k autu najdeš vybavenou náhradu a dojet s nějakou paštikou bez výbavy jen proto že to první stalo za prd je kravina, taky jsem byl v Holandsku na kebab, na auto jsme mrkli, dali kebab a valili dom. prostě to nesmíš tak hrotit. vždycky je lepší vyhodit 2-10k za cestu než pak rvat statisíce do pelešiny.
u e65 to asi platí .... jinak co tady borci jezdí pro 5er nebo 3er mají jich několik vyhlídnutých a dělají kolo na třeba 4-6aut a 1-2 dovezou. Je jasny že e65 je složitější případ ...ale stejně jet několikrát zbytečně tak se to prodraží.