Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X3 F25 neostřikuje čelní sklo
X3 F25 neostřikuje čelní sklo
Kluci potřebuju radu, zničeho nic mi přestal jít ostřik čelního okna, zadní v pohodě setře i ostříká, světla v pohodě ostříká, okno setře ale neostříká. Motorek jsem vyndal, funguje, pojistky taky ok. Dá se nějak diagnostikovat Junctionbox, který to celé řídí? Ještě mě napadá, že by byl špatný drát k čerpadlu (že by byl špatný Junctionbox si zatím nepřipouštím:)
Re: BMW X3 F25 neostřikuje čelní sklo
Zhnilá kabeláž, rozmotej svazek u uvidíš nafouklé kabely
Hm, to auto má teprve 7 let, to potěší:(
Koukal jsem na kabeláž co jde z blatníku dovnitř a vypadá dobře. Jen je to všechno značně nepřístupné.
Koukal jsem na kabeláž co jde z blatníku dovnitř a vypadá dobře. Jen je to všechno značně nepřístupné.
jo to je u f25 paradni zalezitost, trosku vyrobni vada, uplne sezrany kabely...
7 let na Fko? to už ale dost přesluhuje 

Hele jarda se přidal:)
Nějakou rozumnou radu nemáš místo vtipných poznámek?
Nějakou rozumnou radu nemáš místo vtipných poznámek?
vyměnit dráty? a vtipný to asi moc není, spíš smutný
Vlastně máš pravdu Jardo, je to smutný, že dnes auta nic nevydrží.
Dráty zkusím najít a proměřit, podle schémat jde jeden z junctionboxu zpod kastlíku spolujezdce, kde jsou pojistky, druhý hnědý někde z podběhu PP kola. Chtěl jsem původně vědět, zda to jde odhalit diagnostikou.
Dráty zkusím najít a proměřit, podle schémat jde jeden z junctionboxu zpod kastlíku spolujezdce, kde jsou pojistky, druhý hnědý někde z podběhu PP kola. Chtěl jsem původně vědět, zda to jde odhalit diagnostikou.
Re: X3 F25 neostřikuje čelní sklo
Tak opraveno, byl to přelomený drát od čerpadla ke kostře v PP podběhu.