Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Logic7 E66
Logic7 E66
Ahoj, muzu nekoho kdo ma L7 poprosit, jestli mu pri vyplem ASK lehce sumi centralni repro? Ja ho mam nejake chycene, protoze chrcelo. Tak jsem ho vymontoval, chrcet prestalo. Lehce promasiroval, uz nechrci, ale stejne lehce pri vyplem ASK sumi. Pri staceni membrany lehce kmitaci civka drhne asi o polovy nastavec. Muze uz byt chycena.
Nejhorsi je, ze pochybuju o tom, ze nekdo proda reproduktor samostatne. Zatim ted funguje, ale jak dlouho.
Nejhorsi je, ze pochybuju o tom, ze nekdo proda reproduktor samostatne. Zatim ted funguje, ale jak dlouho.
Re: Logic7 E66
Ten repro niekde najdem... inak je rovnaky, ako v predných, zadnych dverách... a je napajany z L7 amp, nie z ASK.
Ano, to jsem si myslel, ze je stejny s reproduktorama ve dverich. Podle cisla v realoem. Jo to vim, ze je napajen z Logicu, ale aby to hralo, tak musis zapnout ASK ne? Takhle jsem to myslel. Jen by zajimal ten lehky sum ve vyplem stavu.
Jinak dik
Jinak dik
Tak spíš KO Logic, ne?
Ne, Logic slape. Kdyby neslapal, tak ten reproduktor nebude fungovat porad. Ten reproduktor chrcel a kdyz jsem ho vymontoval, tak prestal. Ted to funguje. ASK i Logic je uz repasovany od Falcona. Spis to vypada na ten repreak.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Pokud sumi i vypnuty,tak to rozhodne neni reproduktoremJaris330D píše:Ne, Logic slape. Kdyby neslapal, tak ten reproduktor nebude fungovat porad. Ten reproduktor chrcel a kdyz jsem ho vymontoval, tak prestal. Ted to funguje. ASK i Logic je uz repasovany od Falcona. Spis to vypada na ten repreak.

To prave potrebuju zjistit, jestli to sumi i ostatnim. Musi byt v aute absolutni ticho. Ja to vnimam vecer pri vyplem motoru. Lehky sum, nesmi foukat ani vitr. Jenom z centralniho.Ted to zatim hraje perfektne.
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
to sou zase laborace, no proste de dopici horni deska no, na tom zadnej repas nic nezmeni. nic tam nesumi normalne a sumet nema, a kdyz to sumi je to procesor a ten proste pujde do srat... ale muze to trvat i roky, jestli se hodne nudis shanej si nejakej mrtvej logic na ebayi aspon na tu desku...
Ok, dik za info. Ja se nejak pak domluvit s Falconem, az to pujde do srac. Uz jsem se s tim stejne o tom bavil. Jenom je mu divne, ze to dela jen jeden kanal a to centralni.